تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 176 از 2403 اولاول ... 761261661721731741751761771781791801862262766761176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان امروز رفتم اندیشه یه خط 128 3g گرفتم یه چند تا راهنمایی میخوام
    1.در برگه ای که یوزر و پسورد درش هست نوشته رمز عبور2 و رمز عبورadsl این دوتا چه فرقی با هم دارن و کدوم رو باید در کانکشن وارد کرد ؟؟
    2. مودم رو وصل کردم چراغ usb به صورت فلاش هست و چشمک میزنه درسته یا نه ؟ چه موقع باید ثابت بشه و چه موقع باید چشمک بزنه؟؟
    3.من میخوام توی سایت اندیشه ثبت نام کنم توی اون برگه ای که به من داده شماره ی مشتری رو نوشته ولی رمز عبور رو خالی گذاشته و شناسه ی مجازی را نیز نوشته من چیکار باید بکنم چگونه ثبت نام کنم؟؟؟
    Last edited by pedram9; 12-12-2009 at 14:22.

داره خودمونی میشه Peje_Arbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

1 کی لطف کنه بره شاتل لیست قیمتارو بگیره : xD
    میخوام از پارس بیام بیرون
    دونباله یه isp خوب می گردم
    تا الان 3 سال شوده که از پارس سرویس میگیرم >>>>> طی این سالها ازش راضی بودم اما واسه من Ping یا همون Latency مهمه که نزدیکه 6 ماه Pingaro برده بالا <<<<<<<
    الان Pingam با سرور 4.2.2.4 1700ms e >:)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

1.در برگه ای که یوزر و پسورد درش هست نوشته رمز عبور2 و رمز عبورadsl این دوتا چه فرقی با هم دارن و کدوم رو باید در کانکشن وارد کرد ؟؟
    2. مودم رو وصل کردم چراغ usb به صورت فلاش هست و چشمک میزنه درسته یا نه ؟ چه موقع باید ثابت بشه و چه موقع باید چشمک بزنه؟؟
    3.من میخوام توی سایت اندیشه ثبت نام کنم توی اون برگه ای که به من داده شماره ی مشتری رو نوشته ولی رمز عبور رو خالی گذاشته و شناسه ی مجازی را نیز نوشته من چیکار باید بکنم چگونه ثبت نام کنم؟؟؟
    پدرام جان مبارکه.اما حالا حالا ها زوده در فکر اتصال هستی تازه امروز وصل کردی امروز هم سرویس مخیوای؟اونجا رشت هست رودسر نیست که
    راستی این فایل زیر رو بگیر بطور فارسی همه چیز درمورد لامپو معنی چشمکو خاموشو روشنو نحوه ساخت کانکشن و... رو توضیح داده درضمن من خودم تو صفحات قبل گفتم با این مودم چکار کنید که بدون کانکشن خود به خود با روشن شدن کامپیوتر کانکت باشی.
    اینو بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

1 کی لطف کنه بره شاتل لیست قیمتارو بگیره : xD
    میخوام از پارس بیام بیرون
    دونباله یه isp خوب می گردم
    تا الان 3 سال شوده که از پارس سرویس میگیرم >>>>> طی این سالها ازش راضی بودم اما واسه من Ping یا همون Latency مهمه که نزدیکه 6 ماه Pingaro برده بالا <<<<<<<
    الان Pingam با سرور 4.2.2.4 1700ms e >:)
    از اندیشه سروریس بگیر

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

از اندیشه سروریس بگیر
    این دوستمون واسه بازی میخواد انگار...
    چون پینگ خوب میخواد.
    اگه پینگ شاتل بهتر باشه منم از اندیشه میام به شاتل

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دارم اون لینکو ولی زیاد دست گیرم نشد . حد اقل به سئوال 2و 3 پست قبلیم جواب بدید لطفا
    یکی راهنمای کامل بدون کانکشن وارد شدنو به من بده خواهشا تا وقتی خط من رانژه شد امتحان کنم
    من مشکلم توی قسمت وارد کردن شماره ها توی کانکشنه اونجا که باید شماره ی 192.168 و غیره رو بنویسی
    Last edited by pedram9; 12-12-2009 at 15:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بابا غوغا کردی جماعتی رو نجات دادی یه شامم باید به همه بچه های فروم بدی مبارکت باشه

8. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به جای این حرفا جواب سئوالات رو بدین
    1. مودم رو وصل کردم چراغ usb به صورت فلاش اول تند چشمک زد بعد از چند ثانه هر 5 ثانیه یک چشمک میزنه درسته یا نه ؟؟ چه موقع باید ثابت بشه و چه موقع باید چشمک بزنه؟؟
    2.
    Last edited by pedram9; 12-12-2009 at 18:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دارم اون لینکو ولی زیاد دست گیرم نشد . حد اقل به سئوال 2و 3 پست قبلیم جواب بدید لطفا
    یکی راهنمای کامل بدون کانکشن وارد شدنو به من بده خواهشا تا وقتی خط من رانژه شد امتحان کنم
    من مشکلم توی قسمت وارد کردن شماره ها توی کانکشنه اونجا که باید شماره ی 192.168 و غیره رو بنویسی
    1) جواب سوال 1 و 3 شما ! : وقتی برای ثبت نام تشریف می برین تو برگه رسید اولیه 3 تا رمز عبور وجود داره : الف : رمز عبور adsl و نام کاربری adsl که این 2 تا همون یوزر نیم-پسوردی هست که توی کانکشن وارد می کنی مثل دایل آپ ! ب) تو جدول ردیف دوم یه رمز دوم هم نوشته شده که کنارش ستاره هست ... اگه کمی دقت کنی می بینی همون زیر نوشته هنگام تماس تلفنی ارائه رمز دوم الزامی است! یعنی اون رمز دوم فقط وقتی به درد میخوره که مثلا تلفنی بخوای یه سرویس رو تمدید کنی یا یه مشکلی داشته باشی اونوقت پشت خط تلفن برای اینکه مطمئن شن تو واقعا کاربر مورد نظر هستی ازت می خوان اون رمز دوم رو هم بهشون بگی اونوقت مثلا اگه رمز عبورت رو فراموش کرده باشی مطمئن می شن که خوده خودتی و تلفنی رمزو بهت میگن!!! و اما ج ) تو جدول بالایی میبینی که یه جا فقط نوشته رمز عبور و زیرش خالیه رمزی نیست ! و کنارش شماره مشتری هست ... این همون رمزی هست که تو سایت اندیشه همراه با شماره مشتری باید وارد کنی تا میزان مصرفت رو ببینی یا هر کار دیگه ای تو سایت اندیشه واسه اشتراکت انجام بدی ... این رمز رو وقتی میتونی بگیری که خط وصل شد و اندیشه اکانتت رو فعال کنه ... اوم موقع می تونی خودت تو سایت بری و رمز رو بگیری یا اینکه از خود اندیشه بخوای رمز رو واسه ورود به سایت بهت بدن .

2) با توجه به اینکه حجمی که گرفتی کمه و باید بیگدار به آب نزنی ( طبق راهنماییهایی که تو چند صفحه قبل در مورد نحوه کم مصرف کردن حجم کردم ) بهتره شما کانکشن درست کنید و هر دفعه کارتون تموم شد دیسکانکت کنید ... اگه با روشن شدن مودم 24 ساعته بخواین کانکت بمونین یه وقت می بینی آپدیتی چیزی اتوماتیک کلی دانلود کرده و حجمتون ظرف 2 روز به ملکوت اعلا پیوسته ! کانکت دائم بودن به درد کسانی می خوره که حجم زیاد یا نامحدود دارن و یا اینکه بنا به دلیلی ( مثلا استفاده از اشتراک کدهای کانالای م-ا-ه-و-ا-ر-ه و کارای دیگه ... ) لازم باشه دائم وصل باشن ...

3) چراغ usb وقتی چشمک میزنه که شما کابل usb رو وصل کرده باشین ... توصیه من اینه که به چند دلیل از usb استفاده نکنین و فقط کابل شبکه رو وصل کنین . ( بجز وقتی که می خواین همزمان به 2 تا کامپیوتر تو خونه وصل باشین ) چون اولا تنظیم مودم با کابل شبکه راحت تره و برخلاف usb لازم نیست درایور مودم رو برای شناسایی دستگاه نصب کنین ثانیا وقتی به usb وصل می کنین مثل هر وسیله usb دیگه هر دفعه با بالا اومدن ویندوز یا روشن کردن مودم چند ثانیه طول می کشه تا ویندوز این وسیله خارجی ( مودم ) رو بشناسه در حالی که با کانکشن شبکه این کار خیلی سریعتر انجام میشه ... پس فقط کابل شبکه رو وصل کنید و تو این حالت چراغ usb خاموشه و چراغ lan چشمک میزنه تا وقتی که یک بار مودم رو تنظیم کنین اونوقت چراغ lan دائم روشن میمونه و فقط چراغ adsl تا وقتی که مخابرات خطتون رو وصل کنه خاموشه ... وقت کار کردن با اینترنت هم جفت چراغای adsl و lan به حالت چشمک زن در میان...

4) اون شماره 192.168.1.1 هیچ ربطی به رمز عبور نداره !!! این شماره آی پی ( شناسه ) مودمتون توی شبکه هست که کامپیوتر از طریق اون مودم رو میشناسه و صفحه تنظیماتش رو باز می کنه ... این شماره رو به همین صورت با همین نقطه ها باید توی internet explorer همون جایی که آدرس سایتا رو می نویسین تایپ کنین و مودمتون روشن باشه ... اونوقت می بینین صفحه تنظیمات مودمت باز میشه ... تنظیم اتوماتیک رو بزن .. ازت یوزر -پسورد می خواد جفتش رو وارد کن : admin و تیک save رو هم بزنین ... ( این هم ربطی به پسورد خطت نداره و وقتی میزنی admin یعنی جنابعالی مدیر این شبکه هستی !!! ) تو صفحه بعدی تنظیم نوع کانکشن رو که روی bridge هست به pppoe تغییر بده و آخر سر هم مودم ریست میشه ! به همین سادگی ... حالا تو ویندوز یه کانکشن pppoe درست کن از همونجایی که دایل آپ درست میکنی منتها این دفعه اون نوشته ای رو تیک بزن که توش نوع کانکشن رو pppoe توضیح داده ... و بعد رمز عبور adsl و نام کاربری رو توش وارد کن و چند روزی هم صبر کن تا خطت وصل شه بعد وصل شو یه دعا به جان ADSL کن و 100 تا لعنت به DIAL UP!
    والسلام.

11. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1. آقا من این شماره ی 192.168.1.1رو توی اینترنت اکسپلورر مینویسم چیزی نمیاد . باید خطم فعال بشه بعد این کار رو بکنم مگه؟؟
    2.این رمز عبوری که میگی الان خالیه وقتی خطم وصل شد از کجا بیارمش زنگ بزنم اندیشه بگیرم یا برم توی سایت ثبت نام کنم خودش میده ؟چی باید بکنم؟؟
    3.من جای لان پشت کیس ندارم باید usb وصل کنم . ولی چرا چراغ usb من ثابت نمیشه همش چشمک میزنه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •