سلام
اگر عجله داری برو پیش کسی که بلده ازش راهنمائی بگیر
البته قبلش تا جایی که میتونی کد رو نگاه کن و تجزیه تحلیل کن تا در زمانی که کد برای شما توضیح داده میشود سردرگم نباشید
سلام
اگر عجله داری برو پیش کسی که بلده ازش راهنمائی بگیر
البته قبلش تا جایی که میتونی کد رو نگاه کن و تجزیه تحلیل کن تا در زمانی که کد برای شما توضیح داده میشود سردرگم نباشید
بسمه تعالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم که به من جواب دادین. راستش من کسی رو نمی شناسم که ازش کمک بگیریم یا اگه کمک گرفتم چطوری از خجالتش در بیام .
در ضمن نمی دونم که یه دوست برنامه نویس می تونه یه کد مربوط به یه الگوریتم تخصصی رو بفهمه یا نه؟ راستش از تواناییهاشون بیخبرم.
باید بگم که تهران هستم و با دانشگاه شریف در ارتباطم ، پیشنهاد می کنید برم دانشکده کامپیوتر بپرسم کی C بلده؟ و ازش کمک بگیرم یا اینکه یه نفر که روی یه بخش از کد کار کرده رو
پیدا کنم و ازش بخوام که برام توضیح بده و کمکم کنه؟ در ضمن بحث حق الزحمه رو چطوری مطرح کنم؟ روم نمی شه مثلا به دوستم بگم یکی دو روز بیا برای من کار کن
ممنون و موفق باشید
اگر امکان داره بفرمائید الگوریتم شما در چه زمینه ای است چون اینطوری بهتر میشه راهنمائی کرد
اگر به دانشگاه شریف هم دسترسی داری که مشکلی نیست برو داخل دانشگاه از اساتید اونجا کمک بگیر یا بگو استاد من به یک دانشجو با این مشخصات احتیاج دارم شما سراغ دارید بهم معرفی کنید
این که دیگه رو دربایستی ندارهبهش بگو فلان کار رو برای من انجام بده منم جبران میکنم حالا هرکسی میخواهد باشه.اگر بخواهی کارت پیش بره رو دربایستی رو باید کنار بزاری
ببخشید من این دو تا خط رو متوجه نشدم
int result=GetDig(num,n);
cout<<"\nResult is : "<<result<<endl;
گفته اگه n=1 بود عدد رو تقسیم بر 10کن، اگه نبود چی بشه؟
شما اونطور که من متوجه شدم تو بحث تابع یکم مشکل دارین.
ببینین تابع یدونه مقدار خروجی داره که قبل از اسم تابع در هنگام تعریفش نوشته میشه (int GetDig) و چند تا هم ورودی داره که بعد از اسم تابع و در هنگام تعریفش توی پرانتز نوشته میشه ( GetDig(int num, int n)
توی این خط :
مقدار برگشتی تابع که int هست توی متغیر Result ذخیره میشه. میشه اون رو به این دو صورت هم نوشت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهتره واسه درک بهتر بخش تابع رو که استادتون گفته یا از کتابی که معرفی کرده یه بار بخونینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال دومتون هم اگه n==1 باشه num%10 رو برمیگردونه اگر هم نباشه به صورت بازگشتی اونقدر n رو منهای یک میکنه (و num رو تقسیم بر 10 میکنه) که n==1 بشه.
لطفا حذف شود
Last edited by mojtaba2321; 20-07-2012 at 16:02.
ببخشید من این تابعو اصلا متوجه نشدم چطوری زیرمجموعه هاش رو نشون میده؟
یه سوال داشتم.من می خوام c رو اصولی یاد بگیرم هم از پش برنامه نویسی پیشرفته بر بیام تو دانشگاه هم این زبان رو خوب یاد بگیرم.کتاب c و c++ جعفر نژاد هم دارم.می تونم با خوندن این دوتا کامل c و c++ رو یاد بگیرم اصولی وپایه ای؟
ممنون
سلام.
پیشنهادم بهت این کتاب هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملترین مرجع یادگیری از هربرت.
این سایت هم خدای آموزش و مثاله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر ازین منابع رو ندیدم.
سلا م ب همه بروبکس
اقا من ی راه ساده می خوام برای خوندن فایل (اگه نوشتن و هم بگین ممنون میشم) تو تاپیک کار با فایل رفتم خیلی پیشرفته بود استادم میفهمه(اخه واسه پروژ] دانشگاهم میخوام)
در ضمن بروبکسی ک دانشگاه میرن حتمن روی رد برنامه کلاسا رو دیدن همون برنامه ای ک از روش نگاه میکنیم ک مثلن شنبه ساعت 8-10 چه درسیو با چه استادی تو چه کلاسی داریم .
حالا من بد بخت باید ی همچین چیزیو بنویسک خوشحال میشم اگه کمکم کنین مث خ****ر که نه ولی مثه اهو در چمن زار گیر کردم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)