آره.
تو سایت airliners یک عکس از یه 200 - 747 (اگه اشتباه نکنم 200 بود) گذاشته بود که نمازخونه هم داشت. عکس رو طوری انداخته بود که نمازخونه مشخص بود. بعد چند تا غیر ایرانی کلی ذوق کرده بودن و توی نظرات گفته بودن که ما آرزو داریم سوار این هواپیما بشیم. حتی براشون نمازخونه جالب بود و چند نفری هم در مورد قبله سوال کرده بودن. من یه چند باری سوار 747 شدم(اون قدیما) توی نماز خونه یه مانیتور داشت که جهت قبله رو بر اساس جهت هواپیما مشخص می کرد. نماز ظهر و عصر رو ، رو به یک سمت و نماز مغرب و عشا رو رو به یه سمت دیگه می خوندیم.
.gif)
.
.gif)
چی شد کسی مدل اون 2 تا هواپیمای 35 سال پیش رو نمی دونه؟
بیخیال!!!!!!!!!!!!!!! بریدم انصافاً!!!! یا اون عکس فیک بوده! یا هواپیمایی نبوده که بشه پرواز کرد!!!! شاید مثل رستوران هوایی!!!
آخه مگه میشه!!! کلاً قبول نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!11
چی قبول نیست؟ مگه چی گفتم؟ فیک چیه. گیریم عکس فیک بوده منم فیکم؟ محض ریا هم توش نماز خوندم جهت اطلاع یه چرتم زدم.
.gif)
موقعی که دراز کشیده بودم یکی دو بار هم دکمه مهماندار رو زدم و بعدشم چشمام رو بستم
.gif)
. مردم آزاری به سبک ایرانی.
اگه نماز رو می گی چرا قبول نیست؟ باید ملت صبر کنن تا قضا شه رو زمین بخونن؟ شما از تو فضا هم می تونی نماز بخونی...
فکر کنم از بحث خارج شدیم.
نبوووووووووود؟ کسی نمی دونه؟
آقا شما راست میگی،من قبول دارم! جدی میگم.
نمیدونم چرا اینقدر تعجب کردی،نماز خونه داره،نگفتن که توش فست فود داره!!
فکر کنم شما یه کم بد متوجه شدید،منظور این نیست که یه جایی به وسعت 100 متر شکل مسجد اون تو درست کردن!منظور اینه که یه قسمتی تقریبا کوچولویی تو هواپیما با پارتیشن یا پرده از بقیه قسمت ها جدا شده و شده نماز خونه،شاید فرش هم انداخته باشن!راستی فکر نمیکنم مناره و گنبد هم داشته باشه!
چرا دوستان گلم! این اعراب پولدار حتی اومدن سیستمی سفارش دادن که پیشنمازشون روی یک صفحه مدور وایمیسته و اون صفحه خود بخود همواره شاخصش رو به قبله قرار میگیره بقیه هم به امام جماعت نگاه میکنن و اقتدا مینمایند. ( من این رو خودم تو یه مستند دیدم ). حتی امیر بحرین کوچولو یه 747 داره ناسل موتوراش از طلاست! نیگا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید