رم من يك گيگ هست. البته مشكل من فايل nv4_mimi.sys بود .كه با آپديت كارت گرافيك حل شد.
رم من يك گيگ هست. البته مشكل من فايل nv4_mimi.sys بود .كه با آپديت كارت گرافيك حل شد.
با رم يك گيگ به مشكل بر ميخوري صفحه آبي رنگ به رم مربوط ميشه نه چيز ديگه جاي تو باشم رم يك گيگم رو فداي يه بازي سنگين نمي كنم اين بازي حتي ميتونه با اشباع كردن رم شما باعث آسيب ديدگي بشه به هر حال صاحب اختياري ولي رم يك براي اجراي اين بازي كافي نيست بهتره يه دو گيگ بخري بندازي كنارش
من که با 3 گیگ راحت اجرا کرد.
خوب با 3 گيگ اجرا ميكنه اين دوستمون 1 گيگ داره صحبت 1 گيگ هست نه 3 گيگ
سلام
من به يه مشكلي در اجرا برخوردم كه اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
در تاپيك مشكلات هم پست دادم ولي خب شايد اينجا بيشتر وارد باشنپس از اينكه نصب با موفقيت تمام شد(بدون ارور) درست در ابتداي اجراي بازي اين ارور پيش مياد
مشكل كار كجاست؟
لازم به نصب پچ برطرف كننده هست يا مشكل از بازيه منه؟
ارور اول:
ارور دوم:
مشخصات بازي:
شركت پرديس (سي دي اورجينال)
در ضمن سيستم من براي اجرا هم موردي نداره پس از سيستم من نيست
رای حل این مشکل در xp, وارد control panel و سپس system بشین.
وارد تب hardware بشین و device manager رو انتخاب کنین.
بخش sound, video, game controllers رو باز کنید و unimodem half-duplex audio device رو در صورت وجود, disable کنید.
سلام
دوستان من وقتی میخوام به مرحله دوم یا سو برم از بازی پرت میشم بیرون و این پیغام رو میده
Direct3DDevice9:::Present faild river intenal eror
اینم عکسش
ضد حاله بدی بود ترو خدا یکی راهنمایی کنه من نتونستم 176 صفحه ی قبل رو همش رو بخونم ولی چند نفر دیگر هم مشکل من رو داشتن ولی من جوابی برای این مشکل پیدا نکردم
من اصلا unimodem half-duplex audio device ندارم unimodem Full-duplex audio device دارم که اونو هم که دیزبل می کنم باز داخل بازی نمیره
کسی دقیقا میدونه از چیه
سیستمم هم پایین نیست
درایور کارت گرافیک هم بالاست
خلاصه همه چیز ردیفه
اینم تصویر error
![]()
Last edited by rw280s; 23-03-2009 at 20:21.
درایور کارت گرافیکتو اپدیت کن حل میشه
بابا دمتون گرم دیگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)