سلام
من روغن چی بریزم تو حلق این رادیسون؟
الان 75 کیلومتر باهاش رفتم
وقتشه واسه عوض کردن روغن دیگه؟
سلام
من روغن چی بریزم تو حلق این رادیسون؟
الان 75 کیلومتر باهاش رفتم
وقتشه واسه عوض کردن روغن دیگه؟
مثل این که کسی نمیدونه
خوب که هست
ولی زمینش کمه!!
GTO به شتاب عالی و دود زیادش معروفه ، در کل بهتره بگیم که موتور خوبی بود ، اما با توجه به دوزمانه بودنش و اینکه روغن و بنزین در این نوع موتورها ترکیب میشن دود زیاد و اذیت کننده ای به همراه دارهرفقا کسی از این موتورهای کاوازکی125 gto اطلاعاتی داره میخوام یکیش رو بگیریم خوبه وسائلش پیدا میشه؟؟
+
با توجه به دوزمانه بودنش ممنوع التردد هست .
در مورد لوازمش هم باید بگم که کم گیر میاد ، اگر هم گیر بیاد اکثرا استوک هستند .
تشکر رفیق من خودم برای شتابش میخوام بگیرم اما در مورد اینکه میگیرن من شنیدم اگه 40 تومن بدیم بهش پلاک میدن خدایش یه دفعه سوار شدم بگم راحت 140 تا میره
البته شنیده ها اغلب منابع موثق و قابل اطمینانی نیستند ، و تا جایی که من میدونم این نوع موتورها دیگه پلاک نمیشن و بالطبع ترددشون هم ممنوعهتشکر رفیق من خودم برای شتابش میخوام بگیرم اما در مورد اینکه میگیرن من شنیدم اگه 40 تومن بدیم بهش پلاک میدن خدایش یه دفعه سوار شدم بگم راحت 140 تا میره
+
در رابطه با خرید موتور بهتر بود اینجا مطرح میکردید ، شاید دوستان دیگه هم کمکتون می کردند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر من میخواستم از تجربیات دیگران هم استفاده کنم پس شما اون قضیه پلاک رو تایید نمیکنید یعنی هیچ راهی نداره بازم باید برم سراغ این موتورهای cg125 اشغال![]()
عزیزان جواب مارو نمیدید؟![]()
البته بهتر بود بعد از حدود 20-30 کیلومتر که با موتور حرکت کردید روغن رو عوض می کردید اما :عزیزان جواب مارو نمیدید؟![]()
اگر کاتالوگ موتورتون رو مطالعه کنید احتمالا نوشته که چه روغنی با چه مشخصاتی مناسبه اما به نظرم به طور کل روغن های مارک اسپیدی سازگاری خوبی با انواع موتور سیکلت ها دارند ( قیمت 1 لیتریش 3000 تومان هست ) ،
در چنین موردی چه جوری میشه برای خسارت مالی و جانی وارده شکایت کرد؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)