گرونه؟؟؟؟یا ارزون؟؟؟![]()
گرونه؟؟؟؟یا ارزون؟؟؟![]()
بدون گارانتی نمی دونید چنده؟چینی؟کره؟
سلام دوستان
نه من از یک مغازه دیگه کره ای اصل را پرسیدم 490 تومان گفتند.
با تشکر
آقا خودشه
گوشی من از دیشب ساعت 8 تا الان ساعت 11 خط کم نکرده کلیم باهاش ور رفتم. ولی باید بعد از اینکه power saving و خاموش کردین بزارید شارژش کامل خالی بشه و خاموش بشه بعد بزنید تو شارژ و دیگه درست میشه
پس هر کی میخاد بره با خیال راحت بخره
جدا مشکل باتری حل شد؟
اگه اینجوریه که سریعا واسه خریدش اقدام کنیم!![]()
آره حل شد بريد بخريد مباركه![]()
یعنی این همه بحث و آزمایش که دوستان انجام دادن با اینکار مشکلش حل میشد ؟
یکی از افراد 200 هزار تومن ضرر کرد !
خوب کاربرد این پاور سیوینگ چیه که وقتی خاموش بشه مشکل حل میشه ؟؟؟
اسمش كه يعني شارژ رو نگه مي داره ولي مثل اين كه برعكس كار مي كنهیعنی این همه بحث و آزمایش که دوستان انجام دادن با اینکار مشکلش حل میشد ؟
یکی از افراد 200 هزار تومن ضرر کرد !
خوب کاربرد این پاور سیوینگ چیه که وقتی خاموش بشه مشکل حل میشه ؟؟؟
اينم از سامسونگ براي مشكل باطري
اين يه باگ نرم افزاريه. به جاي اينكه باتري كمتر مصرف بشه باتريو ميخوره.
يه دفه فكر كنم آقاي captain javid اومد گفت power saving مصرف باتريو بيشتر ميكنه. منم خاموشش كردم ولي چون تا گوشي ريست نشه هيچ اتفاقي نميفته گوشي من همون موقع درست نشد و يكم گزشت تا درست شد.واسه همين نفهميدم كه مشكل باتري به اين ربط داره. ممكنه اينو خيليا امتحان كرده باشن ولي به همين دليل به نتيجه نرسيدن
من با 2 روشی که دوستان در سایت موبایلستان گفتند مشکل زود شارژ خالی کردن گوشیم حل حل شد.
روش 1 : بعد از فول شارژ شدن 2 تا 3 مرتبه فیش شارژر را خارج و دوباره جا زدم که هر دفعه حداکثر یکی دو دقیقه دوباره شارژ شد.(شاید یک بار هم کافی بوده باشد)
روش 2 : با استفاده از برنامه jbak taskman برنامه بی فایده screencapture را بستم.
شارژ گوشی من که 10 ساعت کار میداد و خودبخود خالی میشد حالا بعد از 24 ساعت 3 خط شده و همون 3 خط یه روز کامل جواب میده .
باید بگم پاور سیوینگ من هم خاموشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)