تبریک میگم
نمرات بازیکنان میلان از نگاه سایت گل:
Dida -6.0
Flamini -8.0
Maldini -7.5
Favalli -7.0
Zambrotta -6.5
Beckham -7.0
Pirlo -8.0
Ambrosini -8.0
Kaka -9.0
Seedorf -6.5
Inzaghi -7.5
-------------------
Ronaldinho 6.0
Shevchenko 5.0
Cardacio N/V
خدا کنه همیشه نتیجه گیریش خوب باشهههه.
فقط کاکاااااااااااااااااااااا ااا ۹ از ۱۰
ایولللللللللللللللللللللل لللللل
اینزاگی توی 7 بازی که انجام داده 10 گل زده
خدائیش یکی از بهترین مهاجمان جهانه....کم کم داره به رکورد باجیو میرسه
سایت گل هم فلامینی رو که در پست دفاع کناری راست بازی می کرده به بمب تشبیه کرده
من بازی قبلی فلامینی رو توی پست دفاع راست دیدم عالی بود
خیلی توپ بازی می کنه
آره ۱۰۰ ٪ تایید میشه
امیدوارم فصل بعد خیلی خیلی بهتر کار کنه مثب ابن چندتا بازی اخیرسایت گل هم فلامینی رو که در پست دفاع کناری راست بازی می کرده به بمب تشبیه کرده
من بازی قبلی فلامینی رو توی پست دفاع راست دیدم عالی بود
خیلی توپ بازی می کنه
آنچلوتی: اینتر را فراموش کنید
روسونری پالرمو را با نتیجه سه بر صفر در هم کوبیدند تا به فاصله هفتامتیازی اینتر برسند، ولی آنچلوتی میگوید نبرد بر سر قهرمانی تمام شده.
سایت گل: میلان توانست با پیروزی مقابل پالرمو با دو امتیاز بالاتر از یووه در رده دوم قرار بگیرد. آنها قبل از بازی اینتر هفت امتیاز با این تیم فاصله داشتند. کارلو آنچلوتی بار دیگر گفته تیمش به دنبال قهرمانی نیست: «به اینتر فکر نمیکنیم. ما تنها تلاش میکنیم با تیم چهارم جدول، یعنی فیورنتینا فاصله داشته باشیم. ما نه امتیاز از فیورنتینا بیشتر داریم و این یعنی کارهای خوبی در چند هفته گذشته انجام دادهایم. این تنها فکر ماست.»
فیلیپو اینتزاگی مقابل پالرمو نهمین گل خود در هفت بازی گذشته را زد و کاکا هم دو پنالتی را به گل تبدیل کرد تا خاطره شکست سه بر یک میلان در بازی رفت محو شود. آنچلوتی میگوید: «عالی شروع کردیم و در نیمه اول خیلی خوب بودیم. بسیار تهاجمی بازی کردیم و پالرمو را مجبور کردیم رو به توپهای بلند بیاورد. کاکا بعد از دو ماه مصدومیت به فرم عالی خود بازگشته و نمایشهای اخیر او نشان میدهد او چه بازیکن مهمی برای ماست.»
او درباره شایعه حضورش در چلسی هم میگوید: «همه این را میگویند ولی من یکی که باورش ندارم!»
این هم جدول سری آ:
البته بازی اینتر هنوز تمام نشدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتر تا دقیقه ۸۶ ۱-۰ عقبه.
خدا کنه ببازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)