برای این بازی 5تا Dlc اومده و هر کدام داستان و ماجرای متفاوتی دارد.
ولی از لحاظ موزیک و گیم پلی تقریبا برابر هستند. گرافیک شاید کمی افت داشته باشه.
برای این بازی 5تا Dlc اومده و هر کدام داستان و ماجرای متفاوتی دارد.
ولی از لحاظ موزیک و گیم پلی تقریبا برابر هستند. گرافیک شاید کمی افت داشته باشه.
بازی قشنگی بود ولی حیف که زود تموم شد اخرش با یک روبات گنده باید برین تو مرکز فاضلاب شهر در ضمن پدرش (شخصیت اصلی) میمیره خیلی بد تموم میشه اگه اشتباه کد رو بزنین پروژه چندین ساله ای که داشتن روش کار میکردن منفجر میشه و میری رو هوا همین رو یادم میاد فقط.![]()
زود تموم شد؟!!!بازی قشنگی بود ولی حیف که زود تموم شد
خوب شما ماموریت های اصلی رو رفتی و خودتونو ارتقا ندادید
من تقریبا یک ماه بازیش میکردم و ماموریت های اصلی رو تا اونجا ادامه داده بودم که میفهمه پدرش رفته به اون کشتی بزرگه که روی ابه
حالا نگران تموم شدنش نباشین .... غیر از ماموریت های فرعی ... چند تا دی ال سی فوق العاده هم براش هست .... که تو چند تا نظر سنجی و آمار دهی بین برترین های امسال بوده
سلام دوستان
من اینجا گیر کردم
الان اونجا گیر کردم که سوار یه چیزی شدم که منو برد به زمان قدیم ..که تو یه شهر کوچکی ام که باید پدرم رو پیدا کنم
که مردم بهم می گن باید یه دختر رو پیدا کنم...که اون منو هی می فرسه دنیال نوخد سیاه...مثلا یه بار گفت برم یه پسره رو یزنم...الان تا جایی رفتم که یه کاری کردم که زنه مثل سریش می افته دنبالم و نمی دونم باید چی...؟
راسی ماموریت فرعی اصلی چه جورین؟ ار کجا بهم کدوم اصلیه کدوم فرعی؟
سلام
من قبلا" DLC ها رو دیده بودم که دوستان گذاشتن ولی الان یا کار نمیکنن لینک ها یا پیداشون نمیکنم !
میشه لینک های دانلود رو یا اینجا بذارید یا این که تاپیکش رو بگید کجاست که لینک هاش کار کنه !
ممنونم !
خوب ماموریت های اصلی اون ماموریت هایه که داستان اصلیه بازی رو دنبال میکنه یعنی پیدا کردن پدرت و دنبال کردن پروژه ای که پدرش روش کار میکنه !راسی ماموریت فرعی اصلی چه جورین؟ ار کجا بهم کدوم اصلیه کدوم فرعی؟
بقیه ی ماموریت ها فرعی هستن !!!
Last edited by aroosak_kooki; 18-12-2009 at 16:40.
زنه چی میگه بهت؟؟؟ چه ماموریتی از دختره گرفتی؟؟؟؟ همون زنه سیاه پوسته؟؟؟
ماموریت های اصلی بازی روند داستان بازی هستن. مثل همین ماموریتی که الان داری انجام میدی. داری دنبال بابات میگردی. ولی ماموریت فرعی رو از افراد مختلف میگیری تا براشون کار انجام بدی و در برابر پول و وسایل بگیری.
این لینک تورنت هست که تمام dlc ها رو داره + پچ بازی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنه سیاه پوست نیست
زنه چیز خاصی نمی گه فقط دنبالم میاد
یه ماموریت این بود که یه پسره رو بزنم یکیش هم این بود که برم خونه این زنه که دنبال راه افتاده...که عروسیشون رو خراب کنم یا عروسیشون تبریک بگم ... که رفتم زیر زمین که چیزی رو خوند وقتی با زنه حرف زده یه گزینه جدید اومده بود که اونو زدم...حالا خواستین عکس می ذارم
باید عروسیشون رو خراب میکردی تا اونجا که یادمه.اگه speech بالایی داشته باشی با حرف زدن میتونی راضیشون کنی. به زنه میگفتی که نامزدت رو با 1 دختر دیگه دیدم و . . . و عروسی به هم میخورد . اگه هم نه . توی زیرزمین لباس زیر پیدا میکردی میبردی نشون زنه میدادی و تمام.
ممکنه bug باشه که دختره همینجور دنبالت افتاده.
عروسی چه عرض کنم باید رابطه شون رو خراب می کردمباید عروسیشون رو خراب میکردی تا اونجا که یادمه.اگه speech بالایی داشته باشی با حرف زدن میتونی راضیشون کنی. به زنه میگفتی که نامزدت رو با 1 دختر دیگه دیدم و
زندگی واقعی نیست که از این جور چیزا بگم ... دل خوشی دارینا!
باید بریم تو یکی از خونه ها یه لباس زنانه پیدا کنی و بعد بری اون لباس رو بذاری تو زیر زمین بعد به زنه بگی به من اعتماد کنو و دنبالم بیا بعد بری اون لباسرو نشونش بدی که زنه با مرده دعواش بشه
ماموریت بدی اینه که بری یکیو بکشی وقتی اونو بکشی دیگه ماموریت نمی ده ...تو اون چندتا خونه هم چیز خاصی نیست..حالا من مونده چه جوری از اونجا در بیام برم دنبال بقیه دردسرام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)