مرسی ؛ پس ظاهـرا" خوب وقتـی هست ، اگـر مثـل نسخـه اول باشـه امیـد داریم ؛ من دمـو رو ندیدم![]()
مرسی ؛ پس ظاهـرا" خوب وقتـی هست ، اگـر مثـل نسخـه اول باشـه امیـد داریم ؛ من دمـو رو ندیدم![]()
بیا از این بگیر . هر نسخه رو که خواستی داره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میگم پایه اید یکم راجع به خود بازی بحث کنیم؟
مثلا به نظر من لوگین بهترین موضوع برای بحث، اگه بذارید زنده بمونه و به پارتیتون بیاد وقتی باهاش حرف میزنید واقعا میبینید اون شخصیت قدرت طلبی که فکر میکردید نیست! من امروز که بازی رو یه بار دیگه با Human Rogue تموم کردم تازه فهمیدم این بازی چقدر وسیع! لوگین هر کاری کرده بود بخاطر فرلدن بود انصافا اصلا دنبال قدرت نبود
تا حداقل دو بار این بازی رو تا آخر نرید شخصیتاشو نمیشناسید
جالبه الان که فکر میکنم میبینم لوگین شخصیت محبوبم تو بازی شده!!!! دفعه ی اول به خونش تشنه بودم...
(لطفا اگه لوگین رو به پارتیتون نیاوردید و میزان محبوبیتشو به حداقل 80-85 نرسوندید تا ببینید واقعا کیه راجع بهش قضاوت نکنید... برای من که خیلی جالب بود)
بعد یه چیز دیگه
دوستانی که چند بار بازی رو تموم کردن دیدید که همیشه خوب بودن چه بدیهایی داره؟ نمونه ی بارزش برادر جنیتیوی با خاکستر آندراسته
یا پرنس بیلن و حتی اون دوارفی که تو اورزامار میخواست برای آندراسته چنتری باز کنه
بعدشم هرکی بیاد شخصیتای محبوبشو از بازی بگه تاپیک یه جونی بگیره (هر چند خیلی کمیم)
مال من به ترتیب : لوگین،الیستر،موریگان،شیل، آگرن
انصافا الیستر رو جوری نوشته بودن که ممکن نبود ازش بدتون بیاد! شیل رو هم که از بازی زده بودم ولی خیلی باحال بود...
اگه بخوام یه NPC هم بردارم بانوی جنگل خیلی شخصیت جالبی داشت
پ.ن : نسخه ی دوم بازی ریلزش فک کنم بیفته اواسط اسفند، نه بعد از کنکور!
یه چیزیم همین حالا که پست دادم بگم که پستا مرج بشه...
من دفعه ی اول که بازی کرده بودم مجبور بودم از یه عده ی خاص بخاطر نیازام استفاده بکنم
خودم هیلر بودم پس موریگان حتمان باز بود و آلیستر، این وسط یه روگ هم لازم بود برای کارای جانبی که خوب مسلما چون یه کماندار یه Arrow of Slaying باید للینا رو برد ولی وسطای بازی یه سرچی برای مودای بازی کردم Respec Mod رو دانلود کردم همه چیرو تغییر دادم
زوران رو کماندار کردم و اگرن رو تانک موریگانم ثابت موند انصافا همش داشتم از دیالوگای بین اینا میخندیدم... حالا شما اینا رو وین مقایسه کنید!!!!! البته بگم اگه دی ال سی Stone Prisoner رو دانلود کردید اصلا زحمت تانک آوردن بخودتون ندید شیل بهترین تانک بازیه (تو بازی دوم اینو فهمیدم)
در نتیجه>>> برای اینکه بتونید خودتون انخاب کنید که چه کسیو همراهتون ببیرید نه اینکه چون هیلر میخواید مجبورید اون وین مسخره رو ببرید Respec Mod رو دان کنید (فقط 33 کیلوبایت)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوستان. من دوباره از اول شروع کردم این دفعه با یه انسان / روگ / آرشر. فعلا که تو کورکاری وایلدزم و احساس میکنم از تمام کارکترهایی که قبلا رفتم راحت ترم. راستش تا وسطای Awakening رفتم با تانک وریورم ولی بهم نچسبید. اولا به باحالی Origins نیست دوما کارکترم اونقدر چرت شده بود که حتی اون یارو Infernal Golem رو که کنارشم The Lost بود رو یه تنه به هلاکت رسانیدم همی!
اون یارو میجه رو که چون تمپلار بودم حتی نذاشتم تکون بخوره. خود Golem رو هم که هر کاری میکرد resist میشدم و با Taunt و WarCry و Mass Pull (اسم دقیقش یادم نیست ولی همونی که بعد از Peon's Fight ـه) تعطیلش کردم.
خلاصه هوس کردم با آرشر برم. همه میدونین که قویترین آرشر انسانه بخاطر اتریب های اولیه ـش. بهش Trap Making رو دادم چون تاحالا نرفتم. بنظر من Poison Making بیشتر بدرد وریور و Melee Rogue میخوره و Trap Making بدرد آرشر. لول هم که بگیرم Stealth رو میدم که دیگه راحتتر بتونم تله بذارم.
اگه کسی خواست آرشر بره بگه تا بهش بگم چطوری کارکترش رو بسازه و لول بده.
کلا این بازی و شخصیتاش مثل واقعیت میمونه و معمولا آدما اونطور که قبل از آشنایی کامل با عقایدشون بنظر میان نیستن. اولا همه دلایلی برای کارایی که کردن دارن دوما وقتی میری تو نخشون میبینی متناسب با عقایدی که حاضرن براش جونشون رو هم بدن کارایی که کردن چه درست چه غلط رو توجیه میکنن.
من کاری به حرفای لوگین ندارم. اتفاقا اولین باری که بازی کردم یه وریور Two-Hand ورداشته بودم که Berserker و Reaver شده بود و خیلی وحشی و مخوف و شیطان صفت بود!
برای همین لوگین رو قبول کردم و الیستر رو انداختم تو زندان و آخر سر هم خودم شدم شاه و پدر زن گلم رو هم مودبانه گذاشتم سر شغل قبلیش. فقط و فقط هم بخاطر دخترش. ای خدا....
اما از اون به بعد هر وقت رفتم زدم نفله اش کردم. اگه خودم Human بودم که خودم شکمشو پاره میکردم اگر هم نه میدادم الیستر عقده اش رو خالی کنه. نامرد بی شرف هر چقدر میخواد توجیه کنه. کارایی که کرده خیلی پست و بی منطقه.
اولا اون آرل بیشرف رو که خانواده ام رو به خاک و خون کشید رو گذاشته مقام دوم دنریم. نامرد بیگانه پرست.
دوما اکه نمیخواست تو اوستگار کمک کنه از همون اول عقب میکشید نه مثل ترسوهای خائن. اونجوری هم باعث مرگ این همه آدم بیگناه نمیشد.
سوما آرل امون رو مسموم کرد تا تو Landsmeet آبروش نره.
چهارما با الف های بدبخت اون کارا رو نمیکرد و با اون برده فروشهای از خدا بیخبر معامله نمیکرد.
پنجما از ترسش این همه آدم رو راه نمینداخت دنبال دو تا گری واردن شریف.
خلاصه خیلی نامرده. میخواد خوشت بیاد میخواد نیاد.
درباره بقیه شخصیت ها هم بعدا بحث میکنیم.![]()
راستی توی شخصیت ها من شخصیت استن بخاطر شرف و غیرتش / للیانا بخاطر ظرافت و پاک شدنش بعد از آشنایی با من / الیستر بخاطر سادگی و یک رنگیش رو خیلی دوست دارم.
