میشه کمی بیشتر توضیح بدی متوجه سوالت نشدم متاسفانه !
میشه کمی بیشتر توضیح بدی متوجه سوالت نشدم متاسفانه !
این appulo.us این سواله اولش چی میخواد؟ چطوری میشه وارد شد به صفحه بازی ها
سلام دوستان من قراره یک ipod یک روز دستم باشه تستش کنم ببینم سالمه یا نه
باید چه چیزایی رو تست کنم ؟؟؟؟؟
آقا من قریمور 3.0 رو جیل برک کردم و نمی تونم برنامه با itunes بریزم دسترسی هم به wifi ندارم. چی کار کنم با ifun box هم mobile installation رو عوض کردم ولی روشن خاموش میکنم بالا نمیاد مجبمر میشم دوباره ریستور کنم
خوب فکر کنم بیشتر مسایل سخت افزاری باشه درسته ؟ ....
به ترتیب میتونی نمایشگر رو از لحاظ کنتراست . نور ... تاچ تست بکنی ... اسپیکر و wi-fi رو تست کن حتما دکمه ی هوم و ولوم هم تست کن .
بدنه هم نگاه کن خشی ضرب دیدگی یا فرورفتگی نداشته باشه ... پورت usb و earphone رو تست کن ...
Last edited by a.z.p.z; 16-12-2009 at 17:55.
اینو بگو بهم وقتی mobile installation رو میریزی به مشکل بوت شدن ایپاد مواجه میشی؟مطمئنی mobile installation مربوط به فریمور 3 رو میریزی ؟ ...
آره 3.0 رو میریزم بعد خاموش روشن که می کنم اونجایی که داره لود میشه بیاد بالا رو سیبه گیر میکنه . بوت یعنی چی؟؟؟؟ بعد دوباره با همون ifunbox موبایل اینستالیشن قبلیشو میریزم میاد بالا . حالا اگه خودت لینک داری بده
سلام.
آمارشو ندارید تو ایران تا حالا iPod Touch ترکیده یا نه!؟
می ترسم!
نه عزیز من ترکیدن اون قدر چیزی نیست که به خاطرش ایپاد نگیری ... اون ایفون ها یا ایپاد هایی هم که ترکیده بخش عمده ایش به این دلیل بوده که در معرض زیاد نور و گرما قرار گرفته بودند !
اهان پس وقتی داری ریستور میکنی گیر میکنه و کامل ریستور نمیشه !
خوب در این حالت کامل اپدیت نشده ببینم فریمور 3 چرا میریزی به 3.1.2 کاستوم ریستور کنی مشکلی نیست و درجا هم جیلبرک میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)