تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 176 از 358 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...اگر غرض پنهان کاری باشه ، داداش کوچیکه من بهتر میتونه اون تصویرو دستکاری کنه
    " شتاب در پنهانکاری " (به جهت نبود وقت و قرار تحویل تصویر در زمان موعود) چنین نتیجه ای رو -حتی از سوی زبده ترین اپراتور ها- نشون داده.
    من قبلا یک لینک از عکس های عجیب در گوگل ارث دیده بودم که اغلب به خاطر اشتباه در دوربین و ... بوجود اومده بود.
    حالا شاید در عکس مورد نظر شما هم ایراد فنی باعث این حالت شده باشه نه فتوشاپ.
    دوست من ;
    اگر ایراد فنی هست , چرا هیچ توضیحی در باره اون ایراد یا اشکال فنی داده نشده؟
    مسلما پس از ارائه توضیح , همه بطور صد در صد از " نحوه بوجود اومدن " اون اشکال جویا خواهند شد.
    و صد البته که توضیح فوق باید با " اصول اپتیک " باصطلاح بخوره و همخوانی داشته باشه.
    آیا ناسا برای ایراد یک توضیح نیازمند زمان هست؟

2. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مطالب بالا رو به نقل از نیوساینتیست بیان کردم و البته به طور مفصل از همزیستی مسالمت آمیز جانداران با هم سخن گفته و ویروسها رو هم با انسانها و شریک در ماده ژنتیکی عنوان کرده ، و البته ذکر شده که این هم زیستی برای تکامل در آینده انسانها می تواند مفید باشد ! اگرچه ممکن است باعث نابودی میلیونها انسان شود . درواقع انسانهای مقاوم با این ویروسها به همزیستی می رسند و اثرات مرگبار آنها از بین می رود . اما آیا ویروسها باید روند تکاملی انسانها را کنترل کنند ؟ ...
    این مقاله من رو به یاد همزیستی بین انسانها و بیگانه ها می اندازه و اینکه اونها دردرون انسانها ، توی رگ و خون انها ،در فکر آنها و در احساساتشان و خلاصه با آنها هستند ، آنهم بطور نامحسوس ...
    حال تصور کنید که ما درباره زمین حرف می زنیم و وقتی از انسانهای ناشناخته و مکانهای مخفی صحبت می کنیم خیلی عجیب و غیر علمی به نظر می رسه . به هر حال شما فکر می کنید که هیچ موجودی روی زمین یا جای دیگه حداقل هوش ویروسها رو نداره که به طور نامحسوس عمل کنه ؟ ...
    به نظر من باید سو استفاده ی علمی رو هم در کنار شبه علم یه بحثی روش بکنیم ...اینکه هر کشف جدید علمی صورت میگیره شما میخوای به هر ترتیبی شده یه ربطی بین اون و موجودات بیگانه پیدا کنید به نظر من درست نیست تا زمانی که شما وجود این موجودات رو اثبات کنید .

----------------------------------

پست شماره 1680 حرف(!) بنده نیست ; یک واقعیت عینی است.
    چیزی که " عینی " هست و به یقین ختم شده ; هیچ نیازی به تایید نداره.
    حتما با این استدلال شما , جنابعالی تکمه کیبردتون رو که جلوی شماست باید تایید(!) بشند تا از اون ها استفاده بکنید.

همین نتیجه ای که در زیر گرفتید گواه هست بر وافعیتی که درپست 1680 آوردم:

در حقیقت پست اخیر شما -خیلی صاف و ساده- نشان دهنده " طفره رفتن از پاسخ دادن " هست ; و لا غیر.
    این پست مشهور ! 1680 که می فرمایید ما هم بعدش از شما سوالی پرسیدیم ... انگار نه انگار ... 

من پرسیدم شما میخواید با گذاشتن این پست به چی برسی ؟؟ حتما اون پشت  موجودات فضایی داشتن پرواز میکردن ، ناسا اونجا رو سانسور کرده  . یا که چی ؟؟ 

وقتی ما اینهمه عکس جعلی که ازشون سو استفاده ی علمی رو اینجا نشون میدیم شما بازم روی حرفتون  پافشاری میکنید ، ولی ما که از این کار ناسا طرفداری نکردیم یا اونو توجیه نکردیم. به نظر همین دوستمون شما بدترین و منفی ترین نوع برخورد رو با این سازمان های علمی دارین ... 

دوم اینکه اون عکس چه ربطی به گزارش رسمی که من گفتم داشت ... من گفتم هیچ گزارش رسمی موجود و معتبری نیست که حرف شما رو تائید کنه ... بعد شما میگید من دارم طفره میرم ؟؟ 

در مورد جواب ناسا ، اون جمله ای که نوشتم همونیه که ناسا در جواب به هاوکینگ گفته ... ربطی هم به من نداره. با این وجود خود من حرف هاوکینگ رو قبول دارم .

----------------------------------------

دلایل زیادی هست که نشون میده موضوع اونطوری که پزشکان و کاراگاهها گفتن نیست ، مثل پرتاب شدن به فاصله دوری از پنجره و... ضمنا در مورد شیزوفرنی در یک پست دیگه جواب دادم .
    حرف شخص عادی ملاک نیست ؟! مثلا این مورخین که تاریخ ایران باستان را برای ما نوشتند که مثلا کوروش در 2000 سال پیش بوده و چنین و چنان کرده چه کسانی بودند ؟ آدم معتبر در نظر شما چه کسی است ؟
    خب توی تحقیقات انسان شناسی و باستانشناسی همین آدمها هستند که نظر می دهند و گفته هایشان برای ما مدرک است ، چطور می شود که به هیچ وجه درمواردی که خوشمان نمی آید مدرک نیستند ؟
    هر چیزی که دیده نشه و اثری از آن چیز ردیابی نشه ، در حیطه اسرار هست نه وجود نداشته ها ، خوب دقت کنید ، چون حرفتون علمی نیست .
      من در مورد توجیه کارآگاه ها و یا پزشکا حرف نزدم ... در مورد برداشت شما از حرفهای یک ادم که معلوم نیست به چه دلیل تعادل روانی نداره حرف زدم ...
      اگه باستان شناسی حرفش رو از روی حدس و گمان بزنه بله من ممکنه حرفش رو قبول نکنم . ولی از روی یه کتیبه که مثلا در اون دوران ساخته شده این چیزها برداشت بشه ، اونم منطقی خوب دلیلی برای قبول کردن نیست ... 

و اینکه اگر چیزی دیده نشه ولی  آثاری از آن یافت شود که توجیهی برای این آثار نداریم جزو اسرار است

اما اگه چیزی نه دیده بشه و نه اثری ازش باشه ، وجود نداره ... تا زمانی که یکی از این دو مورد یافت بشه (دیدن آن چیز یا اثرش).

بازم اگه استدلال شما درست باشه ، پس اون اژدهای 1000 سر هم جزو اسرار هست  ... غیر از اینه ؟ چون نه دیده میشه و نه اثری ازش هست . من جدا متوجه نمی شم شما چرا اینجوری استدلال میکنید .در حالی که  میگید مطالعات زیادی هم دارید ... من به شخصه مطمئنم از همه افراد این گروه کمتر مطالعه دارم ... ولی مشکل شما به نظر من همون نوع استدلال هست ... که قبلا یه چند وقتی کلا در این تاپیک داشتیم روی نوع استدلال بحث میکردیم .

هواپیمای ساخت بشر در سال 1709 میلادی !
    بیگانه ها و انفجار تایگا
    لطفا منبعی که ازش این مطالب رو میزارید بیان کنید ... تا  جای مطالعه بیشتر برای مطالعه کنندگان باشه .از هر نوع میخواد باشه ... چه کتاب ، چه سایت و یا منابع مختلف که شما از اونا برداشت کردید ...

---------------------------------
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 02-05-2010 at 23:32.

4. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...شما بدترین و منفی ترین نوع برخورد رو با این سازمان های علمی دارین ...
    معتقدم " گوینده " مهم نیست که چه کسی هست ; " مطلب گفته شده" مهمتره. هیچ خبری رو بلا فاصله و دربست نمی پذیرم; مگر از اون خبر مطمئن باشم.
    ...شما میخواید با گذاشتن این پست به چی برسی ...
    رک و پوست کنده:
    مورد اطمینان نبودن ناسا ; و احتمال قریب به یقین آشکار سازی رد هوشمندان برونزمینی تاکنون(به هر شکل ممکن , حتی به شکل همکاری دوجانبه).
    Last edited by seamack; 02-05-2010 at 23:51. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

6. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

معتقدم " گوینده " مهم نیست که چه کسی هست ; " مطلب گفته شده" مهمتره. هیچ خبری رو بلا فاصله و دربست نمی پذیرم; مگر از اون خبر مطمئن باشم.رک و پوست کنده:
    مورد اطمینان نبودن ناسا ; و احتمال قریب به یقین آشکار سازی رد هوشمندان برونزمینی تاکنون(به هر شکل ممکن , حتی به شکل همکاری دوجانبه).
    لطفا مفهوم کنید از اون خبر مطمئن باشم یعنی چی ؟؟ از کجا مطمئن میشید؟ توسط چه شاخصه هایی ؟ اینجور که معلومه شما هر کس رو بخواید معتبر میگیرد (به نظر من اینطور میرسه)

واقعا شما با یه عکس که اصلا ربطی به موضوع ما نداره و بدون اینکه از واقعیت خبر داشته باشید ، سریع نتیجه میگیرید که ناسا غیر مطمئن هست ؟؟ ... این شاخص خوبی نیست واسه ی غیر معتبر بودن ناسا ... 
    به نظر من کمی این تفکر منفی رو کنار بزارید ... ناسا توسط یه عده نظامی خشک که تو فیلما می بینید اداره نمی شه ... صدها و حتی هزاران دانشمند در تمام دنیا و از هر ملیتی در اون دارن تلاش میکنن برای پیشرفت علوم فضایی و ستاره شناسی  ... با عرض معذرت همه چیز رو به این سادگی کشک تصور نکنید ... 

8. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

به نظر من باید سو استفاده ی علمی رو هم در کنار شبه علم یه بحثی روش بکنیم ...اینکه هر کشف جدید علمی صورت میگیره شما میخوای به هر ترتیبی شده یه ربطی بین اون و موجودات بیگانه پیدا کنید به نظر من درست نیست تا زمانی که شما وجود این موجودات رو اثبات کنید
    شدیدا موافقم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض بیگانه های غیر انسانی

"بود هاپکینز " محقق گزارشات یوفوها در کتابهای زمان گمشده و مهاجمین فضایی موارد مستندی از گزارشهای مشاهده یوفوها ، فرود آنها و آدمربایی توسط آنها را بیان کرده است .
    همانطور که قبلا گفتم بیگانه ها ، طیف گسترده ای دارند و آنطور که به نظر می رسد بیگانه هایی که " بود هاپکینز "و "وایتلی استریبر" و نظایر اینها توصیفشان کرده اند ، مربوط به بیگانه های غیر انسانی هستند و به انسانهای ناشناخته مربوط نمی شوند ، همچنین گمان نمی کنم این دسته از موجودات به موجودات کرات دیگر مربوط باشند .
    علت اینکه این موضوع را هم اینجا مطرح می کنم برای پاسخ دادن به چند سوال مهم است .
    یکی اینکه ما در اینجا با یوفوهای کوچک مواجه هستیم و پاسخ به ابهامی است که در گذشته ابعاد کوچک یوفوها دلیل بر تقلبی بودن آنها قلمداد شد .
    دوم مدارکی است که نشان می دهد دخالت بیگانه های غیر انسانی به طور بسیار پنهان صورت می گیرد و قربانیان چنین مواردی به اشتباه در زمره بیماران روانی طبقه بندی می شوند .

در ابتدا یک نمونه را از بین موارد ذکر شده با عنوان تجربه کتی دیویس از زبان خودش اینجا ذکر می کنم :

" اول ماه جولای 1983 اوایل هفته بین ساعت هشت و نه شب خودم را آماده می کردم تااز منزل بیرون بروم ، هنگامی که پشت پنجره آشپزخانه ایستاده بودم نوری که در اطراف استخر می تابید توجهم را جلب کرد و ناگهان درب اتاق باز شد ( یادم می آید که قبلا آن را بسته بودم)...مادرم را از جریان آگاه کردم و او آن نور را دید و تعجب کرد ولی هیچکدام از ما نترسیدیم...وقتی آماده شدم تا بروم تصمیم گرفتم با ماشین اطراف را وارسی کنم و مطمئن شوم کسی آن اطراف نیست زیرا مادرم و بچه هایم - رابی پنج ساله و تامی سه ساله - تنها بودند .
    وقتی از منزل خارج شدم آن نور خاموش گردید و درب اتاقی که باز شده بود بسته شد ولی درب گاراژ که همیشه بسته می ماند باز مانده بود !
    وقتی که به منزل دوستم که یک خیابان آنطرفتر بود رسیدم به مادرم تلفن کردم ...ولی صدای مادرم طوری بود که گویی از چیزی ترسیده و یا مضطرب شده است...او گفت : یک نور بزرگ را در اطراف استخر دیده که از زمین بسوی ظرف غذای پرندگان که در بالای تیری قرار داشت می رود .
    من (کتی) وقتی خود را به آنجا رساندم آن نور رفته بود و تمام منزل و اطرافش را بازدید کردم. سرانجام سگ خود "پنی" را پیدا کردم که خود را در زیر ماشینی که بیرون گاراژ پارک شده پنهان کرده بود . سگم وقتی کسی به خانه ما می آمد و او را نمی شناخت بسویش حمله می کرد و سابقه نداشت خود را پنهان کند ...بعد از جستجوی بسیار چیز قابل توجهی پیدا نکردم لذا برگشتم ...
    درست بعد از آن شب بود که متوجه شدیم چمنها و گلهای منزلمان سوخته و علت سوختن آن را نمی دانستیم . در آنجا دیگر گیاهی رشد نکرد...اوایل پنی حتی چند قدم بیشتر در حیاط راه نمی رفت و وقتی بو می کشید بسوی دیگر می دوید و فرار می کرد . پرندگان به جعبه غذای خود نزدیک نمی شدند...
    ( از اینجا به بعد" بود هاپکینز "ادامه می دهد : )
    وقتی با کتی به منزلشان رفتم ...او به من محل فرود یوفو را نشان داد ...رفتار غیر عادی سگ مانند اکثر گزارشات دیده شدن یوفو نشانگر آنست که پرواز یوفوها در در سطح زمین و یا نشست و برخاست آنها روی حیوانات و حتی گله های گوسفند اثر می گذارد...منطقه اصلی فرود یوفو دایره ای به قطر هشت پا بود (حدود 2/5متر) که در آن محل تمامی چمن برنگ قهوه ای درآمده هنگام بازدید فاسد و خراب شده بودند ...
    رابرت ( پدر کتی ) ، مری (مادر کتی ) و کتی هر سه بالاتفاق تایید نمودند که شاید ظرف سه روز چمنها به آن روز افتادند و سپس تبدیل به پودر قهوهای رنگی شدند و از بین رفتند...بوته زاری که نزدیک ظرف غذای پرندگان روی تیری قرار داشت و مری گوی نورانی را در آنجا دیده بود به تدریج از بین رفت ...
    آن قسمت از باغچه که برایمان به صورت سند و مدرک بود نشان می داد که چیزی سنگین روی آن قرار گرفته بود ...
    حدود دو پا بیرون ازدایره ای به قطر هشت پا که از مرکز دایره و از یکدیگر به یک اندازه فاصله داشتند چهارسوراخ به قطر انگشتان دست و با عمق و قطر سه اینچ وجود داشت ( شبیه پایه های سفینه )..."

توضیحات" بود هاپکینز "خیلی مفصل است و من در خلاصه نویسی آن دچار مشکل شدم . به هر حال تحقیقات نشان می دهد که کتی سالها پیش یعنی در تابستان سال 1978 نیز مواجهه ترسناکی با دو موجود عجیب در نیمه های شب داشته که صورتی به رنگ خاکستری با سرهایی بزرگ و چشمانی قیرگون ...داشتند و همینطور اثراتی از علائم ناشناخته در ساق پاهای او و مادرش پدید آمده بود .
    در حادثه دیگری مرد جوانی به نام استیون کیلبرن هنگام رانندگی در جاده ، ناخواسته از جاده اصلی منحرف می شود و سپس پنج موجود شبیه انسان که سرهایی بزرگ و قدی کوتاه با پوستی به رنگ خاکستری داشتند به او نزدیک می شوند . آن حادثه نیز در سال 1978 اتفاق افتاده بود .کیلبرن به درون یوفو برده شد و بر روی چیزی شبیه میز قرار گرفت و بر رویش آزمایشات فیزیکی انجام دادند و نمونه اسپرم از او گرفته شد ... و بعد از اتمام کارهایشان او را به ماشینش برگرداندند...
    "بود هاپکینز ادامه می دهد که پس از حادثه کیلبرن با بیش از یکصد نفر دیگر که چنین حادثه ای برایشان اتفاق افتاده و توسط سرنشینان یوفو ربوده شده بودند جداگانه و مستقیما صحبت کرده است . تعدادی از آنها شامل دکتر روانشناس ، افسر پلیس ، قاضی دادگستری ، کشاورز ، افسر ارتش ، تاجر ، یک نویسنده معروف ، هنرپیشه ، پرستار و...بودند .
    طبق تحقیقات او اين افراد عمدتا در شرایطی نبودند که خلاف واقعیت را گفته باشند و یا قصد شوخی داشته باشند .
    " بود هاپکینز" از دستگاه دروغ یاب هم در مورد این عده استفاده می کند .
    بخشی دیگر از حوادث مواجهه با بیگانگان مربوط به زمانهای گمشده است ، یعنی زمانهایی که قربانیان چیزی از آن بیاد نمی آورند و بصورت یک خلاء در حافظه وجود دارد و فقط ابتدا و انتهای یک اتفاق به یاد آورده می شود .
    " بود هاپکینز" برای این زمانهای گمشده از علم هیپنوتیزم برای یادآوری استفاده کرد و نتایج متحیر کننده ای هم گرفت که نیاز به بخشی جداگانه است . البته لازم به ذکر است که علم هیپنوتیزم امروزه دیگر جزء علوم غریبه و متافیزیک محسوب نمی شود و بطور بین المللی به رسمیت شناخته شده است و از بی حسی موضعی تا به به یادآوری حوادث فراموش شده حتی در برخی از موارد در دادگاهها معتبر شناخته می شود .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 03-05-2010 at 22:21.

11. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به نظر من باید سو استفاده ی علمی رو هم در کنار شبه علم یه بحثی روش بکنیم ...اینکه هر کشف جدید علمی صورت میگیره شما میخوای به هر ترتیبی شده یه ربطی بین اون و موجودات بیگانه پیدا کنید به نظر من درست نیست تا زمانی که شما وجود این موجودات رو اثبات کنید .

من در مورد توجیه کارآگاه ها و یا پزشکا حرف نزدم ... در مورد برداشت شما از حرفهای یک ادم که معلوم نیست به چه دلیل تعادل روانی نداره حرف زدم ...
    اگه باستان شناسی حرفش رو از روی حدس و گمان بزنه بله من ممکنه حرفش رو قبول نکنم . ولی از روی یه کتیبه که مثلا در اون دوران ساخته شده این چیزها برداشت بشه ، اونم منطقی خوب دلیلی برای قبول کردن نیست ...

و اینکه اگر چیزی دیده نشه ولی آثاری از آن یافت شود که توجیهی برای این آثار نداریم جزو اسرار است .

اما اگه چیزی نه دیده بشه و نه اثری ازش باشه ، وجود نداره ... تا زمانی که یکی از این دو مورد یافت بشه (دیدن آن چیز یا اثرش).

بازم اگه استدلال شما درست باشه ، پس اون اژدهای 1000 سر هم جزو اسرار هست ... غیر از اینه ؟ چون نه دیده میشه و نه اثری ازش هست . من جدا متوجه نمی شم شما چرا اینجوری استدلال میکنید .در حالی که میگید مطالعات زیادی هم دارید ... من به شخصه مطمئنم از همه افراد این گروه کمتر مطالعه دارم ... ولی مشکل شما به نظر من همون نوع استدلال هست ... که قبلا یه چند وقتی کلا در این تاپیک داشتیم روی نوع استدلال بحث میکردیم .

لطفا منبعی که ازش این مطالب رو میزارید بیان کنید ... تا جای مطالعه بیشتر برای مطالعه کنندگان باشه .از هر نوع میخواد باشه ... چه کتاب ، چه سایت و یا منابع مختلف که شما از اونا برداشت کردید ...

من سوء استفاده علمی کردم ؟!
    بله باید جلوی سوء استفاده های علمی هم گرفته بشه خصوصا در کاربردهاشون مثلا توی سلاحهای اتمی و شیمیایی و میکروبی ... اینشتین هم وقتی از کاربردهای منفی کشفیاتش در سلاحهای اتمی در هیروشیما و ناکازاکی مطلع شد آخر عمرش به نوعی افسردگی دچار شد (منظورم بیماری افسردگی نیست) و در سمینارها و کنفرانسها و درسخنانش بر علیه کاربرد نظامی انرژی هسته ای سخنرانی کرد .
    من درباره همزیستی انسان و ویروسها از گذشته های دور حرف زدم .
    خب این خیلی مهمه که بدونیم نه فقط ویروسها بلکه انسان هم هنوز شناخته نشده و در حال حاضر یک بیگانه محسوب میشه !
    بله انسان اساسا خودش بزرگترین بیگانه است ! که هزاران ساله میخواد خودش رو بشناسه و هنوز خیلی خیلی مونده در این کار به نتیجه قطعی و انتهایی برسه !
    در مورد اون قضیه اژدهای هفت سر هزارمتری هم که زیاد بحثش طول کشید من اصلا منظورم این نبود که چنین چیزی وجود داره ، گفتم احتمال وجودش محال عقلی نیست ، همین ، بله درسته جزء اسراره و هیچ مدرکی هم ندارم که مثلا اثبات کنم توی قوطی کبریت خونمون الان یه چنین اژدهایی داره به مارمولکها تئوری ابر ریسمانها رو تدریس می کنه . یا اینکه الان یه مورچه داره با یه ربات نفوذیش که توی مغزم کاشته این مطالب رو برای شما تایپ می کنه ...
    ولی میگم محال عقلی نیست که چیزی که خیلی خیلی برامون عجیبه یه جایی واقعا رخ نده ، چون علم ما خیلی خیلی ناقصه ...من معتقدم ما در اقیانوس بیکران اسرار و ناشناخته ها هستیم و علم تنها گوشه کوچکی از این حیطه بی نهایت رو روشن کرده ...
    ضمنا قضیه اژدهای هفت سر هزار متری خیلی با مسئله یوفوها و بیگانه های هوشمند انسانی یا غیر انسانی فرق می کنه ، چون همه اینها قابل توضیح با علم هستند و دلائل درست هم در گذشته و حال ارائه شدند و می شوند ، فقط ارائه دلیل واضح و همه پسند فوق العاده مشکله و آزادی بیان محدوده ...
    حالا اون قضیه اژدهای هفت سر و آتشین و از این چیزها شاید بعضیها توی دنیاهای دیگه ببیننش ، از کجا معلوم که میگن نیست ؟ اگه این ژنهای انسانی به دست یه موجودات خیلی هوشمند و بی رحمی بیفته خب معلومه دوباره می سازنش دیگه ، به نظرتون خیلی عجیبه که یه ماری باشه که فقط نیشش ده متر درازا داشته باشه ؟ خب شاید در آینده خود انسان بتونه یک چنین رباتهایی بسازه ، درباره موجودات ناشناخته چرا نشه تصور کرد ؟ ... من یکی که خوشم نمیاد برم توی شکم یکی از اینها و جنس پوستم هم نسوز باشه ...
    خلاصه سخن :
    من میگم اینکه بعضیها بدون دلیل حکم به نبودن چیزها می کنند ( مهم نیست چقدرعجیبه ) علمی نیست و باید گفت نمیدانم و یا اینکه جزء اسراره و هنوز شناخته نشده ، یا اینکه دلیل علمی برای نبودنش ارائه بدن ...
    من ( صد در صد ) طرفدار عقل و منطق و علم هستم و به هیچ وجه مخالف علم نیستم ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 03-05-2010 at 21:55.

13. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...از اون خبر مطمئن باشم یعنی چی ؟؟ از کجا مطمئن میشید؟ توسط چه شاخصه هایی ؟...
    بهتر هست در ابتدا شما تفهیم کنید( اینطور که پیداست در این بین شما حداقل بیش از هر کسی با اشکال مواجهید) که باکدام شاخص از اطمینان تصور می کنید که سازمانی " در اون طرف کره زمین " ; با " بودجه میلیارد دلاری " ; اندوخته های حاصله از فعالیت هاش رو - که با " تلاش طاقت فرسا " بدست آورده - " تمام و کمال و بی کم و کاست " در اختیار آقای محمد حسین نامی (از دوستانمون) در این ور دنیا قرار میده؟
    ... ناسا توسط یه عده نظامی خشک که تو فیلما می بینید اداره نمی شه ...
    توصیه میکنم برید و بپرسید : -بعنوان مثال- آیا فکر می کنید بین دیش ارسال تصاویر مدارگرد تلسکوپ هابل(HST) و طفل معصوم دانشمندانی که ذکر کردید فقط " دستگاه گیرنده " تصاویر هست , که پشت اون دانشمند ها نشستند؟
    بین هابل و " اولین نفر " از دانشمندهایی که اون تصاویر رو می بینه , حد اقل دو مرکز مجزا( با کارکنان مجزا) از هم دیگه وجود دارند که وظیفشون رله , تقویت , تعدیل و پخش اون اطلاعات بین مراکز استفاده کننده هست ; و جالب اینه که هر دو مرکز مراکزی نظامی اند.
    بله دوست عزیز , هیچ چیز تا اون اندازه کشکی و ساده نیست.
    Last edited by seamack; 03-05-2010 at 23:24. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

15. 4 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

دوست عزیز دیتا گستر
    شما در فرضیتون(کویر)که مطرح کردین
    اونها رو موجودات ذره بینی یا... ندونستین بلکه موجوداتی هوشمند که سفینه و... ساختن و دارن تمام دنیا رو کنترل میکنن طرح کردین
    من از شما خواستم که همنطور که خودتون گفتید اثباتشون کنید ولی شما بیشتر مطالبی نامربوط به این موضوع قرار میدین
    لطفآ اگر خیال اثبات رو ندارید بگین که ما هم دلمون خوش نباشه
    تشکر...

17. 6 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من سوء استفاده علمی کردم ؟!
    بله باید جلوی سوء استفاده های علمی هم گرفته بشه خصوصا در کاربردهاشون مثلا توی سلاحهای اتمی و شیمیایی و میکروبی ... اینشتین هم وقتی از کاربردهای منفی کشفیاتش در سلاحهای اتمی در هیروشیما و ناکازاکی مطلع شد آخر عمرش به نوعی افسردگی دچار شد (منظورم بیماری افسردگی نیست) و در سمینارها و کنفرانسها و درسخنانش بر علیه کاربرد نظامی انرژی هسته ای سخنرانی کرد .
    من درباره همزیستی انسان و ویروسها از گذشته های دور حرف زدم .
    خب این خیلی مهمه که بدونیم نه فقط ویروسها بلکه انسان هم هنوز شناخته نشده و در حال حاضر یک بیگانه محسوب میشه !
    بله انسان اساسا خودش بزرگترین بیگانه است ! که هزاران ساله میخواد خودش رو بشناسه و هنوز خیلی خیلی مونده در این کار به نتیجه قطعی و انتهایی برسه !
    در مورد اون قضیه اژدهای هفت سر هزارمتری هم که زیاد بحثش طول کشید من اصلا منظورم این نبود که چنین چیزی وجود داره ، گفتم احتمال وجودش محال عقلی نیست ، همین ، بله درسته جزء اسراره و هیچ مدرکی هم ندارم که مثلا اثبات کنم توی قوطی کبریت خونمون الان یه چنین اژدهایی داره به مارمولکها تئوری ابر ریسمانها رو تدریس می کنه . یا اینکه الان یه مورچه داره با یه ربات نفوذیش که توی مغزم کاشته این مطالب رو برای شما تایپ می کنه ...
    ولی میگم محال عقلی نیست که چیزی که خیلی خیلی برامون عجیبه یه جایی واقعا رخ نده ، چون علم ما خیلی خیلی ناقصه ...من معتقدم ما در اقیانوس بیکران اسرار و ناشناخته ها هستیم و علم تنها گوشه کوچکی از این حیطه بی نهایت رو روشن کرده ...
    ضمنا قضیه اژدهای هفت سر هزار متری خیلی با مسئله یوفوها و بیگانه های هوشمند انسانی یا غیر انسانی فرق می کنه ، چون همه اینها قابل توضیح با علم هستند و دلائل درست هم در گذشته و حال ارائه شدند و می شوند ، فقط ارائه دلیل واضح و همه پسند فوق العاده مشکله و آزادی بیان محدوده ...
    حالا اون قضیه اژدهای هفت سر و آتشین و از این چیزها شاید بعضیها توی دنیاهای دیگه ببیننش ، از کجا معلوم که میگن نیست ؟ اگه این ژنهای انسانی به دست یه موجودات خیلی هوشمند و بی رحمی بیفته خب معلومه دوباره می سازنش دیگه ، به نظرتون خیلی عجیبه که یه ماری باشه که فقط نیشش ده متر درازا داشته باشه ؟ خب شاید در آینده خود انسان بتونه یک چنین رباتهایی بسازه ، درباره موجودات ناشناخته چرا نشه تصور کرد ؟ ... من یکی که خوشم نمیاد برم توی شکم یکی از اینها و جنس پوستم هم نسوز باشه ...
    خلاصه سخن :
    من میگم اینکه بعضیها بدون دلیل حکم به نبودن چیزها می کنند ( مهم نیست چقدرعجیبه ) علمی نیست و باید گفت نمیدانم و یا اینکه جزء اسراره و هنوز شناخته نشده ، یا اینکه دلیل علمی برای نبودنش ارائه بدن ...

شما اصلا حرف منو متوجه نشدید ... سوء استفاده از انرژی هسته ای چه ربطه به حرف من داشت . منظور من از سوء استفاده از علم این جمله بود : 
    ... اینکه هر کشف جدید علمی صورت میگیره شما میخوای به هر ترتیبی شده یه ربطی بین اون و موجودات بیگانه پیدا کنید به نظر من درست نیست تا زمانی که شما وجود این موجودات رو اثبات کنید.

و من  نگفتم شما گفتید که اژدهای 1000 سر وجود داره ... منم مثل شما مثال زدم . بحث من سر استدلال شما بود نه اژدها . اما شما در مورد اژدها اینهمه صحبت کردید اما جواب منو در مورد انتقادی که به استدلال شما کردم رو حتما یه جمله در موردش نگفتید .

