please HELP me my dear friends
کمککمـــــــــــــک
please HELP me my dear friends
کمککمـــــــــــــک
سلام
یک عکس از DEVICE MANAGER میزارید
دوستان من ویندوزم مشکل پیدا کرده بود منم ریپرش کردم ولی تو بازسازی فایل ها یه فایل رو بهش گیر داد ! اگه میشه یه نرم افزاری چیزی بهم معرفی کنین که فایل های ویندوز رو چک و اگه یکیش مشکل داشت لینک میکروسافت رو بده تا دانلود کنم !
(فکر کنم احتمال زیاد میکروسافت همچین برنامه ای داشته باشه !!!)
عجبببببببببببب !!! می گم اصلا پست های من قابل دیدن هست ؟؟؟؟؟
راستش سیستم رو برا کسی بستم و الان بهش دسترسی ندارم ولی شما میشه بگید که چه اطلاعاتی از device manager میخواید ؟ تو دیوایس منیجر همه درایورها نصب بود و هیچ اروری دیده نمیشه .
ولی اگه ضروری هست که بگم یه عکس ازش برام بفرسته .
البته یکی از دوستان میگفت احتمالا باید بایوس مادربورد رو آپدیت کنم و این یه conflict در IRQ9 هست . حالا میخواستم بازم نظر شما رو هم بدونم
با تشکر از شما
سلام
مشکل شما اینه که سیستم نمیتونه درست تنظیمات برق رو انجام بده و احتمالا با آپدیت کردن بایوس حل بشه
سلام
شما ویروس BOOT.VBS رو پاک کردید؟؟؟
سلام.یک سوال:
مشکل بنده اینه که در فولدر آپشن این شو هیدن رو که میزنم،کار نمیکنه و وقتی اپلای و اُکی میکنم،دوباره فولدر آپشن رو میزنم،میبینم تغییری نکرده.چه کار کنم؟
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
من امروز Internet Explorer 8 Beta رو دانلود كردم و اينستال كردم،ولي هر صفحه اي رو كه باز مي كنم بالاش مي نويسه :
Internet Explorer is currently running with add-ons. click here to manage,disable,or enable,or remove your add-ons
اين مشكلر و توي اينترنت اكسپلورر قديمي(ورژن 7) نداشتم! بايد چيكار كنم تا ديگه اين پيغام رو نده؟!!
مرسي
سلام
شما ویروسی شدید به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این پیغام به خاطر این هست که یک سری add-onsروی IE باید نصب بشه که شما میتونید نصب کنید ( از اینترنت) و یا نصب نکنید و برای این کار روی اون کلیک راست کنید و دیسیبل کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)