با تشکر فراوان.
چند تا دسته توشه؟ یکی یا دو تا اخه این یکیه.
با تشکر فراوان.
چند تا دسته توشه؟ یکی یا دو تا اخه این یکیه.
یکیه دوست عزیز ...
مرسی دوستان.
نشد اونو بخرم.
کسی میدونه تو مشهد کجا از همه جا وسه خرید ps3 بهتره؟؟
دوستان این قضیه چراغ زرد چیه؟
اون دوستمون که گفت من نیم ساعت کار کردم تازه دو روز هم خاموش بوده این مشکل را پیدا کرده؟
اصلن اگر چراغ زرد بشه چه مشکلی پیش میآید؟
لطفا صفحات قبل را مطالعه کنید ممنون ...
يه پچ براي كيزون 2
Killzone 2 patch 1.25 (16MB) is now available for download.
Patch 1.25 Main Features
Fixes minor bugs.
Adds Steel & Titanium message.
Speeds up loading screen.
If you notice once the game is over they shortin time where you could get you're last kills within 10-15 seconds. Now it's within 3-5 seconds
دوست عزيز من همان مطلب را خواندم برایم سوال پیش آمد؟
که اگر چراغ زرد روشن شود چه مشکلی پیش میآید و چه تأثیری روی کنسول دارد؟
این همه از استقامت ps3 صحبت میکنند با ده دقیقه کار کردن چراغ زرد میشه؟
Yellow Light Of Death یا YLOD یک اتفاق خیلی نادره و درصد رخ دادن این اتفاق کمتر از 1% هست ولی خوب شما
نمیتونید بگید که این اتفاق خود به خود رخ میده و به هیچ عامل یا عواملی بستگی نداره . این اتفاق درسته نادره ولی این اتفاق برای کسانی
پیش میاد که فکر میکنن این کنسول یک Server هست که باید شما رو 24 ساعته Support کنه و هیچ اتفاقی برای این Server تحت هیچ شرایطی رخ نده .
یعنی این کنسول رو تو یک جای بسته و خفه فرو میکنن و دمای محیطی که این کنسول رو توش قرار میدن بالا هست و یا این کنسول رو 24 ساعته
روشن میذارند و یا . . . اگه شما طرز فکرتون این هست و تا الان اینجوری فکر میکردید که این کنسول از قطعات الکترونیکی ساخته نشده بلکه
کمپانی S o n y قطعات به کاربرده شده در این کنسول رو از یک سیاره دیگه فراهم کرده و شرایط محیطی روی این کنسول هیچ اثری نداره
و . . . باید عرض کنم که تا الان که کنسولتون روشن میشه شانس اوردید , درسته که این یک کنسول بسیار با کیفیت هست و Logo کمپانی S o n y
روش حک شده ولی این دلیل نمیشه که شما رعایت این کنسول و یا هر وسیله الکترونیکی دیگه رو نکنید و اون وسیله رو تو شرایط سختی قرار بدید
چون در غیره این صورت YLDO بیصبرانه در انتظار شما هست و خواهان در آغوش کشیدن کنسولتون هست
این Tutorial برای Fix کردن YLDO که مربوط به MainBoard کنسول هست کار میکنه و از
اون نمیتونید برای Fix کردن Error مربوط به نخوندن Disk استفاده کنید , و یا Fix کردن Power Supply کنسول
من در یک جمله خلاصه میکنم : شما باید کاملا مراقب کنسول و تمامیه وسایل الکترونیکیتون باشید !
درسته این کنسول مال سنی هست ولی هر وسیله ی الکترونیکی یه توانی داره !
به هر حال باید به همون روشی که از X360 مراقبت میشه ازینم مراقبت بشه تا براتون خوب کار کنه !
هرچند دوامش خیلی بیشتر از X360 هستش و درصد YLDO حدود 1% هستش !
Last edited by resident_evil; 04-05-2009 at 12:54.
این مشکل بیشتر رویه کنسول های قدیمی و 95 نانومتری اتفاق میوفته.. خصوصا ps3 60 gig..
سلام به همه ی دوستان عزیز
میشه درباره ی وصل شدن به psn یه کم برام توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)