كرك دوم رو دانلود كنيد و نصب كنيد...در ضمن بازي رو بايد از اول بريد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سيو هم نميشه از كسه ديگه بگيريد...![]()
كرك دوم رو دانلود كنيد و نصب كنيد...در ضمن بازي رو بايد از اول بريد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سيو هم نميشه از كسه ديگه بگيريد...![]()
سلام مرسی از لطفت ولی لینکش خراب بود
میشه یه جا دیگه اپ کنی
سلام
یک مرحله هستش که بتمن وارد مخفیگاه خودش میشه و یک اسلحه جدید میگیره با اون اسلحه سمت راست چند تا جعبه هستش جعبه ها را توسط قلاب اسلحه جدید میندازمش و میپرم میرم اونطرف بعدش وارد یک جایی مثل قار میشم که اونجا هم اون بالا را که نگاه میکنی یک کانال هواکش ه تش نرده کانال را با قلاب در میارمش ولی نمی دونم چه جوری باید برم بالا داخل کانال لطفا کمکم کنید؟تشکر
بازیت مشکل داره.باید کرکی که بچه ها گذاشتنو بذاری بعد درست میشه البته باید بگم که بعد از ریختن کرک باید از اول اول بازی کنی![]()
سلام
دوستان من اونجایی که جوکر بتمنو با تیر میزنه بعدش واسه باره سوم گیره مترسک میفته گیر کرد
یه جاییش نور چشماش به طور کامل از صحنه بیرون نمیره منم هر کاری میکنم میبینتمو داغونم میکنخ
راهنمایی کنید ممنون میشم
بفرما:
اگه v 1 هستی دومی و اگه ورژن 2 هستی اولی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من يه عكس از محيط بزار ببينيم جريان چيه...
ولي ممكنه اون ورا يه سنگس چسزس باشه كه از بالا بندازيش پايين و بري پشت اون...يه كم دقيقتر نگاه كن...![]()
فکر کنم فهمیدم کجاست
اونجا باید با دکمه ی c یا با شماره ی 3 اون قلابتو انتخاب کنی و اون بالا یه چندتا جعبه هست باید اونارو بندازی پایین و پشتش کاور بگیری![]()
سلام
آقا آیا میشه دکمه های کنترل صفحه کلید رو تو بازی عوض کرد؟
مثلا به جای space از enter استفاده کرد؟
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)