فریمور جدید دبلیو 302 امد بچه ها
R1CB001. Yet new firmware available only in Service Centeres. Hope soon it will be available in Sony Ericsson Update Service (SEUS).
فریمور جدید دبلیو 302 امد بچه ها
R1CB001. Yet new firmware available only in Service Centeres. Hope soon it will be available in Sony Ericsson Update Service (SEUS).
والا اولش یکی گفت دوشنبه ... بعد گفت اشتباه کردم پنج شنبست .. حالا ببینیم چی میشه !حمید اخر شبی ما رو اذیت داری میکنی؟23 مارس که 3 روز پیش بود.الان 26 امه مرد مومن.هواست کجاست؟
به نظره من همین ریسه سونی اریکسون که معرفی نشد .. آندرویید بود.ولی اکثر شرکتها دارن یه 2 تا آندروئید رو ردیف میکنن.
Sony Ericsson planned to release a special version of W508 for american region. It’s W518a. This phone is basically same clamshell, but it has built-in aGPS. Yet I don’t know more special features of W518a. Perhaps, it will receive a special Style-Up™ cover. By the way, profile of W518a was already leaked on the official WAP-site:
جدي؟ من همينجوري خوشم اومده بود! چون روي كاغذ امكانات خوبي داشت! حالا پس ميگي كه دوربين خوبي هم داره!ایول.من هم خیلی تعریفش رو دیدم توی نت.دوربین خوبی داره ظاهرا.
يه سوال!
بچه ها اين TV out يعني چي؟
حتما به تلویزیون میشه وصلش کرد دیگه!
خوب چه خصوصيتي داره كه ميشه به تي وي وصلش كرد؟
كابل داره ؟... چي داره؟
کد نیم جدید T818? A new clamshell? گوشی تاشو !
حالا چی هست بعدن معلوم میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کابل وصل میشه .. اما راههای دیگه ای هم امروزه استفاده میشه .. مثله وای فای dlna .. که البته تلویزیون هم باس اونو ساپورت کنه!>كابل داره ؟... چي داره؟
نمای 360 درجه هیکارو یا همون w995 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره.توی ریویو هم گفته دوربین خوبی داره.به نظرم گرینه خوبی باشه.قیمتش هم عالی هست.جدي؟ من همينجوري خوشم اومده بود! چون روي كاغذ امكانات خوبي داشت! حالا پس ميگي كه دوربين خوبي هم داره!
يه سوال!
TV out روی گوشی های SE کم میشه دید.فقط C905 فکر کنم.اون هم باید کابلش رو خرید.گوشی دیگه ای سراغ دارید از این برند با این امکانات؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)