تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 176 از 2014 اولاول ... 761261661721731741751761771781791801862262766761176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

در ستايش از تيمى كه به صدر بازگشت...و دوباره پرسپوليس!

خبرگزاری پرسپولیس :
    ۱- بايد به معناى واقعى كلمه، پرسپوليس باشى تا ۶ از امتيازاتت بكنند و ككت هم نگزد. بايد پرسپوليس باشى كه صدر جدول را با وجود ضربه اى چنين سنگين، در اندك فاصله اى پس بگيرى و دوباره بر صدر و در صدر بنشينى، با اين سرعت و با اين عزت به تخت برگردى و دوباره آقاى ليگ باشى.

۲-
    چنين تيمى اگر باشى و چنين به صدر اگر برگردى آن وقت بايد تشويقت كنند و برايت تاج زيتون بياورند و مقدمت را همچون قهرمانان المپيك گرامى بدارند. چنين تيمى اگر باشى و چنين هوادارانى اگر داشته باشى كه پس از تساوى فاجعه آميز خانگى مقابل ابومسلم، دو چندان به ورزشگاه بيايند و سه چندان تشويقت كنند، آن وقت است كه مى توان تو را به معناى واقعى كلمه، پرسپوليس خطاب كرد و شايسته تحسين دانست!

۳-
    پرسپوليس باشى و در صدر جدول براى خودت «هل من مبارز» بخوانى و به دنبال رقيب و هماورد بگردى، مگر كسى را ياراى جلو آمدن و پا پيش گذاشتن و رجز خواندن باقى مى ماند؟ مگر كسى را آن قدر جرأت و جسارت هست كه بخواهد در حضور تو از روياى قهرمانى حرف بزند و ديگران نيشخندزنان دستش نيندازند؟

اينچنين كه آن بالا نشسته اى مگر كسى را زهره آن هست كه به جايگاه تو چپ نگاه كند؟ ما تيمى را سراغ داريم كه جسارت كرد و فقط يك بازى جاى تو را گرفت و بعد با چنان سرنوشت تلخى صدر را پس داد كه درس عبرت سايرين شد.

۴-
    پرسپوليس اگر باشى و مثل پرسپوليس اگر در صدر جدول چنين بى رحمانه جا خوش كرده باشى ۶ هم از امتيازاتت كسر كنند و ككت هم نگزيده باشد، آن وقت است كه تحسين دارى و بايد آفرينت بگويند و عشق نثارت كنند و برايت قربانى كنند و چشم زخم ببندند و تو...و تو از بالاى جدول، شاهانه بنشينى و براى هوادارانت سرى تكان بدهى و مثل پرسپوليس، صدرنشينى كنى.

۵-
    حالاست كه بايد تحسينت كنند كه هر كه تو را تحسين نكند، از زيبايى هاى فوتبال چيزى نمى داند. از همين رو و نه از سر عشق يا احترام يا علاقه قلبى كه فقط و فقط از سرانجام وظيفه و اداى دين به فوتبال امروز چنين تحسينت كردم. آفرين

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

22 بازی بدون باخت در تهران

خبرگزاری پرسپولیس : تیم پرسپولیس در هفته بیست و یکم برابر تیم پیکان به برتری رسید و با قدرت صدرنشین باقی ماند. جالب است بدانید سرخپوشان تهرانی برای بیست و دومین هفته متوالی در تهران شکست ناپذیر باقی ماندند. پرسپولیس در 9 هفته متوالی در لیگ 85 مقابل تیم‎های سایپا، پاس، استقلال، مس، فولاد، صبا باتری، ملوان، راه آهن و ذوب آهن در تهران بدون باخت بود و با احتساب 13 بازی فصل جاری شکست ناپذیری در تهران به ترتیب برابر تیم‎های پگاه، پیکان، راه آهن، مقاومت سپاسی، ذوب آهن، استقلال، استقلال اهواز، مس کرمان، سایپا، صبا باتری، صنعت نفت و ابومسلم در تهران رکورد شکست ناپذیری پرسپولیس به عدد 22 رسید که در نوع خود جالب است.
    آخرین شکست پرسپولیس در لیگ در ورزشگاه آزادی در اسفند ماه 85 برابر تیم پیکان رقم خورده بود که با این حساب پرسپولیس یک سال در تهران شکست ناپذیر باقی ماند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

غيبت بادامكي مقابل راه آهن/زرينه:آسيب‌ديدگي نيكبخت شديد است

خبرگزاری پرسپولیس : پزشك پرسپوليس از غيبت احتمالي دو بازيكن سرشناس اين تيم در ديدار هفته بيست و دوم سرخ پوشان و راه آهن تهران خبر داد.

دكتر فريد زرينه در گفت‌وگو یی اظهار داشت: محمد نصرتي به دليل آسيب‌ديدگي فعلا در تمرينات يكي، دو روز اخير حضور نخواهد داشت اما اين بازيكن براي بازي روز چهارشنبه مشكلي نخواهد داشت.
    وي در ادامه در خصوص مصدوميت نيكبخت گفت: نيكبخت از ناحيه رباط جانبي دچار كشيدگي نسبتا شديد شده و آسيب‌ديدگي اين بازيكن مانند صدمه‌ديدگي شيث كه چندي پيش گريبانگير وي شده بود، نسبتا شديد است.
    بعد از بازي پيكان، اقدامات درماني را فورا روي پاي اين بازيكن آغاز كرديم و در وهله نخست خونمردگي‌هاي ناشي از آسيب‌ديدگي را با ليزر برطرف ساختيم. در خصوص نيكبخت دو روز ديگر اظهارنظر دقيق‌تري انجام خواهيم داد و فعلا مشغول بررسي دقيق آسيب‌ديدگي اين بازيكن هستيم.
    زرينه در پايان در خصوص وضعيت حسين بادامكي خاطرنشان ساخت: بادامكي از ناحيه مچ پا دچار ‌آسيب‌ديدگي شده و فعلا مشغول مداواي صدمه‌ديدگي اين بازيكن هستيم اما با گذشت دو روز قاطعانه در خصوص حضور يا عدم حضور وي مقابل راه‌آهن اظهارنظر خواهيم كرد.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها تو این اخبار ورزشی ساعت یه ربع به 7 این کچله منصوریان یه بار از تو اون دهنش اسم پرسپولیس رو آورد بیرون. من نفهمیدم چی گفت. کسی فهمید؟! فکر کنم چیز زیادی خورد ... یه ..... .... (اینا همش +18 هست هان)... ...... ............ ...........

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

كعبي:به خاطر پول پرسپوليس را انتخاب نكردم/آمده ام تا قهرماني را تجربه كنم

خبرگزاری پرسپولیس :
    دومين بازگشت ستاره كوچك در حساس ترين روزهاي ليگ بهترين اتفاق ممكن براي صدرنشين بود و حالا كعبي با انگيزه فراواني براي حضور در تركيب پرسپوليس لحظه شماري مي كند. او در اين خصوص به خبرگزاري فوتبال گفت: آمده ام تا قهرماني را با پرسپوليس تجربه مي كنم.

اولين برخورد پرسپوليسي‌ها پس از اين دوري چند ماهه چطور بود؟

تقريباً با اكثر بازيكنان آشنا بودم، فقط 5، 6 بازيكن تيم را درست نمي‌شناختم. بازيكنان جواني كه با انگيزه بالايي در تمرينات حضور دارند. همه بازيكنان با آغوش گرم مرا پذيرفتند و هيچ مشكلي احساس نكردم. در ليگ گذشته هم اگر فوتبال من بيشتر به چشم آمد به خاطر همين بازيكنان بود، بازيكناني كه واقعاً به من كمك كردند.

چه اهدافي در اين تيم داري؟

در كارنامه فوتبال باشگاهي من جاي يك قهرماني خالي است، دوست دارم اين افتخار را با قهرماني پرسپوليس در ليگ به دست بياورم. حتي آن سالي كه فولاد قهرمان ليگ شد من در اين تيم نبودم و در تيم السد قطر بازي مي‌كردم. در كارنامه من جاي يك قهرماني آن هم با پرسپوليس خالي است.

گفته مي‌شود رقم قرارداد بالاي تو باعث ايجاد اختلافاتي در تيم شده است؟

نمي‌دانم اين اطلاعات اشتباه از كجا منتشر شده و چه كسي مي‌داند رقم قراردادم چقدر است. من قرارداد سفيد با پرسپوليس امضا كردم. به خاطر پول به پرسپوليس نيامدم. تكرار بازي‌هاي خوب گذشته و قهرماني انگيزه من براي حضور در پرسپوليس بود. من با پرسپوليس سفيد امضا كردم و اگر دنبال پول بودم حتماً تيم‌هاي ديگري را انتخاب مي‌كردم كه حاضر بودند 300، 400 ميليون به من بپردارند.

رفتار شيث، رقيب و هم‌پستي‌ات در پرسپوليس با تو چطور بود؟ نزديك‌ترين دوستان تو چه بازيكناني هستند؟

شيث دوست صميمي من محسوب مي‌شود در مسير رفت‌وآمد براي حضور در تمرينات بيشتر همراه شيث هستم. ضمناً جدا از شيث، كريم باقري، محمد نصرتي و نيكبخت از ديگر دوستان خوب من محسوب مي‌شوند. شيث رقيب من نيست، بلكه يكي از دوستان صميمي من است.

گفته مي‌شود با حضور تو، بادامكي در پرسپوليس ذخيره مي‌شود!

اين موضوع اصلاً استنباط درستي نيست. پرسپوليس آنقدر مهره‌ دارد كه هيچ بازيكني نبايد و نمي‌تواند احساس فيكس بودن داشته باشد. در اولين حضورم اين موضوع را به خوبي لمس كردم. حتي بازيكنان جوان و ذخيره پرسپوليس هم در تمرين آنقدر با انگيزه و خوب تمرين مي‌كنند كه شايد در آينده به آنها هم بازي در تركيب اصلي برسد.

قطبي در چه پستي از تو استفاده مي‌كند؟

او در اين خصوص با من صحبت خاصي نكرده اما در صحبتي كه با فردوسي‌پور در برنامه 90 داشت صراحتاً اعلام كرد كه كعبي در 3 پست توانايي بازي دارد.

گفته مي‌شود قراردادت به صورتي است كه در صورت باخت‌هاي احتمالي جريمه‌اي از تو كسر نمي‌شود!

اصلاً شرط و شروطي براي باشگاه نگذاشتم. اگر تا اين اندازه دنبال مسائل مالي بودم اول 20 ميليون طلب سال گذشته‌ام را از پرسپوليس مي‌گرفتم.

اگر در تركيب ثابت قرار نگيري ...

قطبي با هيچ بازيكني در پرسپوليس شوخي ندارد. هركس در تمرينات و بازي‌ها بهتر باشد، در تركيب اصلي قرار مي‌گيرد. نمونه اين حرف محسن خليلي بود. ديديد كه قطبي بازيكني كه شانس آقاي گلي دارد را نيمكت‌نشين كرد. بنابراين اگر بر روي نيمكت هم بنشينم اعتراض نمي‌كنم. در 6 ماهي كه در انگليس بودم خيلي چيزها ياد گرفتم. اگر يادتان باشد قبل از حضور در انگليس دائماً كارت زرد يا قرمز مي‌گرفتم اما حسين كعبي نسبت به آن مقطع واقعاً فرق كرده و بازيكن ديگري شده است.

از كدام بازي مي‌تواني براي پرسپوليس به ميدان بروي؟

قرارداد من دو روز ديرتر از زماني كه مدنظرم بود، ثبت شد. من از بازي مقاومت مي‌توانم براي پرسپوليس بازي كنم.

بازي با پيكان چطور بود؟

به نظر من بازيكنان پرسپوليس در مقابل پيكان عالي ظاهر شدند و فقط 15 دقيقه ابتدايي نيمه دوم، پيكان نمايش بهتري داشت. تيم ما از فرصت‌هايش به خوبي استفاده كرد. ضمناً كادرفني پرسپوليس در هر بازي يك برگ برنده رو مي‌كند تا بازي به نفع تيم ما به پايان برسد. در ديدار با پيكان هم محسن خليلي برگ برنده قطبي بود.

اصلي‌ترين رقباي پرسپوليس براي كسب عنوان قهرماني چه تيم‌هايي هستند؟

به نظر من از حالا نبايد در مورد قهرماني صحبت كرد اما با اين وجود سپاهان نسبت به ساير حريفان، رقابت نزديك‌تري با ما براي كسب عنوان قهرماني دارد.

با كسر 6 امتياز باز هم پرسپوليس شانس اول قهرماني است؟

تيم‌هاي مدعي با تلاش فراوان، خود را به جايگاه فعلي رسانده‌اند. به نظر من بايد امتيازات پرسپوليس و حتي سپاهان به آنها بازگردد. اينگونه رقابت‌ عادلانه‌تر مي‌شود و به اعتقاد من ليگ با حرارت بيشتري دنبال مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

تشکیل جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس در خصوص الونگ

خبرگزاری پرسپولیس : اين جلسه فردا بعد از ظهر با حضور كليه اعضاي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس برگزار مي شود.
    فريد زرينه پزشك باشگاه دراين جلسه حاضر خواهد شد و گزارشي در اين خصوص ارائه خواهد كرد.
    در اين جلسه به غيبت غير موجه و طولاني مدت الونگ الونگ و همچنين غيبت‌هاي غيرموجه چهار بازيكن در تمرين رسيدگي مي‌شود.
    بازيكن كامروني در سال هاي گذشته نيز بارها به صورت غير موجه در تمرين غيبت مي كرد.

فیفا تا پایان هفته تکلیف 6 امتیاز پرسپولیس را مشخص می کند

خبرگزاری پرسپولیس : کمیته انضباطی فیفا تا پایان هفته جاری تکلیف کسر 6 امتیاز از تیم فوتبال پرسپولیس را مشخص خواهد کرد.بدنبال ارسال نامه فدراسیون فوتبال نسبت به تجدید نظر در رای فیفا درخصوص کسر 6 امتیاز از تیم فوتبال پرسپولیس، کمیته انضباطی فیفا ظرف روزهای آینده پس از بررسی مدارک و مستندات این پرونده پیرامون شکایت شرکت کوپیان تصمیم گیری خواهد کرد. در نامه تجدید نظر فدراسیون فوتبال درباره پرونده شرکت کوپیان، علاوه بر رسید دریافت مبلغ جریمه پرداختی (130 هزار یورو) از سوی باشگاه پرسپولیس ، نامه انصراف این شرکت از شکایت خود نسبت به باشگاه پرسپولیس نیز به ضمیمه برای فیفا ارسال شده است. با توجه به تعطیلات آخرهفته فیفا به نظر می رسد از فردا و حداکثر تا پایان هفته کمیته انضباطی فیفا رای نهایی خود را پیرامون این پرونده اعلام کند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در ستايش از تيمى كه به صدر بازگشت...و دوباره پرسپوليس!

خبرگزاری پرسپولیس : ۱- بايد به معناى واقعى كلمه، پرسپوليس باشى تا ۶ از امتيازاتت بكنند و ككت هم نگزد. بايد پرسپوليس باشى كه صدر جدول را با وجود ضربه اى چنين سنگين، در اندك فاصله اى پس بگيرى و دوباره بر صدر و در صدر بنشينى، با اين سرعت و با اين عزت به تخت برگردى و دوباره آقاى ليگ باشى.

۲- چنين تيمى اگر باشى و چنين به صدر اگر برگردى آن وقت بايد تشويقت كنند و برايت تاج زيتون بياورند و مقدمت را همچون قهرمانان المپيك گرامى بدارند. چنين تيمى اگر باشى و چنين هوادارانى اگر داشته باشى كه پس از تساوى فاجعه آميز خانگى مقابل ابومسلم، دو چندان به ورزشگاه بيايند و سه چندان تشويقت كنند، آن وقت است كه مى توان تو را به معناى واقعى كلمه، پرسپوليس خطاب كرد و شايسته تحسين دانست!

۳- پرسپوليس باشى و در صدر جدول براى خودت «هل من مبارز» بخوانى و به دنبال رقيب و هماورد بگردى، مگر كسى را ياراى جلو آمدن و پا پيش گذاشتن و رجز خواندن باقى مى ماند؟ مگر كسى را آن قدر جرأت و جسارت هست كه بخواهد در حضور تو از روياى قهرمانى حرف بزند و ديگران نيشخندزنان دستش نيندازند؟

اينچنين كه آن بالا نشسته اى مگر كسى را زهره آن هست كه به جايگاه تو چپ نگاه كند؟ ما تيمى را سراغ داريم كه جسارت كرد و فقط يك بازى جاى تو را گرفت و بعد با چنان سرنوشت تلخى صدر را پس داد كه درس عبرت سايرين شد.

۴- پرسپوليس اگر باشى و مثل پرسپوليس اگر در صدر جدول چنين بى رحمانه جا خوش كرده باشى ۶ هم از امتيازاتت كسر كنند و ككت هم نگزيده باشد، آن وقت است كه تحسين دارى و بايد آفرينت بگويند و عشق نثارت كنند و برايت قربانى كنند و چشم زخم ببندند و تو...و تو از بالاى جدول، شاهانه بنشينى و براى هوادارانت سرى تكان بدهى و مثل پرسپوليس، صدرنشينى كنى.

۵- حالاست كه بايد تحسينت كنند كه هر كه تو را تحسين نكند، از زيبايى هاى فوتبال چيزى نمى داند. از همين رو و نه از سر عشق يا احترام يا علاقه قلبى كه فقط و فقط از سرانجام وظيفه و اداى دين به فوتبال امروز چنين تحسينت كردم. آفرين
    بسیار زیبا بود

در آغاز فعالیت amin_oxin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

رفیق میدونی کچله (منصوریان ) چی گفت؟
    گفت مهم ترین رقیب ما پرسپولیسه!
    یا به عبارت ساده تر ما از پرسپولیس میترسیم.
    خلاص.

در آغاز فعالیت amin_oxin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظره من 6 که خوبه 60 امتیاز کم بشه بازم قهرمان میشه!
    100 در 100

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

7

بچه ها تو این اخبار ورزشی ساعت یه ربع به 7 این کچله منصوریان یه بار از تو اون دهنش اسم پرسپولیس رو آورد بیرون. من نفهمیدم چی گفت. کسی فهمید؟! فکر کنم چیز زیادی خورد ... یه ..... .... (اینا همش +18 هست هان)... ...... ............ ...........
    دوست عزیز بهتره با ادب باشی ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •