تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 762 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبريك ميگم من هم دارم جزء آدمهاي " هي شاتر رو فشار ميده" ميشم :خخخخ
    دوست عزيز ميتونم بپرسم قيمت اين دوربين چنده؟؟
    ممنون.
    من از سونی سنتر پرسیدم 530 قیمت دادند، خودم از جای دیگه با گارانتی اصل و بصورت اقساطی خریدم

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزیه دوربین sony HX-1 خریدم و جزء فشارندگان دکمه شاتر (و نه هنوز عکاس) شدم! کم کم چیزهای بیشتری یاد میگیرم. برای شروع این دو عکس رو میذارم.

SONY HX-1
    f/5.2
    1/160 sec.
    ISO-125
    20x zoom (100mm Focal Length)

SONY HX-1

f/8

1/160 sec.

ISO-800

20x zoom (100mm Focal Length)

تبریک می گم واسه کار اول خوب هستن .
    یه سوال مگه از گله چقدر فاصله داشتی که 20 ایکس زوم کردی ؟
    تو این موارد شاید با کادر بستهتر بهتر بشه !

3. 2 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک می گم واسه کار اول خوب هستن .
    یه سوال مگه از گله چقدر فاصله داشتی که 20 ایکس زوم کردی ؟
    تو این موارد شاید با کادر بستهتر بهتر بشه !
    خیلی ممنون! فعلا از عکاسی چیزهای فنی اون رو دارم فرامیگیرم و تو اینترنت مطلب میخونم تا برسیم به قسمت هنریش (نمیدونم آیا این رویه درسته یا باید هر دو با هم باشن)
    و اما در مورد گل، اونور تراس بود و برای رسیدن به اون موانع زیاد و حوصله کم! از توی خونه انداختم

راستی عدد f چه تاثیری توی عمق تصویر داره؟ مطالب تئوریش رو خوندم اما عملا نتونستم باهاش تفاوتی ایجاد کنم (در مود دستی)
    شاد باشید

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

خيلي خيلي ممنون دوستان! به خودم اميدوار شدم!
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
    در مورد دكوراسيون:
    بنده براي تهيه رزومه كاري و يا كاتالوگ نياز به عكسبرداري از كارهايي كه تا به حال انجام دادم ، دارم و با چند مدل دوربين معمولي و نيمه حرفه اي امتحان كردم ولي به حالت مورد نظر نرسيدم

من چند نمونه عكس از دكور كه اين خصوصيات رو دارا هست براتون ميزارم تا به منظور من برسيد!
    دقت كنيد محيط به اين كوچيكي رو چطور تونسته بزرگ نشون بده!

و يا اين عكس چطور همه زوايا رو نشون داده؟!

-------------------------------------------
    باز هم تاكيد ميكنم دوستان كه اگر بايد تو تاپيك ديگه اي سوال ميكردم لطفا به بنده بگيد تا منتقل كنم
    پيشاپيش ممنون!
    شما برای این نوع عکاسی احتیاج به یه دوربین مناسب ، لنز واید ، سه پایه و در صورت لزوم سیستم نورپردازی دارید .
    در این نوع عکاسی چون شما در محیط بسته قرار دارید و به سوژه نزدیک هستید و کادر بندی مناسبی نمیتونید انجام بدید یعنی تمتم محل توی کادر قرار نمیگیرند به همین دلیل احتیاج به یه لنز واید ترجیحا سوپر واید مثل 10-22 کنن 10-20 سیگما 8-16 سیگما . دارید من خودم از 10-22 کنن استفاده میکنم این لنز زاویه ای حدود 160 درجه رو عکس میگیره (این رو دقیق نمیگم)

6. 2 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه atrociousman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما برای این نوع عکاسی احتیاج به یه دوربین مناسب ، لنز واید ، سه پایه و در صورت لزوم سیستم نورپردازی دارید .
    در این نوع عکاسی چون شما در محیط بسته قرار دارید و به سوژه نزدیک هستید و کادر بندی مناسبی نمیتونید انجام بدید یعنی تمتم محل توی کادر قرار نمیگیرند به همین دلیل احتیاج به یه لنز واید ترجیحا سوپر واید مثل 10-22 کنن 10-20 سیگما 8-16 سیگما . دارید من خودم از 10-22 کنن استفاده میکنم این لنز زاویه ای حدود 160 درجه رو عکس میگیره (این رو دقیق نمیگم)
    خيلي ممنون دوست عزيز
    در بهترين و با صرفه ترين حالت ، حداقل هزينه اي كه اين ابزار رو به طور كامل تهيه كنم ،چقدره؟؟
    پيشاپيش ممنون

8. این کاربر از atrociousman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ممنون! فعلا از عکاسی چیزهای فنی اون رو دارم فرامیگیرم و تو اینترنت مطلب میخونم تا برسیم به قسمت هنریش (نمیدونم آیا این رویه درسته یا باید هر دو با هم باشن)
    و اما در مورد گل، اونور تراس بود و برای رسیدن به اون موانع زیاد و حوصله کم! از توی خونه انداختم

راستی عدد f چه تاثیری توی عمق تصویر داره؟ مطالب تئوریش رو خوندم اما عملا نتونستم باهاش تفاوتی ایجاد کنم (در مود دستی)
    شاد باشید
    سلام.در مورد عمق تصویر،این مطلب رو مطالعه بفرمایین.احتمالا به جواب سوالتون خواهید رسید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز
    در بهترين و با صرفه ترين حالت ، حداقل هزينه اي كه اين ابزار رو به طور كامل تهيه كنم ،چقدره؟؟
    پيشاپيش ممنون
    برای تهیه یه دوربین خوب +طیف لنز های خوب + سه پایه + وسایل نورپردازی + ... حداقل 4 یا 5 میلیون در کمترین حالت !ول ییه دوربین کاملا حرفه ای + طیف لنز واید تا تله (که البته می تونی تله نداشته باشه !)+ سه پایه + فلاش + و ... حداقل 10 میلیون تومان !یعنی یه بدنه (مثلا canon 5D Mark II ) که حداقل 2.5 میلیون تومان ! + یه طیف لنزی مثل 10-22 با اف 1.2 (2.4 میلیون) + 28-70 با اف 2.8 (1.3 میلیون) + یه 70 - 400 با اف 3.5 (2.4 میلیون ) و سه پایه و فلاش و ... (حدود 1.5 میلیون ) میتونی یه کیف عکاسی حرفه ای داشته باشه !
    مبارک باشه !

12. 2 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ''EHSAN'''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

sx20
    f/4.5
    1/4 sec
    ISO 1600

14. 2 کاربر از ''EHSAN'' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز
    پيشاپيش ممنون
    برای تهیه یه دوربین خوب +طیف لنز های خوب + سه پایه + وسایل نورپردازی + ... حداقل 4 یا 5 میلیون در کمترین حالت !ول ییه دوربین کاملا حرفه ای + طیف لنز واید تا تله (که البته می تونی تله نداشته باشه !)+ سه پایه + فلاش + و ... حداقل 10 میلیون تومان !یعنی یه بدنه (مثلا canon 5D Mark II ) که حداقل 2.5 میلیون تومان ! + یه طیف لنزی مثل 10-22 با اف 1.2 (2.4 میلیون) + 28-70 با اف 2.8 (1.3 میلیون) + یه 70 - 400 با اف 3.5 (2.4 میلیون ) و سه پایه و فلاش و ... (حدود 1.5 میلیون ) میتونی یه کیف عکاسی حرفه ای داشته باشه !
    مبارک باشه !
    هادی جان چرا اینقدر دست بالا میگیری ؟؟

atrociousman جان شما دوربینی که کار میکنی چیه ؟ شما میتونید با دور بین خوبی مثل 1000d یا 400d که نسبتا قیمتشون از بقیه کمتر هست (حدود 600 هزار تومان )شروع کنید لنزی که دارن 18-55 هست که یه لنز نرمال هست که کارتون رو راه میندازه بعد هم کمکم برید سراغ تهیه لنز من خودم 10-22 رو 800 گرفتم ولی سیگما حدود 600 باشه .
    سه پایه هم که لازم هست ولی اول ببینید واقعا لازم دارید یا نه . میتونید برای پرداخت کمتر برید سراغ کارکرده ها.
    یه نکته هم بگم تجهیزات عکاسی قیمتهای بالایی دارن پس خرید هاتون روی حساب و کتاب باشه .
    موفق باشید ..
    ..
    این هم یه سایت برای بدست آوردن قیمت تقریبی لوازم عکاسی . برای اطلاع بیشتر باید راهی خیابان شد .
      محتوای مخفی: آدرس 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

راستش رو بگو، چقدر ادیتش کردی؟

18. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •