سلام دوستان
من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟
سلام دوستان
من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
سـلام...سلام دوستان
اين 2 تاپيك ميتونه مشكل شما رو حل كنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این حساب آموزشگاه اول نمیتونه بگه این کارو نمیکنم. درسته؟ یعنی اگر کسی درخواست ابطال کاردکس بده، آموزشگاه موظفه که این کارو براش انجام بده؟!
گواهینامه ها هم که دوباره 10 ساله شد.. اه.. همین یکی دو ماه پیش تمدید کردمااااا.... کاش الان تمدید میکردم..![]()
سلام من چند روز دیگه تاریخ 5 ساله گواهی نامم تمام میشه
برای این که دوبار این راه را نرم ، کسی از دوستان میدونه چه مراحل و مدارکی می خواد چقدر پول میخواد
با تشکر
سلام دوست عزيز
لينك سايت پليس راهور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك توضيحات قبلي دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم جديدا اقدام به تعويض گواهينامه ام كردم ولي ممكنه شماره حساب ها براي استان هاي مختلف با هم فرق كنه براي همين شماره حساب ها رو بهتره خودت از دفاتر پليس+10 بگيري(شماره حساب هايي كه من وجه مربوط به گواهينامه رو واريز كردم با شماره حساب هاي معرفي شده در سايت راهور و شماره حساب هاي معرفي شده توسط دوستان، متفاوته)
مدارك لازم جهت تعويض انواع گواهينامه رانندگي : (اصل و كپي مدارك شناسنامه،كارت ملي،كارت پايان خدمت)-3 قطعه عكس رنگي تمام رخ با زمينه سفيد 4*3 بدون عينك-اصل گواهينامه قبلي براي متقاضيان تعويض-فيش هاي واريزي-ارائه گروه خون(البته از من كه نخواستن)
هزينه هاي مربوط به تعويض گواهينامه :
1- معاينه پزشكي 9500 تومان
2-فيش هاي واريزي به حساب ناجا،دارايي،وزارت كشور،شرکت پژوهش و توسعه ناجي(بسته به نوع گواهينامه)
3-هزينه پستي(؟) 6000 تومن
Last edited by dirt road; 29-07-2012 at 00:53.
به هر حال دلیل ابطال کارتکس رو ازتون میپرسن.
اگر این موارد زو مستقیما از آموزشگاه بپرسید جواب کامل و قطعی میگیرید.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا به تحول بنيادين درنظام صدور و آموزش گواهينامه، همزمان با رويکرد اصل توسعه سيستم هاي هوشمند اشاره کرد و گفت: تحول گواهينامه ها با هدف افزايش کيفيت صدور و آموزش و مهارت رانندگي کارآموزان و نيز رفاه و آسايش شهروندان صورت مي گيرد.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا ادامه داد: در اين طرح، تعداد گواهينامه ها از 6 به سه نوع تبديل شده است.
اين مقام مسئول با بيان اينکه در گواهينامههاي جديد، خودروها به سه گروه سبك، نيمهسنگين و سنگين تقسيم شدهاست، گفت: گواهينامه پايه 3 براي خودروهاي سبك صادر شده و متقاضي بايد 18 سال تمام سن داشته و خودرو با ظرفيت حداكثر 3/5 تن و يا حداكثر 9 نفر را ميتواند با اين گواهينامه جابجا كنند.
وي در ادامه با بيان اينکه گواهينامه پايه 2 براي رانندگي با خودروهاي نيمهسنگين صادر ميشود، گفت: متقاضي اين گواهينامه بايد 23 سال سن داشته و همچنين دو سال از صدور گواهينامه پايه 3 آن گذشته باشد.
سردار مومني افزود: گواهينامه پايه 2 براي خودرو با حداكثر بار 6 تن و حمل 26 سرنشين صادر ميشود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با بيان اينکه متقاضيان گواهينامههاي پايه "يك" بايد حداقل 25 سال سن داشته باشند و دو سال نيز از زمان صدور گواهينامه پايه 2 آن گذشته باشد، گفت: اين گواهينامه براي حمل بار بيش از 6 تن و يا جابجايي افراد بيش از 26 سرنشين و خودروهاي سنگين صادر ميشود.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: در سيستم جديد صدور گواهينامه دارندگان گواهينامههاي پايه 3، همچنان در يك سال اول اجازه تردد در جادههاي برون شهري و تردد در شب را ندارند.
سردار مومني با اعلام اينكه اعتبار گواهينامهها براي افراد تا سن 65 سال، از پنج سال به 10 سال تغيير يافته است، گفت: افراد از سن 65 تا 70 سال هر پنج سال و بالاي 70 سال هر دو سال نيازمند تمديد گواهينامه هستند.
وي با اشاره به اينکه آزمون نهايي آموزشگاه هاي رانندگي براي صدور گواهينامه توسط افسران بازنشسته ناجا انجام مي شد، تصريح كرد: بر طبق آيين نامه جديد، آزمون نهايي توسط افسران کادر شاغل در پليس راهور انجام ميشود.
تبديل گواهينامه هاي قديمي به گواهينامه هاي جديد از نيمه دوم امسال
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا اعلام كرد: گواهينامههاي قديمي از نيمه دوم امسال طي دو مرحله به گواهينامههاي جديد تبديل ميشود كه مرحله اول در زمان تمديد گواهينامه و مرحله دوم طي فراخوان و جدول زمانبندي خواهد بود. سردار مومني با اشاره به صدور گواهينامه موتورسيكلت، گفت: مقدمات لازم براي صدور گواهينامههاي موتورسيكلت در آموزشگاهها فراهم شده است.
وي خاطرنشان کرد: از مهر ماه و به صورت همزمان در سراسر کشور، صدور گواهينامه هاي رانندگي موتورسيکلت به آموزشگاه هاي معتبر موتورسيکلت سپرده مي شود.
با تشکر
من الان قبل رفتن به سربازی هستم کارت پایان خدمت ندارم مشکلی پیش میاد
تا جايي كه من مطلعم شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه ،منوط به ارائه برگه اعزام بخدمت بدون غیبت یا کارت معافیت یا کارت پایان خدمت یا گواهی صادره از نیروهای مسلح مبنی بر استخدام می باشد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)