تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 283 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
    بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام دوستان

من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
    بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟
    سـلام...
    اين 2 تاپيك ميتونه مشكل شما رو حل كنه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از این طریق بله درستهاینجوری خوب همه کارهارو باید از اول انجام بدین دیگه.
    پس با این حساب آموزشگاه اول نمیتونه بگه این کارو نمیکنم. درسته؟ یعنی اگر کسی درخواست ابطال کاردکس بده، آموزشگاه موظفه که این کارو براش انجام بده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گواهینامه ها هم که دوباره 10 ساله شد.. اه.. همین یکی دو ماه پیش تمدید کردمااااا.... کاش الان تمدید میکردم..

5. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من چند روز دیگه تاریخ 5 ساله گواهی نامم تمام میشه
    برای این که دوبار این راه را نرم ، کسی از دوستان میدونه چه مراحل و مدارکی می خواد چقدر پول میخواد

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من چند روز دیگه تاریخ 5 ساله گواهی نامم تمام میشه
    برای این که دوبار این راه را نرم ، کسی از دوستان میدونه چه مراحل و مدارکی می خواد چقدر پول میخواد

با تشکر

سلام دوست عزيز
    لينك سايت پليس راهور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لينك توضيحات قبلي دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم جديدا اقدام به تعويض گواهينامه ام كردم ولي ممكنه شماره حساب ها براي استان هاي مختلف با هم فرق كنه براي همين شماره حساب ها رو بهتره خودت از دفاتر پليس+10 بگيري(شماره حساب هايي كه من وجه مربوط به گواهينامه رو واريز كردم با شماره حساب هاي معرفي شده در سايت راهور و شماره حساب هاي معرفي شده توسط دوستان، متفاوته)

مدارك لازم جهت تعويض انواع گواهينامه رانندگي : (اصل و كپي مدارك شناسنامه،كارت ملي،كارت پايان خدمت)-3 قطعه عكس رنگي تمام رخ با زمينه سفيد 4*3 بدون عينك-اصل گواهينامه قبلي براي متقاضيان تعويض-فيش هاي واريزي-ارائه گروه خون(البته از من كه نخواستن)
    هزينه هاي مربوط به تعويض گواهينامه :
    1- معاينه پزشكي 9500 تومان
    2-فيش هاي واريزي به حساب ناجا،دارايي،وزارت كشور،شرکت پژوهش و توسعه ناجي(بسته به نوع گواهينامه)
    3-هزينه پستي(؟) 6000 تومن
    Last edited by dirt road; 29-07-2012 at 00:53.

8. 2 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پس با این حساب آموزشگاه اول نمیتونه بگه این کارو نمیکنم. درسته؟ یعنی اگر کسی درخواست ابطال کاردکس بده، آموزشگاه موظفه که این کارو براش انجام بده؟!
    به هر حال دلیل ابطال کارتکس رو ازتون میپرسن.
    اگر این موارد زو مستقیما از آموزشگاه بپرسید جواب کامل و قطعی میگیرید.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض اعتبار گواهينامه هاي رانندگي 10 ساله شد

رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا به تحول بنيادين درنظام صدور و آموزش گواهينامه، همزمان با رويکرد اصل توسعه سيستم هاي هوشمند اشاره کرد و گفت: تحول گواهينامه ها با هدف افزايش کيفيت صدور و آموزش و مهارت رانندگي کارآموزان و نيز رفاه و آسايش شهروندان صورت مي گيرد.

رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا ادامه داد: در اين طرح، تعداد گواهينامه ها از 6 به سه نوع تبديل شده است.
    اين مقام مسئول با بيان اينکه در گواهينامه‌هاي جديد، خودروها به سه گروه سبك، نيمه‌سنگين و سنگين تقسيم شده‌است، گفت: گواهينامه پايه 3 براي خودروهاي سبك صادر شده و متقاضي بايد 18 سال تمام سن داشته و خودرو با ظرفيت حداكثر 3/5 تن و يا حداكثر 9 نفر را مي‌تواند با اين گواهينامه‌ جابجا كنند.

وي در ادامه با بيان اينکه گواهينامه پايه 2 براي رانندگي با خودروهاي نيمه‌سنگين صادر مي‌شود، گفت: متقاضي اين گواهينامه بايد 23 سال سن داشته و همچنين دو سال از صدور گواهينامه پايه 3 آن گذشته باشد.

سردار مومني افزود: گواهينامه پايه 2 براي خودرو با حداكثر بار 6 تن و حمل 26 سرنشين صادر مي‌شود.
    رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با بيان اينکه متقاضيان گواهينامه‌هاي پايه "يك" بايد حداقل 25 سال سن داشته باشند و دو سال نيز از زمان صدور گواهينامه پايه 2 آن گذشته باشد، گفت: اين گواهينامه براي حمل بار بيش از 6 تن و يا جابجايي افراد بيش از 26 سرنشين و خودروهاي سنگين صادر مي‌شود.

اين مقام مسئول تاکيد کرد: در سيستم جديد صدور گواهينامه دارندگان گواهينامه‌هاي پايه 3، همچنان در يك سال اول اجازه تردد در جاده‌هاي برون شهري و تردد در شب را ندارند.
    سردار مومني با اعلام اينكه اعتبار گواهينامه‌ها براي افراد تا سن 65 سال، از پنج سال به 10 سال تغيير يافته است، گفت: افراد از سن 65 تا 70 سال هر پنج سال و بالاي 70 سال هر دو سال نيازمند تمديد گواهينامه‌ هستند.
    وي با اشاره به اينکه آزمون نهايي آموزشگاه هاي رانندگي براي صدور گواهينامه توسط افسران بازنشسته ناجا انجام مي شد، تصريح كرد: بر طبق آيين نامه جديد، آزمون نهايي توسط افسران کادر شاغل در پليس راهور انجام مي‌شود.

تبديل گواهينامه هاي قديمي به گواهينامه هاي جديد از نيمه دوم امسال

رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا اعلام كرد: گواهينامه‌هاي قديمي از نيمه دوم امسال طي دو مرحله به گواهينامه‌هاي جديد تبديل مي‌شود كه مرحله اول در زمان تمديد گواهينامه و مرحله دوم طي فراخوان و جدول زمان‌بندي خواهد بود. سردار مومني با اشاره به صدور گواهينامه موتورسيكلت، گفت: مقدمات لازم براي صدور گواهينامه‌هاي موتورسيكلت در آموزشگاه‌ها فراهم شده است.

وي خاطرنشان کرد: از مهر ماه و به صورت همزمان در سراسر کشور، صدور گواهينامه هاي رانندگي موتورسيکلت به آموزشگاه هاي معتبر موتورسيکلت سپرده مي شود.

11. 3 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    لينك سايت پليس راهور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لينك توضيحات قبلي دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم جديدا اقدام به تعويض گواهينامه ام كردم ولي ممكنه شماره حساب ها براي استان هاي مختلف با هم فرق كنه براي همين شماره حساب ها رو بهتره خودت از دفاتر پليس+10 بگيري(شماره حساب هايي كه من وجه مربوط به گواهينامه رو واريز كردم با شماره حساب هاي معرفي شده در سايت راهور و شماره حساب هاي معرفي شده توسط دوستان، متفاوته)

مدارك لازم جهت تعويض انواع گواهينامه رانندگي : (اصل و كپي مدارك شناسنامه،كارت ملي،كارت پايان خدمت)-3 قطعه عكس رنگي تمام رخ با زمينه سفيد 4*3 بدون عينك-اصل گواهينامه قبلي براي متقاضيان تعويض-فيش هاي واريزي-ارائه گروه خون(البته از من كه نخواستن)
    هزينه هاي مربوط به تعويض گواهينامه :
    1- معاينه پزشكي 9500 تومان
    2-فيش هاي واريزي به حساب ناجا،دارايي،وزارت كشور،شرکت پژوهش و توسعه ناجي(بسته به نوع گواهينامه)
    3-هزينه پستي(؟) 6000 تومن
    با تشکر
    من الان قبل رفتن به سربازی هستم کارت پایان خدمت ندارم مشکلی پیش میاد

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با تشکر
    من الان قبل رفتن به سربازی هستم کارت پایان خدمت ندارم مشکلی پیش میاد
    تا جايي كه من مطلعم شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه ،منوط به ارائه برگه اعزام بخدمت بدون غیبت یا کارت معافیت یا کارت پایان خدمت یا گواهی صادره از نیروهای مسلح مبنی بر استخدام می باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •