مسخره نيست ولي ظاهرا چون مثل اون 3 تا شماره ي اول بازي نيست دوستان حال نكردن باهاش :دي
مسخره نيست ولي ظاهرا چون مثل اون 3 تا شماره ي اول بازي نيست دوستان حال نكردن باهاش :دي
اولا آره قشنگه هر چيزي هم كه به هري پاتر مربوط ميشه قشنگه اصلا عشقه هري پاتر...
در مورد ناليدن هم هميشه همينطوريه يه بازي كه مفت گير مياد همه ازش مي نالن بدبخت ژاپنيا 4 سال زحمت كشيدن روي اين بازي ما ايرونيا چپ و راست مي زنيم توي سرش انگار ما درست مي كرديم بازي رو از اين بهتر ميشد. خيلي بازيها هستن آدم به عشق يه چيز خاصي بازي مي كنه نمونه اش همين هري پاتر و رزيدنت ايول و فوتبال گيم (pes , fifa) و ... هست
پس يعني هر بازي كه ساخته ميشه قشنگه و بايد تعريف كنن ازش چون يه عده واسش زحمت كشيدن؟!
اونا زحمت كشيدن واسه جيب خودشون مگه مفتي كار ميكنن!
آدم خوبه يه كم براي عقايد و نظرات ديگران هم ارزش قائل بشه. اگه من خوشم بياد از يه بازي دليلي نداره كه ديگران هم حتما بايد خوششون بياد!
بله... نه اينكه شما هر بازي كه مي خريد 50 دلار بابتش پول ميدين واسه همين حرص مي خوريد... بيخيال بابا
بله هركي واسه يه بازي زحمت كشيده نبايد ازش تعريف كرد ولي بعضي بازي ها رو ندن هم ندادند شما واسم كه نميسازيد بازي رزيدنت ايول از جمله بازيهايي هست كه تكه درست مثل gta كه تكه به قول معروف واسه اين بازيا بايد گفت همينه كه هست. اينم ندن ندادن هيچ كس هم نميتونه اعتراض كنه كه چرا بازي نمي سازي. راحت بگم ما كه قرار با 1000 تومن بازي كنيم از سرمون هم زياده رزيدنت ايول. در ضمن من خودم هم زياد از بازيها انتقاد مي كنم واسه همين به شما نمي تونم بگم انتقاد نكن ولي يه چيزي هم هست هر كي انتقاد مي كنه بهش مي گن پس تو تاپيكش چيكار مي كني حالا شما كه از رزيدنت ايول متنفر هستي چرا مياي تاپيكش اعصاب خودت رو خورد مي كني؟ البته بازم مختاري بعضيا دوست دارن اعصابشون خورد بشه... راحت باش عزيز... هر جور راحتي ولي بايد رزيدنت ايول رو روي pc ديد هنوز كه نيومده اين همه شاكي پيدا كرده.
اشتباهت دقیقا اینجاس re5 دیگه تک نیس چون جزو re های قبلی نیس حالا کاری ندارم خوبه یا بد فقط میخوام بگم اسمش re هستش و یه بازی اکشنه .بازی اکشن سوم شخص هم هزار تا نمونه داره عین re5
من كه 70 هزار تومن پاش پول دادم چي دوست من
منم به بازي اعتراض نكم؟
در كل منم از 4 و 5 خوشم نيومد مخصوصا 5 چرا چون
ريميك 4 دقيقا![]()
پسر خوب با من مشورت ميكردي ميگفتم نرو كلي پول بده !!!
Killzone 2 نگرفتي رفتي اينو گرفتي ؟؟؟
واقعا از تو بعيد بود :دي
خلاصه ما هرچي بگيم يه چيزي توي جيبتون داريد تحويل بديد خوب من كوتاه ميام و انشالله وقتي بازي براي pc اومد برميگردم. فعلا خداحافظ تا تابستون
بابا اینقدر به نسخه ی 4 گیر ندید.که بی نقص بود و بهترین بازی سال 2005 هم شد(چشم حسودا کور بشه)شوخی کردم.ولی خداییش این اویل5 هم اونقدرا بد نیست.همه چیش عالی.به غیر از موضوع ترس.و اینکه یک جورایی تکراری بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)