خیلی ممنون.تشکر.
عالي
متوسط
ضعيف
پوريا جون هنوز پچ جديد براي w810 نيومد زياد داره به K810 مياد اگه امد معرفي ميكنم
موفق باشيد!![]()
این پچ واسه w700 با فریمور r1ca021 رو هم دارید؟؟؟
سلام.من می خوام با برنامه setool گوشی w700 رو پچ کنم.هم برنامه سونی اریکسون نصب و هم درایور خود نرم افزار ولی باز هم گوشی رو نمی شناسه.لطفا مشکلاتی رو که ممکنه پیش اومده باشه رو بهم بگید.با تشکر.
منظورم از جدید مال 9 ماه پیش تا الآن هست چون ما رفته بودیم لالاپوريا جون هنوز پچ جديد براي w810 نيومد زياد داره به K810 مياد اگه امد معرفي ميكنم
موفق باشيد!![]()
یه مدت نبودیم
آخرین پچ ها رو پش بی زحمت بزار
سلام.من می خوام با برنامه setool گوشی w700 رو پچ کنم.هم برنامه سونی اریکسون نصب و هم درایور خود نرم افزار ولی باز هم گوشی رو نمی شناسه.لطفا مشکلاتی رو که ممکنه پیش اومده باشه رو بهم بگید.با تشکر.
سلام به همه دوستان
من پچ حذف کردن ساعت و تاریخ
و پچ رادیو بدون هندسفری رو میخوام
w700 r1ca021
خیلی ضروری
نه دوست عزيز پيدا نكردمفكر كنم به اين نوع گوشي نباشه
دوست عزيز اروري . اخطاري موقع وصل كردن كابل ميده !!! بعد از زدن كابل چه اتفاقي ميفته
پوريا جون فريمورت رو نميدونم ولي هر چي فريمور بود و پچ ها برات گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراديو بدون هندزفري هست ولي حذف كردن ساعت خودت نگاه كن كل پچ هاي اين نوع فريمور
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه سوال
شما وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی یا شارژر رو بهش میزنی چه جوری ازش جدا میکنی
من قبلا مستقیم کابل رو بیرون میکشیدم حالا USB گوشیم مشکل پیدا کرده و اکثر مواقع گوشیم رو نمیشناسه ((هم خودم هم داداشم هم یکی از دوستام گوشیهامون اینجوری شده)) اگه شما هم اینجوری کابل رو میکشیدی یه امتحانی بکن :
شما وقتی C رو گرفتی و کابل رو زدی C رو همونجور نگه دار اگه نشناخت یه کم سر کابل که به گوشی وصل هست رو بده به پایین ببین میشناسه![]()
اگه هم پیغامی میده مشکل جای دیگه هست پیغام رو بگو تا دوستان کمک کنن![]()
Last edited by hossein-p30-f; 29-06-2008 at 13:13.
آفرين به شما حسين جون زدي تو خال
دو مشكل هست يكي همين كه حسين جون گفتن ! سري بري USB رو عوض كني از نظر من بهتره تا صدمه اي به جاهاي ديگه گوشي نزده
يكي هم كه پورت USB گوشيت كثيف شده كه با كشيدن مسواك روي اون تميز ميشه
اگه اروري چيزي هم ميده همينجا مطرح كن ؟
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)