تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 380 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض مشکل با idm

سلام

idm من تا دیروز با دانلود کلیپهای اینترنتی مثل کلیپهای youtube مشکلی نداشت یعنی اون تولبار که اتوماتیک بالای کلیپها میومد و دانلود میکردم ولی الان دیگه اون تولبار نمیاد

کسی میتونه راهنمائی کنه؟

ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام.
    وارد قسمت option برنامه بشین و تو تب جنرال تیک Run module... و Use advanced... رو بزنین. دوتا دکمه edit پایین همون تب جنرال هست. اونی که واسه تنظیم پانل مرورگر هستش رو بزنین (دکمه ادیت پایینی) و full mode رو انتخاب کنین و دکمه CHECK ALL رو بزنین. تیک don't capture رو بردارین و تیک show download panel رو بزنین. در تب دوم هم فول مد رو انتخاب کنین و گزینه show download panel for any رو انتخاب کنین.اوکی کنین.
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان تو idm وقتی به صفحاتی که ویدئو توشن هست میرم باید اول ویدئو رو اجرا کنم چند ثانیه که اجرا کرد بعد این گزینه دانلود کردنش میاد نمیشه اتوماتیکش کرد ؟

تنظیماتم کاملا با بالا یکیه ...

یک سوالم اینجا اشتباها پرسیدم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمیشه کاری کرد تو idm بعد از اتمام دانلود به جای اینکه سیستم خاموش بشه standby بشه ؟
    منظورم با خود idm هست نه برنامه دیگه ای

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام
    من یه چند وقته ترافیک اینترنتم خیلی کم شده ولی فعلا نمی تونم شارژ کنم و شب ها کلی قطعی دارم
    پریشب 2 تا فایل از سایت rapidfilm.ir زدم واسه دانلود و اندازه ترافیکم دانلود کرد و قطع شد منم دانلود رو متوقف کردم و شروع دوباره رو زدم (رزوم داره و لینک مستقیمه از سرور خودشون) ولی دیگه دانلود نکرد و هر چی دوباره زدم از اول هم نمی گرفت حتی چند بار مودم رو خاموش روشن کردم و سیستم رو ریست کردم، با یک دانلودر دیگه امتحان کردم، از نرم افزار های چنج ایپی استفاده کردم ولی بازم نشد... با این حال دوباره دیشب که زدم دانلود شروع کرد به دانلود ولی بازم همون ماجرای قبلی... اروری هم که بعضی وقت ها میده request timed out هست
    فقط هم با این سایت مشکل داشتم و با اپلود سنتر ها یا سایت های دیگه مشکل ندارم حتی موقع دیسکانت شدن هم یه دقیقه دانلود قطع میشه بعد دوباره دانلود شروع میشه (البته با اونایی که به ایپی حساسند مشکل دارم یکم...) ولی این یدونه سایت نمی دونم دیگه چیکارش کنم...

کسی میدونه مشکل از کجاست؟

ممنون

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان تو idm وقتی به صفحاتی که ویدئو توشن هست میرم باید اول ویدئو رو اجرا کنم چند ثانیه که اجرا کرد بعد این گزینه دانلود کردنش میاد نمیشه اتوماتیکش کرد ؟

تنظیماتم کاملا با بالا یکیه ...

یک سوالم اینجا اشتباها پرسیدم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورم با خود idm هست نه برنامه دیگه ای

موقع لود کردن فایل ویدئویی مثلا در سایتی مثل یوتوب شما میتونید روی ویدئو کلیک راست کنید و STOP DOWNLOAD رو بزنید و بعد از مدتی پردازش توسط IDM خودش اتوماتیک لینک دانلود رو پیدا میکنه و پیغام دانلود ظاهر میشه و اینکه شما میگید کاری کنیم اتوماتیک خودش دانلود کنه نمیشه و برمیگرده به سرعت اینترنت شما و مدت زمانی هم خود برنامه نیاز داره تا لینک فایل ویدئویی رو پیدا کنه

در مورد سوال دوم
    امکانش در برنامه وجود نداره

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون

نمیشه idm رو جوری تنظیم کرد که فایل های تصویری و صوتی رو تا جایی که دانلود کرده بشه دید ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

11

ممنون

نمیشه idm رو جوری تنظیم کرد که فایل های تصویری و صوتی رو تا جایی که دانلود کرده بشه دید ؟

فرمت های ویدئویی و صوتی این امکان رو دارند که تا قسمتی که دانلود شده در صورت یکپارچه بودن(تعداد کانکشن idm روی 1 بوده باشه) نمایش داده بشه
    ویندوز xp داشته باشید مسیر ذخیره موقت اینه :

C:\Documents and Settings\Username\Application Data\IDM\DwnlData

ویندوز ویستا هم این :

C:\Users\Username\AppData\Roaming\IDM\DwnlData

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون ، به نظرتون تعداد کانکشن ها زیاد باشه تاثیری هم داره تو تسریع دریافت فایل ها ؟ با این سرعت ما من سرعت دانلودم 40 تا 60 هست ...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون ، به نظرتون تعداد کانکشن ها زیاد باشه تاثیری هم داره تو تسریع دریافت فایل ها ؟ با این سرعت ما من سرعت دانلودم 40 تا 60 هست ...

تعداد کانکشن ها بستگی به سرعت شما داره
    هرچقدر تعداد کانکشن زیاد تر باشه دلیل بر این نمیشه که سرعت دانلود شما بیشتر باشه
    شما بر اساس پهنای باندی که دارید باید تعداد کانکشن مناسب رو برای دانلود های خودتون انتخاب کنید

مثلا:
    سرویس دایال آپ حداکثر 2 کانکشن
    سرویس های 128 حداکثر تا 4 کانکشن
    سرویس 256 حداکثر 8 کانکش و سرویس 512 و بالاتر 16 کانکشن پیشنهاد میشه

12. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Large number of connections (file segments) can deteriorate file transfer performance and may result in higher resource usage on the server you are downloading from. This may lead to some limits or other protective measures from local system administrators. On the other side, larger number of connections can increase the speed very significantly if you have a cable modem or a highly utilized (shared) Internet connection.
    امکان مشکل دار بودن فایل دانلودی بالاتر میره وقتی کانکشن ها رو زیاد میکنین! از طرفی هم امکان افزایش سرعت هم هست!

14. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •