تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 1126 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه Dokhtar_Bache's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    طــــــــــــــــهران

پيش فرض

گفتم یه موقع وقتش تموم نشه .

امروز یکی از بروبچس که زنگ زده بود ازش پرسیدم گفتم یحتمل 30 مهر باشه .
    حذف واضافه از 30 مهر هست تا 7 آبان
    حذف اضطراری هم حداکثر تا 2 دی

2. 2 کاربر از Dokhtar_Bache بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

سلام
    من ميخوام پيام نور رشته روانشناسي بخونم. چند سوال دارم :حتما بايد در دوره هاي آمادگي فراگير شركت كنم و كلاسهاش رو برم ؟؟؟؟يعني آزمونش اينقدر سخته كه بايد كلاسش رو برم؟يا خودم هم ميتونم بخونم؟؟مدرك علمي كاربردي بهتره يا پيام نور؟؟
    يه كمي ترديد هم دارم بيشتر دوستام ميگن نرو پيام نور مدركش معتبر نيست سطحش پايينه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من ترم جديد فراگير قبول شدم مشروط ميانگين شدم
    ثبت نام ام كردم
    با كدم وارد سيستم گلستان شدم براي انتخاب واحد ،وقتي ميخوام انتخاب واحد كنم مينويسه وضعيت فعلي شما غير فعال است. امکان ثبت نام براي شما وجود ندارد !!!
    چكار كنم ؟؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد
    راستي واسم تو قسمت شهريه ام نوشته 150 هزار تومان بايد بريزم به حساب !!!!!

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام
    من ترم جديد فراگير قبول شدم مشروط ميانگين شدم
    ثبت نام ام كردم
    با كدم وارد سيستم گلستان شدم براي انتخاب واحد ،وقتي ميخوام انتخاب واحد كنم مينويسه وضعيت فعلي شما غير فعال است. امکان ثبت نام براي شما وجود ندارد !!!
    چكار كنم ؟؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد
    راستي واسم تو قسمت شهريه ام نوشته 150 هزار تومان بايد بريزم به حساب !!!!!
    سلام

خب مشخصه بدهی داشتی به خاطر همین سایت برات غیرفعال هستش .

پول را به حساب بریز بعد از 24 ساعت سایت برات باز میشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    من ميخوام پيام نور رشته روانشناسي بخونم. چند سوال دارم :حتما بايد در دوره هاي آمادگي فراگير شركت كنم و كلاسهاش رو برم ؟؟؟؟يعني آزمونش اينقدر سخته كه بايد كلاسش رو برم؟يا خودم هم ميتونم بخونم؟؟مدرك علمي كاربردي بهتره يا پيام نور؟؟
    يه كمي ترديد هم دارم بيشتر دوستام ميگن نرو پيام نور مدركش معتبر نيست سطحش پايينه.
    سلام

من که تا به حال همچین چیزی نشنیدم . این حرف را بیشتر کسایی که توی دانشگاه های ازاد میخونند می زنند .
    اتفاقا به نظر من بعد از فارغ التحصیل شدن سطح علمی دانشجوهای پیام نور خیلی بیشتر از دانشجویان حداقل ازاد هستش .
    همین چند ماه پیش بوده که چند تا از شرکتهای بزرگ مدرک دانشگاه ازاد را قبول نمی کردند.

البته پیام نور با فراگیر یه نمونه فرق داره .
    کسی که پیام نور خونده از طریق ازمون سراسری وارد دانشگاه شده . اما کسی که فراگیر پیام نور میخونه با امتحان دادن چند کتاب و اوردن نمره قبولی وارد دانشگاه میشه .

در ضمن به نظر من نیازی به رفتن کلاس نیست و خودتون میتونید با خوندن کتابهایی که معرفی شده به راحتی نمره قبولی را کسب کنید .

7. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان با تجربه نظری می خواستم
    من در دوره جدید پیام نور شرکت کردم و اسم من به عنوان مشروط درسی پذیرفته شد
    وقتی که می خواستم ثبت نام کنم اولین مرحله تایید تحصیلی بود که در همون دانشگاه یک باجه پست گذاشته بودن و من این مرحله رو با دادن 12 هزار تومن ( خدا از شکمشون دربیاره ) فعلا اون قبض پستی رو گرفتم . مرحله بعد دادن کلیه مدارک به آموزش بود ولی چون من اصل مدرک پیش دانشگاهی داشتم و مدرک دیپلمم یه جایی دیگه بود ، اون ها گفتن که باید بری مدرک دیپلم رو هم بیاری . ولی اون شخصی که داشت ثبت نام می کرد شماره دانشجویی من رو داد که این بود ***8803 .. و من برگشتم خونه

چون من می دونستم که رمز عبور همون شماره شناسنامه هست و نام کاربری هم همون شماره دانشجویی وارد سیستم ثبت نام گلستان شدم . در همون جا من خودم اطلاعات خودمو کامل کردم و خودم خودمو تایید کردم و بنابر این چون ثبت نام مشروطین اول آبان هست آیا من می تونم انتخاب واحد کنم ؟

یعنی منظور من اینه که من هیچ مدارکی فعلا به دانشگاه ندادم ولی ثبت نام خودمو تایید کردم و فعال کردم . آیا مچ منو میگیرن موقع امتحان دادن ؟ البته می دونم موقع فارغ التحصیلی !! به مشکل بر میخورم

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان در این تاپیک از پیام نور صحبت میکنن
    گفتم بگم
    خودم تو این دانشگاه خراب شده بودم (البته قصد بی احترامی به دوستانی که در این دانشگاه هستن نداشتم)
    بعد 3 سالم زدم بیرون

هرکسی خواست بره این دانشگاه ثبت نام کنه
    بیاد پیش خودم تا با دلیل منصرفش کنم
    (این دانشگاه فقط به درد رشته هایی میخوره که احتیاج به استاد نداره مثل روانشناسی - معارف و ...)
    که هزینش کم بشه

داره خودمونی میشه PNUNA.IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرگزاری PNUNA : هم اکنون که 29 مهر 88 می باشد ، حذف و اضافه دانشگاه پیام نور آغاز شده است.

به گزارش اخبار پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : حذف و اضافه از ۳۰ مهر ۸۸ آغاز و تا تاریخ ۷ آبان۸۸ ادامه خواهد داشت.
    نکات مهم:

.

ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی
    .

• دروس کاملا عملی یا آزمايشگاهي و یا دروس نظری که واحد عملی هم دارند در بعضی از مراکز در زمان حذف و اضافه ارائه نمی گردد. (مانند مرکز شیراز)

.

• شما به هر تعداد که خواسته باشید می توانید درسی را حذف و یا اضافه کنید.

.

• مابه التفاوت دروس اضافه شده را باید پرداخت کنید و اگر درسی را حذف نموده اید پول واریزی آن درس در حساب شما به عنوان طلبکاری ثبت خواهد شد و در نیمسال های دیگر منظور خواهد شد.

.

11. 2 کاربر از PNUNA.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNUNA.IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

11 قابل توجه پذیرفته شدگان مشروط (میانگین و درس) ورودی ۸۸ کلیه مقاطع

خبرگزاری PNUNA : انتخاب واحد از 1 آبان 88 و نکات بسیار مهم در مورد مشروطین فراگیر

به گزارش اخبار پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : با توجه به دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان مشروط (میانگین و درس) کلیه مقاطع، این دسته از پذیرفته شدگان باید از تاریخ ۱ آبان ۸۸، پس از ورود به سیستم گلستان خود ، فرم درخواست امتحان مشروطین را برای دروس مشروطی خود ، طبق راهنمای زیر تکمیل نمایند.
    از تاریخ ۱ آبان ۸۸ ، پس از ورود به سایت گلستان خود، مسیر زیر را دنبال نمایید:
    منوی:
    ثبت نام —> عملیات ثبت نام—> درخواست امتحان مشروطین، دروس ریزشی و تک درس

نکات مهم :

۱- با توجه به اینکه نمرات امتحان مجدد مشروطین در نیمسال دانشپذیری آنان ثبت خواهد شد، در قسمت اطلاعات جامع دانشجو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نیمسال اول ۸۸ پذیرفته شدگان مشروط ، مرخصی تحصیلی ثبت شده است.

۲- کلیه دانشپذیران مشروط (دروس و میانگین) می بایست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبولی را در اولین نیمسال پس از پذیرش کسب نمایند.

۳- برای دانشپذیران مشروط درس و میانگین تا زمان کسب شرایط قبولی، معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد.
    ۴- به اطلاع پذیرفته شدگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کارشناسی ارشد دوره های فراگیر ورودی ۸۸ می رساند، با توجه به اینکه ترم دانشپذیری این دانشجویان از تاریخ ۲۰ مهر ۸۸ در سیستم جامع گلستان ثبت شده است، بابت مابه التفاوت ترم دانشپذیری، مبلغی به عنوان بدهی در سیستم برایشان اعلام می گردد که باید هر چه سریعتر آن را پرداخت نمایند تا مجاز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سیستم گلستان بشوند.
    نکته : جهت مشاهده مبلغ بدهی، پس از ورود به سایت گلستان خود، مسیر زیر را دنبال نمایید:
    گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها –> 163- فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور
    .

توجه

اگه در سایت سنجش نتیجتون قبول بوده شما قبول قطعی هستید و میتونید کلیه درسهایی این ترم و ترم دانشپذیریتون رو که نمره خامشون زیر ۱۰ بوده بردارید و مشکلی نیست.
    برای اطمینان شما در سایت گلستان در قسمت اطلاعات جامع دانشجو کلیک کنید و در اون صفحه روی اطلاعات پرسنلی کلیک کنید و در صفحه ای که باز شده جلوی نوع ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه دانشپذیر مشروط درس یا میانگین باشید حتما این درج شده .اگه نبود شما قبول قطعی هستید.
    ولی در صورتی که مشروط درس یا میانگین باشد فقط دروسی رو که نمره ترازتون زیر ۱۰ بوده و باعث مشروط شدنتون شده رو میتونید بردارید و تا پایان ترم پاس کنید این بار با نمره خام بالای ۱۰ و اجازه انتخاب دروس دیگه ای رو ندارید.
    اگر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد یعنی در آزمون فراگیر معدل کل ترازتون زیر ۱۲ باشه باید ۲ درس دانشپذیری رو انتخاب و تا پایان ترم این بار با معدل کل خام بالای ۱۲ بگذرانید.
    این ترم بر خلاف دوره دانشپذیری و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شرکت کرده بودید هم معدل هم نمرات خام هستن یعنی همون نمرات ورقه امتحانی ولی در آزمون فراگیر نمرات تراز شدن و بر اساس نمرات تراز شده قبول یا مشروط شدید.

13. این کاربر از PNUNA.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

بچه ها منابع دروس را از کجا میشه گیر اورد ؟

کسی میدونه مستند سازی نرم افزار منبعش لاتین هست یا فارسی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •