از نظر کیفیت در کل کووان خوبه البته بستگی به شما داره که صدای گرم دوست دارید یا سرد.
بله i9 توی ایران هست و جزو مدل های پرفروش کووان هم هست
از نظر کیفیت در کل کووان خوبه البته بستگی به شما داره که صدای گرم دوست دارید یا سرد.
بله i9 توی ایران هست و جزو مدل های پرفروش کووان هم هست
ولی نگفتید بلاخره Iriver یا Cowon ! ؟! انصافا بدون تعصب بگید
بعد 2 تا سوال از شما osmaan :
1- این 4 تا کلیدی که پائین I9 هستش سخت افزاری اند یا تاچ هستند ؟!؟ قضیه اینا چیه ؟!؟
2- یه مدلی دیگه کمی از i9 کوچیکتر باشه هستش ؟!
معمولا کسی نمییاد از نماینده یه شرکت درباره کیفبت جنسش سوال بپرسه
شما بیا یه حرکت خارق العاده انجام بده بدین شکل:
این دو لینک برای من جالبتر از بقیه هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کار که برند مقایسه بشه رو قبلون ندارم(تو تجهیزات برقی و کامپیوتری) به نظر من باید مدل به مدل مقایسه کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نهایت من خودم H1xxو H3xx ایرویور رو ز همه مدل هاش بیشتر دوست دارم ولی فکر نکنم بشه پیداشون کرد. چون مال 8 سال پیش هستند.
اگر هم خیلی شک دارید و با سرچ تو نت قانع نشدید به سایت زیر که بهترین منبع صدا هستش سر بزنید و و یه تاپیک درست کنید تا جواب مناسب بگیرید:
head-fi.org
ولی باز میگم مقایسه برند خیلی کار ساز نیست چون جواب هر چی باشه کلی و مبهم هست.
---------------------------------------
اگه شما تهران تشریف دارید لطف کنید یه سر برید نجتمع کامپیوتری پایتخت میتونید از نزدیک خودتون تو دستتون بگیرید و
تست کنید.
ویرایش:
اسم پلیر اشتباه اشاره شد و اصلاح شد.
Last edited by peaceful1; 20-05-2011 at 09:31.
همون طوری که دوستمون گفت نمیشه دو تا برند رو با هم مقایسه کرد مثل اینه که بگیم بنز بهتره یا ب ام و؟ خوب مسلم که هر کدومشون توی یه سری زمینه ها بهتر هستن
اون 4 تا کلید لمسی از نوع خازنی هستن برای کنترل منو پلیر هست
از بین کووان که e2 فقط هست ولی از مارک های دیگه کوچیک تر هست
خبر آمد خبری در راه است!
سلام به همه کووان دوستان عزیز
مژده دهید که مدل جایگزین D2 "موفقترین مدل کووان" تا یک ماه آینده به بازار ایران می آید.
بله مدل COWON C2
این مدل دقیقا در ابعاد D2 میباشد اما ظریف تر و زیبا تر
![]()
Last edited by osmaan; 20-05-2011 at 01:16.
سلام،من v5 دارم متاسفانه مجبور شدم فرمتش کنم لان نرم افزار ندارم خودم میتونم نصب کنم یا باید بدم بیرون برام نصب کنند
خواهش میکنم راهنمائیم کنید
الان پی سی میشناستش؟
اصلا دستگاه بالا میاد؟
شما اصلا شرح ندادی که مشکلت چی هست لطفا واضح شرح مسئله کن
الان مشکل دستگاه چیه؟!
فقط رزولوشن دستگاه همون 320 در 240 مونده و وايرلس هم نداره ولي خوب بنظر باطريش خيلي خوب بايد باشه در كل بنظرم يه ميني pmp هست كه اگه قيمتش زير 200 باشه عاليه.البته اينترفيسشم مثل اينكه بهتر شده .
دوستان آقا عثمان و peacful عزيز اگه ممكنه يه سرچي بكنيد اين كيفيت ركوردر كووان c2 چطوره؟ اگه كيفيتش خوب باشه ديگه نرم ركوردر بگيرم يه راس سي2 رو بگيرم دمتون گرم.
ریکرد یه پلیر هر چقدر خوب باشه معمولا به پای ارزونترین ریکردرها از برندهای مطرح هم نمیرسه(معمولا!!)
------------------------
یه موضوع جالب بنا به گفته یکی از کاربرهای iaudiophile.net به نظر میاد Cowon D3 به راحتی آهنگهای Flac 24bit/48HZ رو پخش میکنه و تحت شرایطی میتونه 24bit/96HZ رو هم پخش کنه.
این کاربر Google market رو هم برای پلیر D3 'ه ک' کرده که قابل استفاده بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 23-05-2011 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)