سلام
idm من تا دیروز با دانلود کلیپهای اینترنتی مثل کلیپهای youtube مشکلی نداشت یعنی اون تولبار که اتوماتیک بالای کلیپها میومد و دانلود میکردم ولی الان دیگه اون تولبار نمیاد
کسی میتونه راهنمائی کنه؟
ممنون میشم
سلام
idm من تا دیروز با دانلود کلیپهای اینترنتی مثل کلیپهای youtube مشکلی نداشت یعنی اون تولبار که اتوماتیک بالای کلیپها میومد و دانلود میکردم ولی الان دیگه اون تولبار نمیاد
کسی میتونه راهنمائی کنه؟
ممنون میشم
سلام.
وارد قسمت option برنامه بشین و تو تب جنرال تیک Run module... و Use advanced... رو بزنین. دوتا دکمه edit پایین همون تب جنرال هست. اونی که واسه تنظیم پانل مرورگر هستش رو بزنین (دکمه ادیت پایینی) و full mode رو انتخاب کنین و دکمه CHECK ALL رو بزنین. تیک don't capture رو بردارین و تیک show download panel رو بزنین. در تب دوم هم فول مد رو انتخاب کنین و گزینه show download panel for any رو انتخاب کنین.اوکی کنین.
موفق باشید.
دوستان تو idm وقتی به صفحاتی که ویدئو توشن هست میرم باید اول ویدئو رو اجرا کنم چند ثانیه که اجرا کرد بعد این گزینه دانلود کردنش میاد نمیشه اتوماتیکش کرد ؟
تنظیماتم کاملا با بالا یکیه ...
یک سوالم اینجا اشتباها پرسیدم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورم با خود idm هست نه برنامه دیگه اینمیشه کاری کرد تو idm بعد از اتمام دانلود به جای اینکه سیستم خاموش بشه standby بشه ؟![]()
سلام
من یه چند وقته ترافیک اینترنتم خیلی کم شده ولی فعلا نمی تونم شارژ کنم و شب ها کلی قطعی دارم
پریشب 2 تا فایل از سایت rapidfilm.ir زدم واسه دانلود و اندازه ترافیکم دانلود کرد و قطع شد منم دانلود رو متوقف کردم و شروع دوباره رو زدم (رزوم داره و لینک مستقیمه از سرور خودشون) ولی دیگه دانلود نکرد و هر چی دوباره زدم از اول هم نمی گرفت حتی چند بار مودم رو خاموش روشن کردم و سیستم رو ریست کردم، با یک دانلودر دیگه امتحان کردم، از نرم افزار های چنج ایپی استفاده کردم ولی بازم نشد... با این حال دوباره دیشب که زدم دانلود شروع کرد به دانلود ولی بازم همون ماجرای قبلی... اروری هم که بعضی وقت ها میده request timed out هست
فقط هم با این سایت مشکل داشتم و با اپلود سنتر ها یا سایت های دیگه مشکل ندارم حتی موقع دیسکانت شدن هم یه دقیقه دانلود قطع میشه بعد دوباره دانلود شروع میشه (البته با اونایی که به ایپی حساسند مشکل دارم یکم...) ولی این یدونه سایت نمی دونم دیگه چیکارش کنم...
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون
موقع لود کردن فایل ویدئویی مثلا در سایتی مثل یوتوب شما میتونید روی ویدئو کلیک راست کنید و STOP DOWNLOAD رو بزنید و بعد از مدتی پردازش توسط IDM خودش اتوماتیک لینک دانلود رو پیدا میکنه و پیغام دانلود ظاهر میشه و اینکه شما میگید کاری کنیم اتوماتیک خودش دانلود کنه نمیشه و برمیگرده به سرعت اینترنت شما و مدت زمانی هم خود برنامه نیاز داره تا لینک فایل ویدئویی رو پیدا کنه
در مورد سوال دوم
امکانش در برنامه وجود نداره
ممنون
نمیشه idm رو جوری تنظیم کرد که فایل های تصویری و صوتی رو تا جایی که دانلود کرده بشه دید ؟
فرمت های ویدئویی و صوتی این امکان رو دارند که تا قسمتی که دانلود شده در صورت یکپارچه بودن(تعداد کانکشن idm روی 1 بوده باشه) نمایش داده بشه
ویندوز xp داشته باشید مسیر ذخیره موقت اینه :
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\IDM\DwnlData
ویندوز ویستا هم این :
C:\Users\Username\AppData\Roaming\IDM\DwnlData
ممنون ، به نظرتون تعداد کانکشن ها زیاد باشه تاثیری هم داره تو تسریع دریافت فایل ها ؟ با این سرعت مامن سرعت دانلودم 40 تا 60 هست ...
تعداد کانکشن ها بستگی به سرعت شما داره
هرچقدر تعداد کانکشن زیاد تر باشه دلیل بر این نمیشه که سرعت دانلود شما بیشتر باشه
شما بر اساس پهنای باندی که دارید باید تعداد کانکشن مناسب رو برای دانلود های خودتون انتخاب کنید
مثلا:
سرویس دایال آپ حداکثر 2 کانکشن
سرویس های 128 حداکثر تا 4 کانکشن
سرویس 256 حداکثر 8 کانکش و سرویس 512 و بالاتر 16 کانکشن پیشنهاد میشه
امکان مشکل دار بودن فایل دانلودی بالاتر میره وقتی کانکشن ها رو زیاد میکنین! از طرفی هم امکان افزایش سرعت هم هست!Large number of connections (file segments) can deteriorate file transfer performance and may result in higher resource usage on the server you are downloading from. This may lead to some limits or other protective measures from local system administrators. On the other side, larger number of connections can increase the speed very significantly if you have a cable modem or a highly utilized (shared) Internet connection.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)