حتما کرکش درست کار نمیکنه که زود از کار افتاده.
این لینک Norton Removal Tool
تصویر نشون دهندهی اینه که شما از نسخه آزمایشی استفاده میکنید.به شما پیشنها خرید داده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما کرکش درست کار نمیکنه که زود از کار افتاده.
این لینک Norton Removal Tool
تصویر نشون دهندهی اینه که شما از نسخه آزمایشی استفاده میکنید.به شما پیشنها خرید داده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه آزمایشی ، منظورتون همون تریاله دیگه ؟؟یا کلا منظورتون beta
من از پست دریملند دانلود کردم که نوشته بود نسخه فاینال
1 - در حالت شرکتی و خود سایت نورتون
بعد از نصب این سوئیت باید چند روز بهم مهلت بده ؟ ( یادم میاد واسه نسخه اینترنت سیکرتی 15 روز بود اما الان بعد از نصب این نسخه 60 روز میده ) . چون خیلی حساسم به اینکه از ورژن های OEM استفاده کنم
خب . جناب بتمن عزیز واسه این نسخه 360 هنوز کرک معتبر و بدون مشکلی نیومده ؟
N360 5.0.0.125 SYMTB TMD LOEM MRFTT 226 5621 این یعنی OEm دیگه ؟ ( همینجوری 140 مگابایت نازنینم رفت هوا )
اینجا تو خود سایت نورتون
زده 79 مگابایت ؟ یکی منو حالی کنه که این 79 مگابایتی با این 144 مگابایتی که من دانلود کردم چه فرقی داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه 144 مگابایتی که دانلود کردم ( 60 روزه ) با نسخه 74 مگابایتی که تو خود سایت هست و نوشته 30 روز چه فرقی میکنه ؟
این نورتون تو نسخه های تریال و اورجینال بجز مهلت استفاده فرق دیگه ای گذاشته ؟
اصلا این OEM یعنی چی ؟![]()
آقا هر کدوم از دوستان میتونه لینک از سایت خود نورتون بهم بده ممنون میشم ( نسخه کامل و رسمی خود سایت (( منتها تریال )) که خودم فعالش کنم )
فی ل تر شکن دارم![]()
Last edited by kaivanika; 21-02-2011 at 05:53.
21/2 key nis 2011
JGRDJV68F99FBDWJPTGJTYVRT
J3PHRFDC7R82BP2M8JF4KYWGQ
JHBMD42FGBBJF2TD3QRH8RDPD
JBWDBPQFG4TDW8RMFPP69JP2P
JW986MMDGB4WBX7CH2KY886HT
JFWP8V67Q63GKXBW6GTVKYKK7
JBPT4MCMVJ3GB4YWQ9DP4BPWV
JB9GMDYJHRRKBP6699DXC2P8M
JRJFPHJRD9PMF4QKGJC2J7XKH
کسی نیست ؟
سلام به اقای حساس
بابا بتا هست نه oem
اینم لینک ایمیلی که نورتون داده ه من:
کلا سیستم بتا و OemNorton 360 Version 5.0 BETA: Download Instructions
...
From:"N360_Public_Beta@symantec.com" <N360_Public_Beta@symantec.com>
...
Add to ContactsTo:mehdisalehi80@yahoo.com
Norton 360 Version 5.0 BETA: Download Instructions
Product Key: BW4QPJMXFPXGKRV2CGPRCQ97V
NOTE: Print this page or write down the key exactly as it appears, so it will be available when you are prompted to enter the key during installation.
To install your Norton 360 Version 5.0 BETA:
- Your installation of the beta test version of Norton 360 Version 5.0 should have started automatically. If it did not, save 'N360BetaDownloader.exe' to your desktop, double-click it to download the product test build and start the installation.
- Follow the onscreen instructions to complete installation.
- When prompted, copy and paste or retype the above Product Key to activate your software.
If you have questions concerning this beta, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or copy the following URL into your browser: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متفاوته
:
نه oem......................http://www.norton.com/n360v5beta
بتا و oem فرقشون چیه ؟
آقا همه جا میگن نسخه فاینال هم اومدهپس این فاینال کدومه
ببینید این لینک زیر
لینک دانلود نسخه ی اورجینال هست ولی 15 روز یا سی روز کار میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمشم 106 مگابایته ( که بازم این برای من جای سئوال داره ؟؟ ) ( 79 مگابایتی - 144 مگابایتی - و 106 مگابایتی )
متاسفانه سه بار با پی پی ان و نرم افزار های قیلترینگ اقدام به دانلود کردم ولی هر بار تو یه درصدی قطع میشد و چون قابیلیت ریزیمم نداشت از اول باید میزدم دانلود و کلا پشیمون شدم
هر کی این نسخه رو که بالا گذاشتم رو تو یه لینک مستقیم پیدا کرد ، ممنون میشم معرفی کنه
Last edited by kaivanika; 22-02-2011 at 09:46.
خود لینک اصلی رو برات مستقیم کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام دوستان بنده اگر بخوام اپدیت های نسخه ی 2010 nis رو کپی کنم و در برنا مه ی دیگری استفاده کنم دقیقا باید چه عملی رو انجام بدم ؟
با سپاس .
سلام دوست عزیز.
شما این پست را مطالعه کنید.موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)