از شخصیت زوران بخاطر اون کثافت کاریاش متنفرم. موریگان هم خیلی به قید و بنده و به هیچ چیز پایبند نیست و فقط خودش رو میبینه. وین هم با اینکه قلب مهربون و پاکی داره اما بیش از حد تو کارا دخالت میکنه ولی با اینحال ازش خیلی بدم نمیاد چون حق داره مثل یه مادربزرگ به فکر من و الیستر باشه تا تو هدفی که داریم پامون نلغزه. اوگرن هم که شوته کلا. درباره اون لوگین هم که نظرم رو گفتم و اصلا دلم ازش پاک نمیشه. شیل رو هم من تا حالا ندیدم. از DLC خاطره خوشی ندارم. گند میزنه به بازی. حالا DLC های این بازی رو نمیدونم. تا حالا امتحان نکردم.
کاراکتر محبوبم فقط الیستر . دوست خوبم . رفیق جون جونیم . هر چند قبلا تو Chantry بوده ولی ادم باحالیه . اونجا که غیبت بقیه بازیکن ها رو میکرد خیلی ازش خوشم اومد مخصوصا غیبت موریگان رو که کرد به زور موریگان رو بهش انداختم
بقیه کاراکترها موریگان خوشم میاد چون حرفش رو رک میزنه و با الیستر باعث خنده ما میشود
وین هم بدم نمیاد ولی اگه نبود بهتر بود . اگه ناراحت نمیشد همونجا تو برج ولش میکردم به امون خدا .
للیانا هم بابا مشنگ میزنه اصلا جزو ادما نیست (تازه ل....ن) هم هستولی صدای خوبی داره .
اگرن هم که ته خنده است و خوشم میاد ازش
استن هم که ادم بدی نیست فقط یه جوریه نمیدونم چه جوریه . میگه واسه چی داریم میریم خاکستر پیدا کنیم . باید بریم با دارک اسپاون بجنگیم . اخه ادم عاقل میخوای تنهایی بری بجنگی ؟ برو کشته شی . بدو برو
زوران هم که متنفرم ازش . ادم قاتل و G.a.y و چشم چرون ........ بره گمشه.
لوگین هم باید بمیره و بس . کار به دلیلاش ندارم . هر چند شاید پشیمون باشه ولی نمیبخشمش![]()
راستی الان من اخرین جایییم که میتونم رومنس کنم . یعنی قبل از جنگ نهایی . الان با للیانا رومنس هستم . واسه ویچ هانت حتما باید با موریگان رومنس باشم یا نه ؟
Awakening رو ول کردی؟ به نظر من به بار تا آخرش برو... خیلی از چیزا رو روشن میکنه و داستان فوق العاده ای داره با یه سوراپرایز بزرگ تو آخرش که راجع به آرچدیمن میفهمی
Awakening به نظر من خیلی عالی بود و اگه EA بایو رو مجبور نیکرد انقدر زو.د اینو بیرون بده شاید هیچی از بازی اصلی کم نمیاورد (فقط دیالوگاش کمتره! رمنسم نداره که خیلی مهم نیس...)
خلاصه اگه میخوای بفهمی که چی شده که دارک اسپاونها حالا دارن حرف میزنن و اصلا چجوری Blight آغاز شد Awakening رو برو. آخرشم یه انتخاب سخت پیش روت... سخت تر از انتخاب موریگان تو آخر Origins
تو آسون بودنش باهات موافقم بخصوص میج که دیگه من همه رو داشتم تنهایی میکشتم و بقیه دکور بودن! البته آندرس هم خیلی آدم باحالیه و بی اون Awakening معنی نداره! برو Ser-Pounce-alot رو واسش بگیر بشین بخند... دیالوگاش با اگرن خداس!
ایول بحث راجع به لوگین داغ شد
لوگین کل زندگیش رو بر اساس Greater Good بنا کرده که این وسط Greater Good لوگین فرلدن که حاضر براش همه کاری بکنه
هیچ میدونی دلیل اصلی بی اعتمادی لوگین به کیلن چی بود؟ کیلن به دلیل نازا بودن انورا میخواست یه زن دیگه بگیره، حالا این وسط فکر میکنی کی تو نظرش بود؟ امپراطوریس سلن،امپراطوریس اٌرلی! میخواست به همین راحتی امپراطور بشه...! لوگین تو بازگشت به ازتاگار میگه که من کل عمرم رو برای بیرون انداختن ارلیژی ها از فرلدن صرف کردم این بچه (کیلن) بخاطر رویاهاش میخواست چیزی که اورلیژی ها همیشه دنبالش بودن و با ما جنگیدن بدون خونریزی دستشون بده.
جالبه همون لحظه وین بهش میگه "تو چیزی از صلح حالیت میشه؟" که به نظر من اونجا بهترین دیالوگ بازی رو لوگین میگه :
Loghain: Peace? I would have thought your age might have granted more wisdom, madam. Peace just means fighting someone else's enemies in someone else's war for someone else's reasons
الان تو دنیای امروز با روابط بین کشورا غیر از این چیزیه که لوگین میگه؟
بعد راجع اون آرل هاو عوضی... نمیدونم از آنورا پرسیدید یا نه که چرا لوگین به هاو اعتماد کرده؟
آنورا جواب میده که پدرم به هاو برای مغز سیاسیش نیاز داشت. قبول کنید که لوگین مرد جنگ نه مرد سیاست این وسط هاو از موقعیت استفاده کرد و خودش سود میبرد.
هاو زوران رو فرستاد شما رو بکشه نه لوگین، هاو هی رو مغز لوگین کار میکرد که واردنا اینجورنو اونجورن، و به نظر من مسمومیت ایمون هم نقشه هاو بود...
لوگین یه قهرمان بود ولی دور و بریاش نه! بخاطر همین خراب شد...
لوگین کار درست رو از نظر خودش تو ازتاگار انجام داد. کیلن فقط یه جوون خیال پرداز بود ولی لوگین با کوله باری از تجربه! کیلن میخواست اسمش تو کتابا بره و ازش به عنوان قهرمان یاد کنن ولی لوگین براش فرلدن مهم بود نه خودش. همه میدنیم مدتی که کیلن شاه بود انورا کشور رو میگردوند نه کیلن!
Loghain: Let me know when you're done glaring at me, madam. My memories of this place are no fonder than your own.
Wynne: No? I remember good friends dying in this place. And a man whom I respected as my king.
Loghain: All I remember is a fool's death and a hard choice. I'd make the same again
جان من به نظر تو للیانا پاک و ظریف؟ 4some با ایزابلا داشتی یا نه؟ اونجا اولش میگه من خودمو تو چه چاهی انداختم! بعد زوران بهش میگه خودتی... اون لبخند شیطون وارتو نگه دار برا خودت شیطون خانوم! لو دادی خودتو!بعدشم دیدی که به زوران میگه ما چقدر زندگیامون شبیه به هم؟ Leliana's Song رو بازی کن میبینی همین خواهر للیانا به پولی که برای فقرا تو چنتری کنار گذاشتن رحم نمیکنه!
زوران کثافت کاری نکرده بدبخت... شرایط زندگیش اینجوریش کرده. به داستانای گذشتش گوش کنی میفهمی داره خودشو پشت یه نقاب قایم میکنه... اصلا دلیل اینکه کار کشتن تو رو قبول کرده رو برات تعریف میکنه میبینی یه آدم دیگس...
DLC های این بازی خیلی مهمن... بخصوص بازگشت به ازتاگار که دلایل کار لوگین رو میگه... شیل هم که جزو بازی بوده ولی بعدن از بازی زده شده برای پول درآوردن! دیالوگای شیل تو بازی شما هست ولی تا دی ال سی رو دانلود نکنید فعال نمیشن!
نه زیاد مهم نیست... ولی اگه با مورگان رومنس داشته باشید پایان جالبتری داره، ولی لازم نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)