سلام
من هر 3 نسخه آویرا رو نصب کردم ولی وقتی می خوام شبکه رو بگرده میگه این قسمت واسه شما غیرفعاله کسی می تونه دلیلشو بگه واسه همین مجبورا پاکش کردم و الان از نود استفاده می کنم
سلام
من هر 3 نسخه آویرا رو نصب کردم ولی وقتی می خوام شبکه رو بگرده میگه این قسمت واسه شما غیرفعاله کسی می تونه دلیلشو بگه واسه همین مجبورا پاکش کردم و الان از نود استفاده می کنم
نسخه های خانگی آویرا رو نمیتونید روی شبکه نصب یا استفاده کنید.
همان نسخه بیزینس eset برای این کار مناسبه.
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آزمایش روی ویندوز 7 جدیدترین ورژن آویرا نسخه Avira Premium Security Suite 10.0.0.565 Final رو نصب کردم که مشکل کندی سرعت نت و دانلود در این نسخه کاملا رفع شده و از لحاظ مصرف منابع سیستمی هم واقعا در حد عالی روان و سبک هست .
فقط مشکلی که دارم اینه وقتی میخوام به سایت رپیدشر برم سایت رو بلوکه میکنه و میگه سایت خطرناکه .
برای شما هم این مشکل وجود داره ؟ میتونم سایت رو وارد لیست سفید کنم ولی میخوام بدونم چرا باید بلوکش بکنه .
Last edited by saeed774; 14-11-2010 at 00:07.
کی جدید برای.Avira Premium Security Suite
لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
پسورد فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های دریافت کلید بسته شد
اههههههه
این اویرا هم که شد مثل بقیه، الان وین عوض کردم، رفتم با کی که قبلا گرفته بودم (2 ماه اعتبارش مونده!) فعالش کنم، می زنه تموم شده اعتبارش و این حرفا،در صورتیکه که همیشه 1 ماه موننده بود می گفت
حالا این عجیب نیست، عجیب اینه که وقتی رفتم دوباره کی بگیرم دیدم تمام لینکهای کی های هدیه رو بسته
چه واسه Ubisoft چه Computeradvistor چه O2 و...
خلاصه فکر کنم دیگه جمعشون کرده، از همه بدتر این که بعد از 3 ساعت زیرورو کردن نت و امتحان کردن 50 تا کی و سریال هیچ کدومو قبول نکرد،فکر کنم کلا سیتمشو عوض کرده!! دقیق 3 ساعت گشتم تا لینک جدیدی چیزی پیدا کنم، اما نبود،تمام سایتای هندیو چینیم گشتم(متخصصای دور زدنو!)
فعلا وینم رو هواست، تا اویرا هم نریزم کار نمیکم ، شما هم لطف کنین یه سرچی کنین ببینین چیزی گیر میاد یا نه؟!
اگه گیر نیاد باید بعد از 4 سال اویرا رو بزارم کنار،سکیوریتیه خوبیه ، بهش عادت کردم
اقا خبرشو بدید، سیستمم رو هواست! ممنون
Last edited by salarhiv; 15-11-2010 at 11:00.
سلام
من avira premium security suit دارم. وقتی که میخوام V.PN رو کانکت کنم مشکلی نداره و راحت کانکت میشه ولی ولی کانکت شد اینترنتم از کار میافته و دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه.
مثل اینکه فایروال آویرا گیر میده بهش، با غیر فعال کردن فایروال هم نتیجه نمیده.
میخواستم بپرسم کسی راهی بلده برای این مشکل؟
شما بهتره یک سری به لینک زیر بزنید به نظرم به جوابتون میرسید با این اوضاع به نظر من بهتره از تریال ریستر اویرا استفاده کنید.این هم لینک.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=596&Title=Avir a-Premium-Security-Suite-10.0.0.565
Last edited by Karkas20; 16-11-2010 at 01:05.
دوستان سلام به علت عوض شدن درکار شرکت اویرا وبستن لینک های دانلود لایسنس 3ماه شما میتونید از برنامه تریال ریستر ویا key finder اویرا استفده کنید.این لینک دانلود تریال ریستر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
این هم لینک برنامه پیدا کردن سریع کی های اویرا.لینک دانلود برنامه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
پسورد فایل ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یعنی آویرا فقط واسه مصرف خانگیه-یعنی هیچ کدوم از محصولاتش نمی تونه توشبکه کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینطور باشه که آویرا گند زده بااین شرکتش و باید خودشو از لیست آنتی ویروس های بزرگ بکشه بیرون و دیگه هم ادعای رقابت با قولهایی مثل نورتون کاسپر یاحتی مکافی و پاندا رو نکنه -یکی به من بگه که اشتباه میکنم چون آویرا رو دوست دارممممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)