تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 380 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من kit پیراهن تیم ایران رو گرفتم ولی 2تا عکس با پسوندpng بود . این ها رو کجا باید بزارم

داره خودمونی میشه 6mano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

باید عکسا رو با برنامه ASF Explorer یا GGS تو فایل cv_0.img تو پوشه نصب بازی import کنی.
    درضمن اگه میخواین با سر گل بزنین AC Milan رو بردارین با پیرلو از دو طرف سانتر کنین، رونالدو،اینزاگی،جیلاردینو ،کاکا و سیدورف سر میزنن با همشون گل زدم.توتیمای دیگه هم میشه اما با میلان خیلی راحت تر میشه گل زد. تو جریان بازی هم سانترهام چندتایی گل شدن.

پروفشنال Iranian_sports's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم گفتم بعد از عمري که دارم پست ميدم اينجا باشه
    من تا صفحه 50 -60 خوندم و ديگه حال خوندن نداشتم گفتم چندتا سوال کنم
    1-وقتي صورت يک بازيکن رو اسکن ميکني چطوري ميشه براش ريش گذاشت؟(من صورت یه بنده خدایی رو اسکن کردم ریشش پرفسوري بود و من فقط تونستم سيبيلش رو بذارم بمونه و قسمت چونش نشد چون بايد مياوردم بالاتر که فکر ميکنم خيلي ضايع ميشد)
    2-پيرهن کشيد با دسته يا کيبورد چه جوريه؟
    فعلا همين يه چندتايي هم نظر در مورد بازي بدم:
    بعضي چيزهاش خيلي خوب شده و بعضي هاش هم خيلي ضايعس
    مثلا توي کرنر. من به فيفا کلي سر اين کرنرهاش خنديدم که خيلي راحت ميشد با کاد خيلي زياد توپ رو فرتاد تو گل pes هم حالا اينجوري شده و ميشه با بازيکني مثل بکهام توپ رو مستقيم زد تو گل و يا با بازيکنهاي ديگه از ضعف دروازه باني استفاده کرد و توپ رو گل کرد(گل به خودي)
    استيل بعضي از بازيکنها مثل کاکا و کريستين رونالدو خيلي خوب و بعضي ها هم خيلي بد شده
    گل زدن هم راحت شده و مثلا با بازيکني مثل مسي يا روبينيو ميشه از کناره ها حرکت کرد و رفت تو محوطه و گل زد يا پاس گل داد
    بعضي از همکاري هاي تيمي خيلي خوب شده راحت تر ميشه پاسکاري کرد
    دوربين بعضي موقع ها وقتي توپ به سمت دروازه ميره جا ميمونه(در حالت wide) مثل موقعي که با بازکنان شوتزني چون جرارد و آدريانو شوت ميزني و گل شدن رو بايد از روي حرکت بازيکنها فهميد
    قسمت اديت به جز موارد کم خيلي بهتر شده و اين حالت اسکن کردن خيلي خوب
    يه مشکل ديگه اينکه حتما در هر بار اجراي بازي بايد قسمت اديت و سيستم رو لود کني تا اطلاعات بياد و هر بارهم بايد سيو کني و اگر يکبار يادت بره ممکنه حالت گرفته شه(من سر همين قضيه تو قسمت گالري قهرماني جام ملتهاي آسيا و ليگ 2 مستر و جام حذفي 2 مستر و قهرماني جام باشگاه هاي اروپام تو مستر ديگه توي گالري نيست)
    و در کل به نظر من از pes 6 بهتر شده

و يک آرزو: کاش ميشد بعضي از سيستمهاي فيفا 08 مثل ليگهاي زياد و بازي کردن با يک يا چند بازيکن در بازي و يا نوع ليگ(جابه جا شدن در تيمهاي مختلف و بازيکن پايه) رو در pes 2008 داشت(در کل گرافيک و گيم پلي pes 2008 و قسمت اديتش رو در فيفا 08 داشت)

ببخشيد زياد شد(خيلي وقت بود پست نداده بودم)

موفق باشيد
    فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

طريقه درست كردن تيم منتخب تويpes2008

1.توي Save بازي از Edit بك آپ بگيريد(فقط از Edit )
    2.بريد توي بازي. توي edit از قسمت Teams (Register player)s را انتخاب كنيد و يك تيمي را كه دوست داريد برداريد و تمام بازيكن هايي را كه دوست داريد بريزيد توي اون تيم
    3. توي Master Leage با تيمي كه درست كرده ايد يك Master Leage بزاريد و تركيب و شماره بازيكن ها و ... را درست كنيد سپس آن را Save كنيد
    4.از بازي بيايد بيرون و بك آپي را كه از Edit گرفته بوديد بزاريد سر جاش (فقط edit )
    5.دوباره بريد توي بازي ازقسمط Exhibition (اونجا كه تيم ها را براي بازي انتخاب ميكنيد) يك گزينه داره به نام Master Leage اونو انتخاب كنيد وسپس تيمي را كه توي Master Leage داشتيد انتخاب كنيد
    6.بازي كنيد وحالشو ببريد

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

اینکه زیاد چیز رایجی نیست، Fifa Manager 07 که مثلا خدای دیتابیس و مواردی از این دسته، بازیکن پنالتی رو می زد به تیر، برگشتش رو خودش می زد تو گل. رعایت نکردن اصول فوتبال به این میگن نه چیزی که شما گفتی که تو فوتبال واقعی اصلا هیچ وقت پیش نمیاد.
    میدونی چرا تو فوتبال واقعی پیش نمیاد.
    چون بازیکنان میدونن اگر قبل از خارج شدن توپ محوطه جریمه صاحب توپ بشن خطا میشه.. (مرض ندارن که خطا به ضرر تیمشون اعلام بشه)

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

میدونی چرا تو فوتبال واقعی پیش نمیاد.
    چون بازیکنان میدونن اگر قبل از خارج شدن توپ محوطه جریمه صاحب توپ بشن خطا میشه.. (مرض ندارن که خطا به ضرر تیمشون اعلام بشه)
    یک نکته دیگه هم هست.
    میدونند که اگر تو اون لحظه صاحب توپ بشن. با اون قدرتی که دروازه بان میزنه پشت توپ ممکنه یه جاییشون کبود بشه یا بشکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

سلام من برنامه ggs رو نصب کرم کیت ها مم ایمپروت کردم ولی کیت ها تو بازی اجذا نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

ببينم تونستيد تيم منتخب را درست كنيد؟
    اون پستي كه دادم به دردتون خورد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام من برنامه ggs رو نصب کرم کیت ها مم ایمپروت کردم ولی کیت ها تو بازی اجذا نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فایل های توی سیو بازی رو باید پاک کنی
    یا اگه پچت edit داره اونو جای سیو خودت سیو کنی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

javad-yas14 دستت درد نكنه ولي يعني چي از قسمت اديت بك اپ بگيريد ؟ كدوم فايل اديته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •