چرا از آسیاتک نمیگیری؟؟
256 به صورت 1 ماهه و نامحدود با عوارض و مالیات 38180 تومان.
چرا از آسیاتک نمیگیری؟؟
256 به صورت 1 ماهه و نامحدود با عوارض و مالیات 38180 تومان.
همانطور که به صورت پراکنده در نوشته ها ذکر شده ، سرعت دریافت فایل بر حسب کیلوبایت ( آنچه بین کاربران مرسوم است ) معادل یک هشتم سرعت اتصال به شبکه که بر حسب کیلوبیت بیان می شود خواهد بود.
به عبارتی اگر سرویس 128 کیلوبیتی دریافت کرده باشید در شرایط عالی و بدون اشتراک با دیگران ، شما سرعت دریافت 16 کیلوبایت خواهید داشت.
و اگر خط ارتباطی شما بین 10 نفر اشتراک داشته باشد سرعت دریافت فایل شما ( در صورتیکه همه 10 نفر ) اقدام به دریافت فایل نمایند ) باید حدود 1.6 کیلوبایت باشد.
البته ابن مساله شباهت زیادی به میزان پهنای باند ISP ها در زمان ارایه سرویس Dial Up دارد. به عنوان مثال یک ISP خط 512 کیلوبیتی خود را برای سرویس دادن همزمان به 100 مشترک در نظر میگیرد. در این حالت و با فرص رسیدن به بهترین سرعت در صورتیکه 100 کاربر همزمان از شبکه استفاده کنند سرعت دریافت برای هر کدام نباید از 640 بایت بیشتر شود.
این مساله شاید زمانی به یک مشکل تبدیل شود که تمام پورت های یک سرویس دهنده در مرکز مخابراتی فعال شده باشد . در ابن صورت اگر از ضریب اشتراک 10 استفاده شده باشد. در زمانی که تمام مشترکان در حال استفاده حداکثری هستند به دارنده خط 128 نباید سرعت دریافت بیش از 1.6 کیلوبایت برسد.
اگه خیلی عالیه پس چرا سرعت آپلودش زیر 128؟
در صورتی که تو تعرفه سرویس ها نوشته ارسال:128 و دریافت:128
مصطفی جان من 256 رو میگزفتم 39 تومن.حالا نمیدونم شما چطوری حساب کردی چون فقط 28 تومن خود داتک میگیره
اون ديگه در حد 1.5 كيلوبايت ميشه. شايد يه بار ديگه تست بگيره بيشتر هم بشه. اكثر كاربرها براشون سرعت دانلود مهمه. آپلود سرعت بالا بيشتر به درد كسايي مي خوره كه سايت دارن و فايل براش آپ مي كنن.
پولی که خودش به داتک میده رو نوشته آخه 256 داره منتها یادش نبوده که به همه تخفیف ویژه نمیدن![]()
کسی نیست یه جایی رو به ما معرفی کنه که V P N درست درمون به ما بده
اقا یکی جواب بده ثواب داره به خدا!!
این که میگن قرار تعرفه ها ارزون بشه راسته؟ من میخام سرویس بگیرم به نظرتون صبر کنم ؟
از شرکت پرسیدم گفت در حد حرف!!
راستی هزینه رانژه کردن چقدره؟ نصب چطور ؟ چیزه دیگه ای هست غیر از اینا؟
هیشکی نیست جواب مارو بده؟
خب شما بگير اگه ارزون بشه كه براي شما هم ميشه نشه كه نشده ديگه
رانژه هزينه نداره. بعضي شركت هاي حروم خور نصب و رانژه رو با هم ميگيرن بعضي ها هم نميگيرن اصلاً. چيز هاي ديگه از جمله ماليات و آبونمان پايين تعرفه هاي هر ISP توي سايتش نوشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)