سلام.. دوستان من جواب سوالم را گرفتم... علت نصب نشدن نرم افزار تنظیم نبودن ساعت و تاریخ گوشی بود
تاریخ گوشی به هنگام نصب اسمارت کام باید تنظیم باشد وگرنه نرم افزار نصب نمی شود....
با تشکر
سلام.. دوستان من جواب سوالم را گرفتم... علت نصب نشدن نرم افزار تنظیم نبودن ساعت و تاریخ گوشی بود
تاریخ گوشی به هنگام نصب اسمارت کام باید تنظیم باشد وگرنه نرم افزار نصب نمی شود....
با تشکر
خسته نباشید
بی زحمت سریال من رو هم سفارش بدید
6120
imei:356252016352129
سلام.
اونایی که درخواستشون در صفحات 440 تا 442 قبلن داده شده این فایلو دانلود کنند.
حالا اینم واسه درخواستهای جدید با شماره صفحه جدید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینارو ضمیمه پست اول کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Sajad2006; 04-08-2008 at 23:28.
سلام.
پست 13228 صفحه 441.
دوست عزیز این فایلها رو دانلود کن تو اون فایل TEXT سرچ کن اگه سریال گوشیت توش بود از استفاده کن وگر نه دوباره درخواست بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا اشکال نداره هر فایل فقط مخصوص همون شماره سریالهایی است که تو اون فایل Text موجوده.
واست دوباره درخواست دادم.
باید تاریخ و زمان گوشیتون دقیق و به روز باشه.
اول تاریخ گوشیتو دقیق و به روز کن اگه نشد دوباره درخواست بده.
چی رو؟
نه مشکلی نداره.
نه لازم نیست؟
شماره صفحت چنده؟
سلام.
اینم فایلهای آماده شده مربوط به درخواستهای صفحات 440-439 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام... ببخشید با همین فایل cer و key که برای من فرستاده شده می تونم سریال نامبر های گوشی های دیگر رو هم ساین کنم/ آخه چه جوریه برای بیست تا گوشی یه فایل cer و key هست .. یعنی باید بشه این فایل cer و key رو برای سریال نامبرهای دیگه هم استفاده کرد!
سلام.. زحمت این یکی هم رو بکشید...
ممنون
352255017085097
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)