تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 204 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

زمان مکالمه رو می شه فهمید

این کد رو بزن

راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

برو تو Sevise test و قسمت totall call time

ایا راهی هست که بشه این مکالمه رو صفر کرد؟ از داخل منو دیدم میشه تایم رو رست کرد اگه اونجا رست بشه داخل این رمز هم رست خواهد شد؟

من n78 خودم رو با k850 عوض کردم دوربینشو هنوز درایو نصب نکردم میشه بهترین درایو عکاسی رو بدین؟
    راستی مال من قابش خط برداشته مخصوصا پشتش قاب این گوشی چند تومان میگرن عوض کنند قاب کره ای بخرم ایا مثل قاب خودش کار میکنه؟ نمیخوامدکمه هاش نا میزون باشه تو ذوقم بخوره
    و راستی این گوشی تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟

ایا راهی هست که بشه خط های روی قاب گوشی از بین برد؟ ( با مواد خاصی)
    Last edited by Punisher_2008; 06-03-2009 at 17:03.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ولی قبول دارم که سرعت گوشی خیلی خوبه و خیلی هم شیکه
    ولی عیبش همون صفحه نمایش کوچیک که داره و نداشتن پورت 3.5 و جی پی اس
    ولی وحید جان من همه مدل گوشی داشتم هیچ کدوم از گوشیهام نه کا 85 نه ان 95 نه اچ تی سی و نه موتورولا دوربینشون به پای سامسونگ جی 800 که داشتم نمی رسید وقتی توی شب عکس مینداختی بدون فلاش بهترین کیفیت عکس رو بهت می داد چون تشخیص چهره و لرزش گیر داشت کلا توی دوربین های عکاسیش هم همینطوره سونی دوربین خوب نمی سازه ولی سامسونگ و کنن و المپیوس دوربین خوب میسازن
    به نظر من اگر تونستی یکبار سامسونگ جی 800 رو هم امتحان کن تا بفهمی من چی میگم
    دوست عزیز شما خیلی روی g800 تعصب دارید بنده خودم از طرفداران سامسونگ هستم ا!
    شما که اینقدر به g800 میبالید بگید عکاسیش تو تاریکی مطلق با فلش چطوره؟ اگه یکمی رو راست باشیم حتما میگی بد نیست یا میگی تعریفی ندراه چون فلش زنون g800 مثل LED هست زیاد قدرتش زیاد نیست حالا اگه g810 بود بازم فلش زنونش خیلی بهتر از g800 هست

من k850 درام الان درایو ارجینال روشه عکساش کاملا بی نقص و کیفیت رازی کننده داره

فقط تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که بدنهش خیلی پذیرش اثر انگشت و خط و خراش بالایی داره

اگه توسنتم یک مقایسه کامل و حرفه ای میان k850 و g810 میزارم شما هم بین k850 و g800 بزارید اخه از دوستان بنده کسی g800 نداره!

خواهش میکنم اینقدر با تعصب نظر ندید
    Last edited by Punisher_2008; 06-03-2009 at 17:03.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

من از G800 همین یدونه عکس رو دارم خودتون قضاوت کنید من هیچی نمیگم اگه کسی از G800 عکس داره بزاره عکس K850 با درایور اورجینال بوده که این درایور از نظر من دوزار نمی ارزه عکساش ولی تو روز نصبتا خوب میندازه

اینم بگم خحم عکس G800 حدود 2.2 مگ بود ولی K850 حدود 1.5 مگ

من با دیدن این عکس می گم دوربین 850 از 800 سرتره ولی اگه کسی عکس از G800 داره بزاره تا من و همه رو قانع کنه
    K850

G800

K850 با درایور JAC v4.6

Last edited by vahidsport; 06-03-2009 at 23:51.

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا منم k850 رو چند هفته ای میشه خریدم اولش اصلا ازش راضی نبودم چون در حد دوربین 1مگاپیکسل هم عکس نمینداخت ولی از وقتی درایو JAC v4.6 رو نصب کردم کیفیت زمین تا آسمون شده
    درایو صدایی که ریو پاور بود فکر کنم نصب کردم گوشیم شده غول صدا هیچ گوشی ای به پاش نمیرسه ! یه درایو ال سی دی هم براش نصب کردم رنگ عکسها رو یه خورده بهتر کرده و کیفیتش خوب بود حالا بهتر هم شده
    واقعا دست دوستان درد نکنه که این درایو ها رو گذاشتن و برای پیدا کردن بهترین ها کمک کردن

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

ایا راهی هست که بشه این مکالمه رو صفر کرد؟ از داخل منو دیدم میشه تایم رو رست کرد اگه اونجا رست بشه داخل این رمز هم رست خواهد شد؟

من n78 خودم رو با k850 عوض کردم دوربینشو هنوز درایو نصب نکردم میشه بهترین درایو عکاسی رو بدین؟
    راستی مال من قابش خط برداشته مخصوصا پشتش قاب این گوشی چند تومان میگرن عوض کنند قاب کره ای بخرم ایا مثل قاب خودش کار میکنه؟ نمیخوامدکمه هاش نا میزون باشه تو ذوقم بخوره
    و راستی این گوشی تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟

ایا راهی هست که بشه خط های روی قاب گوشی از بین برد؟ ( با مواد خاصی)
    در مورد ریست کردن چیزی نمی دونم ولی فکر کنم با باکس بشه

قیمت قاب و بقیه هم چیزی نمیدونم

اینم بهترین درایور صدا و دوربین که عکس های درایور دوربین رو گذاشتم معلومه چیه ولی صدا رو اگه بریزی اینو همه جا گفتم صدات عینه یه باند بزرگ میشه یعنی صدا گلفت و بیسه خیلی خفنی بیرون میده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vahidsport; 07-03-2009 at 00:37.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

طریقه عکس انداختن با درایور JAC v4.6

اول برین تو دوربین بعد دکمیه 6 رو بزنید بعد اولین حالت از سمت چپ(همون اتو) رو انتخاب کنید بعد از تو تنظیمات ISO رو روی 100 بزارید بعد دکمه ی 6 رو بزنید سومین حالت از سمت چپ (همون نایت مود) رو انتخاب کنید حال یه بار عمل فوکوس کردن رو انجام بدین ( سعی کنید تا اون مربع سبز بشه) بعد از انجام عمل فکوس برین تو حالت اتو (اولین حالت از سمت چپ) حال عکس بندازید حالشو ببرید
    در ضمن حتما فلاش روشن باشه

در این حالت با اینکه فلاش میزنه ولی عکس اصلا تیره نمیشه و تا حدی هم لرزه گیر داره

این کارو بکنید و نتیجه رو اعلام کنید

درایور دوربینه
    JAC v4.6 هم تو پست بلاییم گذاشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل.من 2 روزی میشه این گوشیو خریدم.یه رمه 4 هم انداختم روش.میشه یه کم راهنمایی کنین راجب هین درایوا که میگین.چجوری نصب میشن.من و یه مبتدب تو نرم افزار فرض کنین.از عکساش راضی نیستم.وژنش 3.7 هست.اگه آدرس داری واسه دانلود تم ممنون مشو.ضمنا راهی نیست تا یه سری از عکسا و فیلم های شخصی تو مدیا نیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من هم مدتی هست که این گوشی رو دارم و خداییش عکسهای توپی میندازه و نظر شخصی من اینه که با نصب درایور JAC v4.6 Final rc6 یا Cybershot_v5.25_BestPicColor میتونه در حد یک دوربین دیجیتال عکس بندازه و من اینو توی گوشی های 5 مگا پیکسلی ندیدم (لااقل در شب).و بدنه اون اونقدرها هم حساس نیست و اون بستگی به خود شخص داره که بخواد کلاس بزاره و کاور پلاستیکیش رو برداره و از قاب های کریستالی استفاده نکنه.
    و برای صدای خروجی هم درایورهایی به نام W980i_MixedAcoustic_2.02_by_Desilver و NaZaRiO_SoundBASS_v1.0 موجود هست. که صدای خروجی رو بلندتر ولی تا حدی که صدا شفاف باشه افزایش میده. که از سایت topse میتونید دانلودش کنید.

9. این کاربر از maziar_mh3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض k850

سلام به همگي.
    من با k850 يه مشكل كوچيك دارم.

در حالت استند باي صفحه رو نميشه ديد يعني نه اسكرين سيور معلومه و نه ساعت.
    در ضمن تو نور خورشيد هم ديگه نميشه صفحه رو خوند بنظرتون راهي هست؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام به همگي.
    من با k850 يه مشكل كوچيك دارم.

در حالت استند باي صفحه رو نميشه ديد يعني نه اسكرين سيور معلومه و نه ساعت.
    در ضمن تو نور خورشيد هم ديگه نميشه صفحه رو خوند بنظرتون راهي هست؟؟؟
    هیچ کاریش نمیشه کرد

در ضمن تو نور خورشيد هم ديگه نميشه صفحه رو خوند بنظرتون راهي هست
    مطمئنی که چیزی دیده نمیشه
    من تو افتاب عربستان وسط ظهر هم عکس مینداختم و هم با گوشی کار میکردم انگاری تو خونه و تو تاریکی مطلق نشستی و با گوشی کار میکنی

حتما اشتباه میکنید زیر نو افتاب اصلا اصلا غیر ممکنه به هیچ عنوان مشکل نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •