تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 905 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.چرا اگه شمع های ماشین 1.2.4رو از روی ماشین برداریم ماشین استارت نمیخوره اما تنها شمع شماره 3متفاوت با بقیه عمل میکنه یعنی وقتی اونو برمیداریم ماشین استارت میخوره اما روشن نمیشه درصورتی که سه شمع دیگه رو برداریم اصلا ماشین استارت نمیخوره ؟
    خودم جواب سوالو از جایی پیدا کردم میگم شما هم مستفیض بشین
    باز شدن شمع مانع استارت خوردن موتور نمیشه ، اگه یکی رو باز کنیم و بقیه وصل باشن ماشین روشن میشه ولی 3 کار میکنه ، فرقی هم نمیکنه کدوم باشه به شرط اینکه وایر اون شمع به بدنه نزدیک باشه . مدار استارت در موتورهای معمولی ربطی به مدار جرقه نداره ، فقط در خود مدار جرقه 1 و 4 همچنین 2 و 3 دو انتهای یک مدارند و همزمان جرقه میزنندمدار جرقه جدا از مدار استارت هست ، برای مثال حتی بدون باز بودن سوییچ هم میتونید با اتصال مستقیم باطری به اتوماتیک استارت ، عملکرد استارت رو ببینید . اگر هم اتفاقی استارت نخورده مشکل از جای دیگه بوده.

2. این کاربر از s@har بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام
    مبارکه
    ببرید پیش یک تنظیم موتوری تا دیاگ بزنن ماشین رو و وضعیت سنسورها مشخص بشه شمع ها و وایرها بازدید بشه دریچه گاز و سنسورهاش چک بشه و در صورت نیاز تعویض یا تمییز بشن...
    تسمه تایم باید بدونید کی عوض شده ...
    من باشم دس به کیلومتر نمیزنم... بستگی به حس خودتون داره...
    اگه که لاستیک های فابریک هستن بله حتما عوض کنید...
    رنگ صفحخ کیلومترش خوبه من باشم دس نمیزنم اگه که سبز بود شاید...
    درضمن ساکن کجای شیراز هستین تا بهتون آدم کار بلد معرقی کنم...
    سلام ممنون از راهنماییت ...
    من مرودشت هستم ...
    شما زحمت بکش آدرس رو برام پ.خ کن ، که اگه مرودشت استاد کاربلد ندیدم بیارم شیراز...

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    امروز داشتم با 405 ام تو یه جاده بارونی میرفتم و کف زمین خیس بود با سرعت 80 90 تا یه دفعه یه چاله تو وسط جاده سبز شد و یه پراید جلوم زد رو ترمز و منم پشت سرش زدم رو ترمز اما اصلا ترمزا به خوبی عمل نکردن و انگار ماشین سر میخورد به جلو و پراید هم از آینه منو دید و سریع راه افتاد تا من نخورم به پشتش
    حالا سوال واسم پیش اومده چرا اینطوری شد؟
    اگه قرار بود سر بخوره خب پراید هم باید سر میخورد دیگه . چرا فقط ماشین من سر خورد؟
    تازه پرایدش از این معمولیا بود ولی ترمز من ABS هست
    مشکل از کجا میتونه باشه؟ الان فصل بارندگی هم هست میترسم دفعه بعد کار دستم بده

5. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امروز داشتم با 405 ام تو یه جاده بارونی میرفتم و کف زمین خیس بود با سرعت 80 90 تا یه دفعه یه چاله تو وسط جاده سبز شد و یه پراید جلوم زد رو ترمز و منم پشت سرش زدم رو ترمز اما اصلا ترمزا به خوبی عمل نکردن و انگار ماشین سر میخورد به جلو و پراید هم از آینه منو دید و سریع راه افتاد تا من نخورم به پشتش
    اگه قرار بود سر بخوره خب پراید هم باید سر میخورد دیگه . چرا فقط ماشین من سر خورد؟

لنت ترمز هات سالمن؟! من همین مشکل رو با سمند داشتم. رفتم لنتاش رو عوض کردم درست شد.
    از لاستیک هم می تونه باشه. اگه صاف شده باشه رو سطح خیس لیز می خوره

7. این کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

مشکل کلا ترمزهای 405 هست. منم 405 داشتم همین مشکل رو داشت. متاسفانه اصلا ترمز قابل اعتمادی نداره. باید مراعات کنید. مخصوصا در هوای بارانی

9. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض روغن ریزی

با سلام
    از زیر ماشینم روغن میریزه و بعد از مدتی ماشین روغن کم میکنه
    به یه مکانیک نشون دادم بردش رو چاله و گفت باید کاس نمد گیربکس رو عوض کنی از اونه
    درست گفته ؟ می ترسم هزینه کنم عوضش کنم ولی از اون نباشه
    کلا تعویضش چقدر هزینه داره؟ یکی بهم گفت اگه گیربکس رو باز کنه ممکنه بگه صفحه کلاچتم باید عوض شه و حسابی مکانیکه خرج اضافی بزاره رو دستت ؟ چیکار کنم؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز به دو نکته مهم توجه کنید یکی اینکه در خودرو های با ترمز عقب کاسه ای حتما ترمز عقب همیشه تنظیم باشه بدینصورت که ترمز دستی شما بیش از 3 دندانه بالا نیاید و این عمل هر دو تا 3 ماه تکرار شود .چون تاثیر بسیار زیادی روی عملکرد خودرو شما بخصوص خانواده پژو داره
    نکته بعدی بعد از جنس لنت و لاستیک نوع شتاب گیری و ترمز گرفتن شماست . با این سیستم جالب abs که داره شما اطمینان نکنید چون در سرعت پایین ترمز رو ضعیفتر هم می کنه ( درصورت وارد بودن میتونید خودتون بصورت abs ترمز بگیرید ) یعنی اگر دیدید ماشینتون داره لیز میخوره خیلی سریع ترمز رو کم و زیاد کنید ولی خیلی مواظب باشید و سعی کنید توی بارندگی فاصلتون رو با ماشین جلویی بیشتر حفظ کنید .
    موفق باشید

12. 4 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    از زیر ماشینم روغن میریزه و بعد از مدتی ماشین روغن کم میکنه
    به یه مکانیک نشون دادم بردش رو چاله و گفت باید کاس نمد گیربکس رو عوض کنی از اونه
    درست گفته ؟ می ترسم هزینه کنم عوضش کنم ولی از اون نباشه
    کلا تعویضش چقدر هزینه داره؟ یکی بهم گفت اگه گیربکس رو باز کنه ممکنه بگه صفحه کلاچتم باید عوض شه و حسابی مکانیکه خرج اضافی بزاره رو دستت ؟ چیکار کنم؟
    معمولا مشکل از همونه و دومین جایی که شروع به روغن ریزی میکنه همون جاست و نیازی هم به اوراق کردن گیرباکس نداره با پیاده کردن درست میشه و اگر هم دیسک و صفحهتون ضعیفه یکباره عوض کنید که دوتا هزینه ندید .

14. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میدونستید سینی زیر موتور ماشینهای جدید ایرانخودرو پلاستیکی شدند ؟؟؟؟!!!
    خیلی جالبه

16. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض سیستم ABS نه جادوگر هست نه سوپر من . روش استفاده ی صحیح از اون رو یاید یاد گرفت.

سلام

سلام .

هر جا ترمز معمولی نتونه ماشین رو متوقف کنه ,ترمز ABS هم نمیتونه ماشین رو متوقف کنه .
    راز بهتر بودنِ ABS از ترمز معمولی فقط به خاطر امکانِ استفاده از فرمان و ترمز با هم هست .

====================+======================

توضیح بیشتر برای علاقمندان :

با دقت و حوصله بخونید , ضرر نمیکنید .

متاسفانه بيشتر مردم فکر میکنند مبدونند چرا ABS اختراع شد و چطور باید ازش استفاده کنند اما یه سری مسائل مهم رو نمیدونند .

در ماشین بدون ABS .

بیشتر مردم در مواقع خطر محکم میزنید رو ترمز و اگر ترمزها بدون ABS باشه چرخها قفل میشه و شروع میکنه به لیز خوردن .
    (حتی روی آسفالت خشک هم ماشین لیز میخوره!!!)
    چون با قفل شدنِ تایر و کشیده شدنش روی آسفالت , لاستیک به شدت داغ و ذوب میشه و بسیار نرم میشه و چسبندگیش به آسفالت خیلی خیلی کم میشه و ماشین انگار که روی یخ داره میره . همینجور لیز میخوره و میره جلو و به علت قفل بودن تایر , فرمان هم غیر قابل استفاده میشه و نمیشه تغییر مسیر داد و تصادف پیش میاد یا ماشین چپ میشه .

فقط راننده ی سوپر حرفه ای میدونه که با ترمز عادی باید در چنین مواقعی کمی فشار پا رویِ ترمز رو کم کنه تا چرخها بچرخه و بتونه با فرمان دادن ماشین رو از برخورد دور کنه .

=================================

اونجا بود که ABS اختراع شد تا کار همون راننده ی سوپر حرفه ای رو انجام بده و در موقع ترمز گرفتن چرخها قفل نشه اما اشتباهِ عده ی زیادی از مردم در استفاده از ABS اینه که میزنند رو ترمز [دیگه منتظر میشند تا ماشین وایسه !!!!]

