تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 577 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

جناب Blossom شما چرا همه رو به تمسخر میگیری!!
    چون من پرسیدم گفتن تو این نوع ارتباط کلی ویروس و تروجان دریافت میکنی گفتم شاید لینوکس هم الوده بشه
    ببخشید؟!!
    من چنین قصدی نداشتم، اگه اینطور برداشتی داشتین، من رو ببیخشید.

از اونجا که برنامه‌های ویندوز روی لینوکس اجرا نمی‌شه پس خیالتون از ویروس های ویندوز راحت باشه، من با راست کلیک دیلت ویروس های فلش درایو دوستانم رو پاک می‌کردم!

یه نکته‌ی کوچولو این که وقتی اسم «همه» وسط میاد، باید در نظر گرفت که حتی اگه برای یک نفر اینطور نباشه، جمله کاملا غلط می‌شه.
    Last edited by Blossom; 06-08-2008 at 15:29.

2. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ببینید دوستان کلا بارها گفته شده، که فایلهای اجرایی در لینوکس برای اجرا نیاز به مکانیزم خاصی دارند، حتما دوستانی که کمی کار کرده اند مشاهده کرده اند که تا مجوز اجرا با مثلا دستور chmod +x صادر نشه از سوی کاربر یک فایل قابلیت اجرا نخواهد داشت، برای همین عملا نوشتن تروجان بی فایده هست! چون اگر یک کاربر با دست خودش یک تروجان رو دانلود کنه! بعد مجوز اجرا بده! بعد اجراش کنه! بعد اجازه دسترسی به فایلهای دیگه را براش صادر کنه! (خوب حقش هست که آلوده بشه!)
    در مورد ویروس هم که کلا با توجه به تعریف ویروس، و با توجه به سیستم پیچیده ی فایل ها در فرمت های پارتیشن لینوکس، عملا امکان پذیر نیست!
    در مورد فایلهای ویروسی و یا تروجان های لویندوز هم که! اصلا جای بحث نیست! اولا اون فایلها اجرا نمیشوند! ثانیا حتی اگر با wine اجرا کنیدشون! چون اصولا به یک ویروس مسیری داده میشه برای الصاق خودش، و اون مسیر وجود خارجی نداره در لینوکس عملا کاری از پیش نمی بره!

البته این نکته هم قابل توجه هست، که امنیت فقط ویروس و تروجان و اسپایور و اینها نیست!
    Last edited by taia; 07-08-2008 at 06:40.

4. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنونم
    استفاده کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    یه دایرکتوری دارم که توش یه تعدادی دایرکتوری هست تو هر کدوم یکی یا دوتا فایل هست من میخوام همه این فایل هایی که توی این ساب دایرکتوری ها هست رو تو یه پوشه ی دیگه بریزم یا کپی کنم...
    ...؟؟؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متوجه نمی شم
    خوب کپی و پیست کن دیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تعدادشون میدونین چندتاست؟ 411 تا پوشه... با محیط گرافیکی که نمیشه یکی یکی ...... !!!
    با پوسته فرمان نمیشه یه حرکتی زد...؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من یه روش بلدم و البته می‌دونم بهترین روش نیست ولی شاید با اطلاعات من بهتر از این نمی‌شه چیزی بدست آورد.
    البته من سعی کردن با پایپینگ به نتیجه برسم ولی خب نشده!
    الین روش من اینطوره: فرض کنیم می‌خوایم تمام فایل‌های پوشه‌ی a و زیر پوشه‌هاش رو بریزیم تو پوشه‌ی b روی دسکتاپ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این دستور لیست فایل به دست میاد. حالا کافیه کلید های CTRL+H رو بزنیم و تو کادر اول یه فاصله بذاریم و تو کادر دوم یه \ (بک اسلش) فاصله. یعنی در حقیقت فاصله رو با بک‌اسلش فاصله عوض کنیم. بعد دو باره تو کادر اول بنویسیم:
    کد:
    بعد تو کادر دوم بنویسیم:
    کد:
    بعد Replace all رو بزنیم. بعد خط اول و آخر نوشته رو حذف کنیم. بعد فایل رو سیو کنیم و gedit رو ببندیم. بعد توی ترمینال دستور های زیر رو بزنیم تا فایل ها کپی بشن:
    کد:
    فقط اضافه کنم خطی که بارنگ قرمز مشخص شده، هم ابتداش و هم انتهاش فاصله وجود داره.
    من معمولا از این روش استفاده می‌کنم و البته می‌دونم راه های دیگه و بهتری هم هست ولی خب یکم تنبلم.

10. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

البته اضافه کنم که با دستور find خیلی دستمون بازه و اگه بخوایم فایل هایی که اسمشون ۳ حرفیه و با s شرو می‌شن رو فقط کپی کنیم دستور find رو اینطور به کار می‌بریم:
    کد:

12. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

تعدادشون میدونین چندتاست؟ 411 تا پوشه... با محیط گرافیکی که نمیشه یکی یکی ...... !!!
    با پوسته فرمان نمیشه یه حرکتی زد...؟
    منظور شما اینکه مثلا داخل یک دایرکتوری اصلی ( SubDirectory ) فرضا n تا دایرکتوری داریم و داخل هر کدام از دایرکتوری ها تعدادی فایل داریم و می خواهیم فقط فایل ها را ( بدون دایرکتوری ها ) به یک مسیر دیگه کپی کنیم.

خوب اگر منظور شما همین هست , یک راه حل ساده وجود داره ! اینجاست که قدرت خط فرمان لینوکس به نمایش درمیاد !!

از دستور زیر استفاده کنید :

کد:

- به جای مسیری که با رنگ سبز مشخص شده , مسیر دایرکتوری اصلی ( SubDirectory ) را قرار دهید.

- به جای مسیری که با رنگ قرمز مشخص شده , مسیر مقصد ( که قرار است فایل ها در آن کپی شود ) را قرار دهید.

- فرض کنید که در دایرکتوری اصلی شما فایل های متنوع با پسوند های مختلفی قرار دارد و شما می خواهید فقط فایل های با پسوند خاصی را از دایرکتوری اصلی کپی کنید. ( به عنوان مثال فایل های با پسوند jpg ) . در اینصورت به جای عبارت آبی رنگ از کد زیر استفاده کنید:
    کد:
    Last edited by sudotux; 10-08-2008 at 14:49.

14. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

مرسی حسین جون! من یه چیز دیگه از شما یاد گرفتم. فقط این قسمت رو نمی‌فهمم:
    کد:
    xargs رو با man می‌شه فهمید چیه ولی اون {} جریانش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •