در کل بازیش مفت هم نمی ارزید !!!سوتی که تا دلت بخواد داشت !!!
![]()
در کل بازیش مفت هم نمی ارزید !!!سوتی که تا دلت بخواد داشت !!!
![]()
اعضایی که میان اینجا نظر میدن منو ببخشن.شما همه استادید به خاطر همین بحث فنی می کنید ولی این بازی برای من که زیاد در گیم حرفه ای نیستم جالب بود.
البته خوب به نظر من هم ایرادهایی داشت به خصوص در بخش گرافیک.مثل سیگار کشیدن که انگار سیگار تو لب یارو فرو رفته بود یا گردنبند دوست ویتو که انگار به گوشت سینه طرف چسبیده بود.
مشکلی که من دارم اینه که چون زبان انگلیسیم خیلی قوی نیست موقع رانندگی وقتی دیالوگی رد و بدل میشه و من هم زوم می کنم رو زیرنویس با ماشین می رم تو در و دیوار.
بله ما در مافيا 1 كارهايي كرديم كه واقعا در شان مافيا بود.مگه تو نسخه اول جایی اسم مافیا میومد؟ ...
+همون طور که شهاب جون گفت...گفتن اینکه داستان یک بازی خوبه یا بد اصلا منطقی نیست...
اولا كه مافيا هيچ وقت ضعيف كشي نمي كنه اصلا اساس كار مافياييها اينه كه به ادم هاي سطح متوسط جامعه كار ندارند
اما اينجا با همه كار داشتيم جز........حالا بقيه توي نقد
اينجا هر كاري كرديم جز يك كار خوب مافيايي ديگه در اواخر بازي يك نفر رو رفتيم كشتيم اونم به ازاي پول اصلا نبايد بحث پول پيش بياد
اينا داشتند چنه مي زدند كه چقدر پول مي دي يا نميدي.
من قسمت Build پست رو جواب ميدم قسمت قبل رو با پست مراد جواب ميدم ...
در اين مورد بايد بگم --البته توي يك نقد در جايي ديگر همچين موضوعي را خوندم -- كه كساني كه عضو مافيا هستند و در آن فعاليت مي كنند هيچ وقت نامي از مافيا نمي برند .. -- اگه اشتباه نكنم توي اون نقد The Godfather رو مثال زده بود كه توي اون هم اسمي از مافيا برده نشد ولي همه ميدونيم كه داستانش براي مافيا بود -- . نكته ي ديگر حامد جان . اونجا كه خونش رو اهدا مي كنه ويتو توي اون مجلس ، پس اون چي بود ؟ اون جمع چي بود ؟ من توي نقد هم اشاره كردم .. بازي حول قربانيان مافيا مي گشت . يعني كساني كه براي پيشبرد اهداف كله گنده ها كشته مي شند تا مافيا سود ببره .. مثلا هيچ وقت افراد اصلي گروه نميان كه آدم بكشن ... آدم هاي كوچكتر گروه يا همون نوچه ها اين كار ها رو ميكنند .
ببين مراد جان .. AW هم به نظر من كمي مثله مافيا بود .. يعني داستانش اون قدر خوب بود كه ادم رو جذب مي كرد تا آخرش بازي كنه ... وگرنه چه گيم پلي داشت ؟! همش توي جنگل بودي با يه چراغ قوه و هف تير !
بازي براي اين افت كرده داستانش چون سازندگا نميتونستن داستاني غير از وقايع حول و حوش مافيا بسازند .. براي همين محدود بودن ... شما خودت مراد جان ببين اگه بهت بگن در باره ي مافيا يه دستان بنويس ببين بهتر از اين ميشه چيزي نوشت ؟!
در مورد نقد ها هم كه گفتم ... همش سليقه اي هست .. من ميتونم همون تعداد نقد كه گفتن داستان بي خوده با همون تعداد نقد كه گفتن داستان عاليه رو پيدا كنم .. توي اين مورد نميشه به نقد ها اعتماد كرد .. چون اون ها هم سليقه اي اند ...
تو كه فقط به FIFA اميد داري : ))
حالا گوش كن كه من نقدمون وقتي توي BC گذاشتم ... يه عده ميومدن مي گفتن كه بايد به گرافيك 10 ميدادي !! = ))
يه مشكل ديگه اي هم كه وجود داره اينه كه همه بازي رو با مافيا يك مقايسه ميكنند .. اصلا معني نداره اين كار ! سطح توقعات از اين بازي خيلي بالا است ... وگرنه بازي در حد معمولي خيلي هم بد نبوده ولي به خاطر اين كه يك ديد قبلي نسبت به بازي داشتيد خيلي از بازي خوشتون نيومده ..
بالا هم گفتم حامد جان ...
مافيا كه فقط ده نفر كله گنده نيستند .. مسلما به قول خودمون نوچه هايي دارند كه براشون كار ميكنند .
كار مافيايي منظورت چيه حامد جان ..
به نظرت يه عضو متوسط گروه چي كار ميكنه بكنه به جز بمب گذاري ، كشتن افراد ، زور گيري ، حتي قانون شكني كرد و قاچاق مواد مخدر كرد ...
در كل خيلي نوشتم خودش شد مثه يه نقد :دي
من هم نميگم كه بازي شاهكار بوده .. نه ... ولي نميدونم چرا اينقدر به اين بازي حمله مي شه ... مطمئنم بيشتر به خاطر ذهنيت اون ها از مافيا يك بوده ... به نظر شما چطوري سازندگان ميتونستن بازي رو مثله مافيا يك بسازنند ؟ قبول كنين توقع گيمر ها خيلي رفته بالا ... و ديگه نميشه بازي مثله مافيا يك رو در اين زمان ساخت و اون اثر عمده رو گذاشت ..
كوچيك همه ي بچه هاي فروم ...![]()
ببین شهاب جان ....
نمیدونم تو مافیا 1 رو بازی کردیا نه..ولی من بعضی تیکه هاشو میگم تا بعدش بعضی نکاتو واست بگم:
1-یه ماموریتی بود که باید تو اون یه ماشین مسابقه ای بسیار سریع رو میدزدیدی بعد میرفتی جای اون یارو مسایقه میدادی و بعد تو مسابقه پیروز میشدی و........ .
2-یه ماموریتی بود که باید یکی از سر دسته های مافیا رو می کشتی البته با استفاده از بمب ......بار اول که بمب میذاری زنش کشته میشه بار دوم که میخوای تو باجه تلفن تیربارونش کنی به جاش دستیارش رو میکشی و..اینقدر پشت سر هم اشتباه میشه که تو واسه کشتن اون دست به هر کاری میزنی (اوج هیجان)
3-یه بار یکی از اعضای باند رقیب رو میکشی فرداش یه ماموریت داری که باید یکی رو تو هتل بکشی بعد از کشتن اون فرار میکنی و میری به یه کلیسا که تو اون کلیسا دارن مراسم ختم همین یارویی که دیروز کشتی رو برگذار میکنن در نتیجه مراسم بهم میخوره و دعوایی میشه
4-یه ماموریت یابد بری پشت بوم یکی رو ترور کنی که البته وقت برگشتن هم لو میری...... .
5-ماموریت خرید وفروش تو پارکینگ با به گروه که به سرانجام نمیرسه و دعوا میشه(اگه یادتون باشه گلوله هم اونجا تو کات سنس به فرم مکس پین رفت طرف اون یارو)
6-یه ماموریت باید یکی از صمیمی ترین دوستاتو بری تو اسکله بکشی.....
7-تو یه ماموریت به رییست تو رستوران حمله میشه وتو باید اونو فراریش بدی......
8-تو یه ماموریت با معشوقت میری که میخوان بهش حمله کنن و تو جلوشو میگری
10-تو فرودگاه قرار یکی رو بکشی که بعد از کشتن همه دور و بریهاش بهش رحم می کنی(دقیقا تو مافیا2 هم تکرار شد البته مثه همیشه فقط دیالوگ بود اکشنی نداشت)
9-چند تا هم ماوریت فرعی داشت که اگه انجمش میدادی پول اضافی میداد بهت(مخصوصا اولای بازی که تازه از راننده تاکسی بودن دراومده بودی)
راستی اون بازی دوربین دار هم داشت (یعنی اسکوپ داشت)
ببین این همه تنوع تو ماموریت خودشم نه با کات سنسن های خسته کننده بلکه یکی دو دقیقه کات سنس بعد ...اکشن
خودشم واسه چند سال پیش بوده این همه تنوع تو داستان یا ماموریت؟8 سال پیش
حالا خودت بگو پسرفت داشته بازی یا پیشرفت؟؟؟
حالا اینطرف خودتون ماموریتهای مافیا 2 و تنوعشون رو بسنجید ........خودشم واسه یه داستانی که به قول اون کاربر محترم بالایی کپیه داستان های هالییوودیه.......
رفتن از ایتالیا به امریکا(عین فیلم پدرخوانده)....تنبیه شوهر خواهر(عین پدرخوانده) و.............. .
اگه قرار بود یه داستان آبکی و بدون فراز و نشیب(فراز و نشیب برای گیم پلی نه اینکه بخوونی داستانو بگی به به چه چه) تحویل ملت بدن بعد از اون همه تنوع ماموریتی و داستانی تو شماره 1 بهتر بود این بازی منتشر نمیشد.
الن ویک هم جای بحثش اینجا نیس نیس ولی اونم به درد همین مافیا 2 دچار شده بود موضوع عالی بود ولی نه واسه بازی ...گیم پلی خسته کننده بود مخصوصا تو 2 چپتر اخرش که دیگه میخواستم کنسولو از پنجره پرت کنم بیرون....... .
Last edited by halflife g; 07-09-2010 at 13:57.
كاملا تاييد ميشه.
من كه وقتي بازي رو تموم كردم از خودم پرسيدم:واقعا مافيا 2 اين بود؟!
كاملا درسته حرفات مراد جان ...ببین این همه تنوع تو ماموریت خودشم نه با کات سنسن های خسته کننده بلکه یکی دو دقیقه کات سنس بعد ...اکشن
خودشم واسه چند سال پیش بوده این همه تنوع تو داستان یا ماموریت؟8 سال پیش
حالا خودت بگو پسرفت داشته بازی یا پیشرفت؟؟؟
حالا اینطرف خودتون ماموریتهای مافیا 2 و تنوعشون رو بسنجید ........خودشم واسه یه داستانی که به قول اون کاربر محترم بالایی کپیه داستان های هالییوودیه.......
رفتن از ایتالیا به امریکا(عین فیلم پدرخوانده)....تنبیه شوهر خواهر(عین پدرخوانده) و.............. .
اگه قرار بود یه داستان آبکی و بدون فراز و نشیب(فراز و نشیب برای گیم پلی نه اینکه بخوونی داستانو بگی به به چه چه) تحویل ملت بدن بعد از اون همه تنوع ماموریتی و داستانی تو شماره 1 بهتر بود این بازی منتشر نمیشد.
الن ویک هم جای بحثش اینجا نیس نیس ولی اونم به درد همین مافیا 2 دچار شده بود موضوع عالی بود ولی نه واسه بازی ...گیم پلی خسته کننده بود مخصوصا تو 2 چپتر اخرش که دیگه میخواستم کنسولو از پنجره پرت کنم بیرون....... .
من مافيا يك رو متاسفانه بازي نكردم ولي ميتونم بگم بازي خيلي خيلي از اون پايين تر بوده ... ولي نميتونم بگم بازي بدي بوده !
+
من قبلا هم اشاره كردم ... توقع از بازي بسيار بسيار بالا بوده ... !!
بايد قبول كنيم كه مافيا يك يك شاهكار بوده و ديگه تكرار نميشه ... ولي نميتونيم بگيم بازي رو خراب كردن ..!
يه هر حال بايد بگم توي اين قضايا هيچ وقت نميشه به يك نظر قطعي رسيد و بحث همينطوري ادامه پيدا ميكنه ...
البته من بازم ميگم واقعا خوشحال ميشم كه توي اين بحث ها شركت مي كنم و اين بحث ها رو توي انجمن ميبينم چون همين بحث ها باعث ميشه سطح اطلاعات يك نفر مثلا خودم همينطوري بالا بره ...
ممنون از همه ي بچه ها ...![]()
یکی از مشکلات خیلی مهم بازی همین بود
نه متاسفانه
اين ديگه چه بازي مسخره اي بــود ؟!!!
دوستان خود اصل بازي منتشر شده ؟؟
آخه ايني كه من دارم فكر كنم دمو بود چون فقط 15 چپتر داشت و بعد بازي تموم شد و رانندگي آزاد هم نداره و نميتونم به جاهاي مختلف شهر سر بزنم .
من كه سرم كلاه رفت ، اونم از نوع مكزيكي ، يارو فروشنده گفت نسخه كاملش هست اما حالا فهميدم چي داده دستم .
البته هنوزم مطمئن نيستم اصلا مافيا رو بازي كردم يا يه چيز ديگه آخه اولش از جنگ جهاني شروع شد و بعدش هم بايد كاراي يه خلاف كار معمولي رو ميكرديم ، تو مافيا 1 تو هر مرحله كـلي ماموريت ها تنوع داشتن و رسما مشخص بود كه كارهاي مافيايي داريم انجام ميديم اما اين خيلي مسخره بود همش رو با صحنه هاي ( ***) ماست مالي كرده بودن .
دوستان حالا اين چيزي كه تعريف كردم مافيا2 هست يا نـــــه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)