در حالیکه باید همونطور که دارند پا رو فشار میدند روی ترمز , [با فرمان ماشین رو به چپ یا راست هدایت کنند تا مانع از برخورد بشند].

رانندگی با ABS خیلی ایمن تر از ماشین عادی هست اما این نکته ی مهم همیشه باید مد نظر باشه که در مواقع خطر , بعد از زدن روی ترمز , با فرمان باید ماشین رو از برخورد دور کنیم نه اینکه بشینیم و تماشا کنیم چی میشه و ماشین کِی می ایسته .

اگر مغز انسان با آموزش و تمرین , استفاده ی صحیح از ABS رو یاد بگیره اونوقت رانندگی باهاش براش خیلی ایمن تر از ترمز معمولی میشه .

همه میتونند در یک جای خلوت و با گذاشتن یک توپ پلاستیکی روی زمین , استفاده از فرمان و ترمز ABS رو تمرین کنند تا مغزشون خوب برنامه ریزی بشه یا باصطلاح عوام قِلِقِش دستشون بیاد و در یک موقعیتِ واقعی عکس العمل صحیح نشون بدند .

اما چیز بسیار مهمتر اینه که توجهِ دائم به جلو و رانندگی با سرعتِ مناسب , باعث میشه که به ندرت با خطر روبرو بشیم و مجبور بشیم به زدن روی ترمز .

=========================

در مغز انسان قسمتی هست که با تمرین و تکرار , کارها رو یاد میگیره و در خودش ذخیره میکنه و دیگه اتوماتیک وار اون کار رو انجام میده .
    این قسمت اسمش "عقل باطن" با "شعور باطن" هست .
    برای همین هست که انسان آموزش میبینه و تمرین میکنه.

کارهائی که در قسمت عقل باطن ذخیره میشه تبدیل به "عادت" میشه و اتوماتیک وار انجام میشه و احتیاج به نظارت و مراقبت نداره .

وقتی شما در حال رانندگی با بغل دستیتون حرف میزنید , رادیو گوش میدید , به کارهای روزمرتون فکر میکنید , در تمام این مدت , عقل باطن ماشین رو میرونه و ممکنه حتی نفهمید کِی به مقصد رسیدین.

در تمام این مدت عقل باطن داشته رانندگی میکرده .

عقل باطن هم بسیار مفید هست هم بسیار خطرناک .
    وقتی که کارهای خوب در اون ذخیره میشه مفید هست .(عادتهای خوب مثل عادتِ اول سلام کردن یا بسم الله گفتن قبل از غذا خوردن یا مسواک قبل از خواب یا نرمش روزانه یا چک کردن حرارت موتور و سرعت و نگاه کردن در آینه ی عقب هر یک دقیقه یا کمتر یا حفظ خونسردی در مواقع خطر .

و بسیار خطرناک میشه وقتی عادتهای بد درونش ذخیره میشه مثل عادت به بکار بردنِ کلماتِ زشت و ناپسند در سخن گفتن یا عادت به آب دهان انداختن در خیابون یا عادت به آشغال ریختن تو خیابون و یا عادت به درگوشی حرف زدن یا مسخره کردن یا کِش رفتن(دزدی) و عادت به نگاه کردن به ضبط ماشین یا بغل دستی در موقع رانندگی و غیره .

==============================

با تمرین و تکرار , عقل باطن رو برنامه ریزی کنین تا در مواقع خطر از ترمز و فرمان با هم استفاده کنه اونوقت میبینید که ABS چقدر ارزشمنده .

<============================
    یکی از کلکهایِ افسرانِ راهنمائی رانندگی برای اطمینان از صلاحیتِ داوطلب در موقع امتحان رانندگی اینه که با داوطلب حرف میزنند موقع رانندگی و ازش میپرسند اسمش چیه شغلش چیه ,کجا کار میکنه و غیره و در همون حال رفتارش رو زیر نظر دارند ببینند درست رانندگی میکنه یا حواسش پرت میشه و اشتباه میکنه .

اگر حواسش پرت نشد و درست رانندگی کرد , معنیش اینه که خوب آموزش دیده و خوب هم تمرین کرده و عقل باطنش برای رانندگی صحیح برنامه ریزی شده .
    چنین شخصی قبولیش تضمین شده هست.

==============================

دوستان عزیز هیچ چیز بهتر از توجه دائم به جلو و رانندگی با سرعت مطمئنه نیست .
    رانندگی با سرعت مطمئنه یعنی اینکه راننده تشخیص بده در کجا با چه سرعتی باید رانندگی کنه تا در امان باشه و بتونه در مواقع خطر ماشین رو بموقع متوقف کنه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-10-2012 at 13:00. دليل: سطربندی

18. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •