MPSAudioLIB پاک نمیشهمشکل زنگ خوردنش حل شد
ولی بازم پلیر خوده گوشی باز نمیشه
در ضمن یه مشکل جدیدم پیدا شد صدای گوشیم دیگه کم و زیاد نمیشه وقتی از استاتوس بار می خوام برم رو Volume هیچ اتفاقی نمیفته
MPSAudioLIB پاک نمیشهمشکل زنگ خوردنش حل شد
ولی بازم پلیر خوده گوشی باز نمیشه
در ضمن یه مشکل جدیدم پیدا شد صدای گوشیم دیگه کم و زیاد نمیشه وقتی از استاتوس بار می خوام برم رو Volume هیچ اتفاقی نمیفته
Last edited by Vahid67; 16-08-2008 at 19:58.
بچه ها دستم به دامنتون
من خواستم رو p1ام استارت آپ عوض کنم مل w960 رو خواستم بریزم فایلهارو کپی کردم تو مسیرهاش
خواستم ریست کنم دیگه روشن نشد
چراغهای کلیدها و ویبره اول رو میزنه بعد دیگه صفحه سیاه میمونه
اشکال کار کجاست چی کار کنم ....
کمک کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید.........کمک
کمک
کمک
من قبلا هک واکمن 2 رو انجام دادم .الان برای نصب این اسکین به مشکل برخورد کردم .÷یغام thissoftware is already inistalled رو می ده .برای نصبش چیکار کنم ؟
با تشکر
چرا این همه رنگ و رخت پریده... نترس گوشی من p990 هزار بار اینجوری شده ولی با آپدیت درست شده...
یادت باشه اگه ایراد گوشیت سخت افزاری نباشه .. ایراد های نرم افزاری همیشه درست می شن...
اگه به اینترنت پرسرعت دستری داریگوشیت رو آپدیت کن و اگرنه باید بدی فلش بزنن.... ولی مطمئن باش درست میشه
تا باشه از این آپدیت ها
![]()
فدات شم چه جوری میشه آپ دیت کرد . اگه بگی ممنون میشم فدات داداش غلامتیم
خواستم با برنامهSEUS-Software آپ دیت کنم نمی دونم چه جوری باید ..........
یه راهنمائی میکنی من pc suit رو نصب کردم .بعد باید برنامهSEUS-Software رو نصب کنم . کاربردش چه جوریه؟
سلام
مشکل مدیا پلیر خود گوشیت اینجوریه
برو توی Xplore ( قبلش باید گوشی هک شده باشه و دسترسی به فایل های سیستمی داشته باشی ) ، برو روی درایو C ، اون علامت رو رو هیچ پوشه ای نبر . روی همون C باشه . بعد اینو دنبال کن »
menu > Find > Find File
بعد تایپ کن
Mediaplayer.R01
همچین فایلی که پیدا کرد ، میتونی دو تا کار باهاش بکنی
یا پسوندش رو به RSC. تغییر بده یا اصلا فایله رو پاک کن
هیچ اتفاقی هم نمیفته
ممنون مدیاپلیر درست شد حالا فقط یه مشکل داره اونم صداش که نمیتونم کم و زیاد کنم وقتی روی ولوم کلیک می کنم میگه Dump file created منون میشم راهنمایی کنید
من همین مشکلو داشتم مجبور شدم حافظه گوشی فرمت کنم!![]()
یعنی چیییییییییییییییییییییییی یمطمئنی درست میشهههههه
از کنترل پنل فرمت کردی؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)