در کتاب تست دیفرانسیل رمزینه درسنامه خوب داره یا فقط تست است![]()
در کتاب تست دیفرانسیل رمزینه درسنامه خوب داره یا فقط تست است![]()
کتاب تستش درسنامه داره درسنامه هاشم خوبه! اما اگه میخوای بیشتر توضیح داده باشه و اینا کتاب کلاسشو بگیر...نوشته شده توسط mehdiaga
زنگ میزنی به این شماره (انتشارات رمزینه)88307850-برای دیفرانسیل کتاب رمزینه در بازار موجود هست یا نه . البته من کتاب تست دارم (رمزینه نیست ) کتاب کلاس منظورمه. واقعا نگران هستم چون سایتشون جدیدا هک شده و فروشگاههای پدرام و ادینه بوک هم کتاهاشون رو ندارن . اگه در بازار پیدا نشد به جاش چی بخرم البته آموزشی باشه .
میگی فلان کتابا رو میخوام قیمتشو بهت میگه شماره حساب میده واریز میکنی واست میفرسته...
اگه رمزینه نخواستی کتاب دیفرانسیل انتشارات کوله پشتی که نویسندش عباس مرادی هم خوبه...
واسه هندسه 1 رمزینه هست ولی هندسه 2 نداره گاج سفید میگن خوبه...-برای هندسه 2 1 چی بخرم آیا رمزینه هست یا نه ؟ انشارات فرید شهریاری چه طوره و همین طور انرژی اتمی
کتاب کلاس رمزینه-هندسه تحلیلی چه کتاب بگیرم که خوب آموزش بده
Last edited by timsar jackson; 31-08-2009 at 03:50.
يه سوال : شما كتابهاي ديفرانسيل رمزينه (نميدونم چند تا جلد هست !) رو خوندين ؟ اگه خوندين ميشه يه توضيحي بدين خوبه يا نه ؟ هر جلد از چه مباحثي تشكيل شده؟ و در آخر هم كه تستش تاليفيه يا تستهاي كنكور رو هم داره ؟ ممنون ميشم اگه كامل بگين چون تو سايتش نيست !![]()
نه. یه کتاب دین و زندگی جامع داره. البته کم حجم و مقوی اش هم بهتر از آیات و نکات گاج هست.
ادبیات کتاب سبز خوبه؟(کلکو دارم اینم می خوام بگیرم)
آیات و نکات گاج بهتره یا انرژی اتمی
واسه زبان فارسی دوم چی پیشنهاد می کنین (می دونم تو کنکور نیست لطفا سطحش بالا باشه خوبم توضیح داده باشه در حد مراکز سمپاد سال قبل از همه درسام 20 گرفتم بجز زبان فارسی که 18 شدم و زبان انگلیسی که 19 شدم هیچکی جز من ریاضیرو 20 نشدا اما نصف کلاس زبان فارسی رو 20 شدنو مناین زبان فارسیه خیلی واسم مهمه لطفا یه کتاب خوب معرفی کنین معلمم میگه زبان فارسی واسه دوم کتاب خوب نداره راستی رمزینه برا دوم زبان فارسی داره؟)
زبان انگلیسی دوم چی بخرم خوبه (زبانکده نرفتم معلممم بد جوری سخت می گیره از زبانم کلا ضعیفم از پایه)
خواهشن جواب بدین
فکر کنم منظورتون کتاب 3 جلدی دیفرانسیل حسابان و ریاضیات پایه باشهيه سوال : شما كتابهاي ديفرانسيل رمزينه (نميدونم چند تا جلد هست !) رو خوندين ؟ اگه خوندين ميشه يه توضيحي بدين خوبه يا نه ؟ هر جلد از چه مباحثي تشكيل شده؟ و در آخر هم كه تستش تاليفيه يا تستهاي كنكور رو هم داره ؟ ممنون ميشم اگه كامل بگين چون تو سايتش نيست !
اگه منظورتون اینه که 3 جلد داره که جلد دومش چاپ نشده...
که جلد 1 رو ندارم ولی فکر کنم مباحثش اینه:دنباله-سری-حد-پیوستگی-مجانب
جلد دوم(که چاپ نشده):مشتق-کاربرد مشتق-انتگرال
جلد 3 هم که دارم اینه مباحثش:تابع-معادله ی درجه دوم-بخش پذیری-انتقال نمودار ها و تقارن-مثلثات-
لگاریتم-تصاعد
هم تست تالیفی داره هم کنکور آزاد و سراسری و هم سوالات خارج از کشور...
من هنوز نخوندمش دقیق نمیدونم که خوبه یا نه ولی شنیدم که میگن خوبه....
اره اسمش همین فکوره فقط تسته 88 که پایه نداشت ولی شنیدم امسال زده فقط چاپ جدیدش رو بگیرید که غلط هاش اصلاح شده مطمئن باشید پشیمون نمی شید کسی دید بیاد به بقیه هم بگه تا همه بفهمن چقدر معرکست همه ی سوالای پارسال توش بود ریز ترین تیپ بندی که تو هیچ جایی ندیدید باعث می شه که هیچ سوال تازه ای براتون تو کنکور نمونه
اینجا که گیر نمیاد پدارم بوک هم نداره..اره اسمش همین فکوره فقط تسته 88 که پایه نداشت ولی شنیدم امسال زده فقط چاپ جدیدش رو بگیرید که غلط هاش اصلاح شده مطمئن باشید پشیمون نمی شید کسی دید بیاد به بقیه هم بگه تا همه بفهمن چقدر معرکست همه ی سوالای پارسال توش بود ریز ترین تیپ بندی که تو هیچ جایی ندیدید باعث می شه که هیچ سوال تازه ای براتون تو کنکور نمونه
اسم نویسندشو میگی؟
اگه کتابشو هنوز داری شماره ی دفتر انتشاراتشو اگه میتونی بهم بده..
مجموعه سوال های تیپ بندی شده ی فیزیک پیش دانشگاهی (1): ریاضی و تجربی
پدیدآورنده: مجید حسین پور، محمدجعفر مفتاح، علی میرنوری، بابک عبدالمحمد، غلامرضا محبی (ویراستار)
ناشر: فکور - 29 دی، 1387
قیمت: 70000 ریال
سایتش
enf.ir
من پارسال مجبور شدم تا دفترش برم تا گیرم بیاد تو شریعتیه ابتدای ملک ولی طرف های خرداد تو انقلاب دبدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)