اینکه علم فقط گوشه ای از پدیده های اطرافمون رو حل کرده هیچ ربطی به این نداره که ما با روش های غیر علمی و متافیریکی و اینجور چیزا قضیه رو بیایم حل بکنیم .(بازم میگم من شما رو به هیچ چیز متهم نمیکنم ، فقط نوع برخورد شما با موضوع رو نقد میکنم).
    دوم اینکه شما توجه نکردید که ادعا کننده شما هستید و شما در اقلیت هستید . پس مدرک از شماست نه ما . با این وجود کمتر پستی اینجا مطرح شده که بدون مدرک قانع کننده ازش گذشته باشیم . باز میگم ... اینجور استدلال شما یعنی اینکه هر چیز عجیبی وجود داره مگر اینکه خلافش ثابت میشه . یعنی فردا باید هممون بریم تو زندان تا قاضی حکم به بی گناهی بده (مثال میزنم).
    پس لطفا به اصل پست ها بپردازید نه فرع اون ها.
    ----------------------------------------------------------
    بهتر هست در ابتدا شما تفهیم کنید( اینطور که پیداست در این بین شما حداقل بیش از هر کسی با اشکال مواجهید) که باکدام شاخص از اطمینان تصور می کنید که سازمانی " در اون طرف کره زمین " ; با " بودجه میلیارد دلاری " ; اندوخته های حاصله از فعالیت هاش رو - که با " تلاش طاقت فرسا " بدست آورده - " تمام و کمال و بی کم و کاست " در اختیار آقای محمد حسین نامی (از دوستانمون) در این ور دنیا قرار میده؟
    شما هم بجای اینکه خودتون جوابگو باشید ، سعی میکنید طرف مقابل رو بکوبید ... دوست عزیز اگه من آدم نادان و بی اطلاعی باشم ، دلیل نمیشه شما آدم با اطلاعات بالایی باشید که منابعتون درست و حسابیه . پس جواب خودتون یادتون نره .
    اول بگم که این مشخصه که ناسا بی کم و کاست و مفتکی چیزی به کسی نمیده ، اما اینطوری هم نیست که هر چیز مهمی رو پیدا کنه مخفیش کنه ... چون نمیتونه .
    ناسا سازمانیه که تولید علم میکنه . درآمدهایی که در میاره صدها برابر اون چیزیه که خرج میکنه . شما یجور حرف میزنید انگار ناسا داره پول رو دود میکنه میفرسته هوا و بعدش هیچی . حالا بخاطر این پول ها هم اطلاعاتش رو به من نمیده !! خیلی مسخرست واقعا . هر روز تو پایگاه های ناسا و هابل و ... نتایج اکتشافات جدید رو میبینیم بعد میگیم ناسا داره پنهون کاری میکنه. 
    اگه ناسا حتی یه سلول مرده رو هم در شارون (قمر پلوتو) پیدا کنه و نتایج تحقیقش رو در مورد اون بخواد منتشر کنه ، یه روزه پول تمام این سالها موشک هوا کردنش رو در میاره .  با توجه به حرفهای شما باید بسیار کودن و احمق باشن که اگه چیزی پیدا کردن پیش خودشون نگه دارن !!
    مثل این میمونه که شما یه گنج رو پیدا کنید بعد به نتنها به کسی نگید من این گنج رو پیدا کردم بلکه اون رو جاسازی کنید مثلا توی بالشتتون بعد تا اخر عمر یه سکه هم خرج نکنید . اینقدر هم بی فکر باشی که نفهمی بالاخره یه روز میمیری و اینو یه نفر دیگه خرجش میکنه.  امروز ناسا بخواد مخفی کنه ، دو روز دیگه سازمان فضایی اروپا و روسیه و چین و ژاپن و ... میان پیداش میکنن.
    این یه توهم هست که اونو آدمهایی در آوردن که نمیتونن از هیچ راهی اثبات کنن که یوفو وجود داره ، بعد میان میگن وجود داره هااا ، ولی ناسا پنهون کاری میکنه و ما نمی بینیم . یا حداقل هرجا عقلشون لنگ موند و نتونستن فیلم جعلی بسازن داستانی تعریف میکنن که من یوفو رو دیدم ، یه 2 کیلومتری تعقیبش کردم و بعد یوفوه سقوط کرد ، بعد 5 دقیقه نشد اونجا پر نظامی شد و همه چیز رو پاک کردن !!
    توصیه میکنم برید و بپرسید : -بعنوان مثال- آیا فکر می کنید بین دیش ارسال تصاویر مدارگرد تلسکوپ هابل(HST) و طفل معصوم دانشمندانی که ذکر کردید فقط " دستگاه گیرنده " تصاویر هست , که پشت اون دانشمند ها نشستند؟
    بین هابل و " اولین نفر " از دانشمندهایی که اون تصاویر رو می بینه , حد اقل دو مرکز مجزا( با کارکنان مجزا) از هم دیگه وجود دارند که وظیفشون رله , تقویت , تعدیل و پخش اون اطلاعات بین مراکز استفاده کننده هست ; و جالب اینه که هر دو مرکز مراکزی نظامی اند.
    بله دوست عزیز , هیچ چیز تا اون اندازه کشکی و ساده نیست.
    دوست من رفتی درستش کنی خراب ترش کردی ... اگه میگفتی تلسکوپ های رادیوی SETI ، پشتش هزارتا نظامی نشستن یه چیزی ... آخه برادر من ، اولا که هایل اصلا برای تحقیقات موجودات فرازمینی نیست ...
    دوما ، این پایگاهی که میگید تا اونجایی که من می دونم 1 دونه بیشتر نیست . اونم باید White Sands باشه که بازم شما قضیه رو گندش کردید . درسته این پایگاه نظامی . ولی نه نظامیه ای که شما سعی دارید توصیفش کنید . این پایگاه اصلا کارش پرتاب موشک ها و کنترل انواع ماهواره هاست و کلا با ناسا در تعامل کامل هستن . حتی White Sands Test Facility رو اونجا ناسا خودش ایجاد کرده که روی پرتاب شاتل ها و ساخت ماهواره های جدید اونجا تحقیق علمی می کنن . بازم همون بحث پیش میاد که شما بیش از حد توهم این رو دارید که یه چیزی رو دارن از شما مخفی میکنن. اونجا هم کارکنانی که هابل رو کنترل میکنن از ناسا جدا نیستن . چون ناسا اینقدر خنگ نیست که ماهواره دست ساخت خودش رو بده دست یکی دیگه .
    شما هم در پست هاتون از هرجایی بخواید یه چیز میارید ، بعد چهارتا نقیض هم بین حرفاتون بود دیگه بیخیال ... اول میگید ناسا علائم حیات در دیگر سیارات رو پیدا کرده مخفی کاری میکنه ، بعد میگید نه ناسایی های بیچاره تصاویر فیلتر شده ی نطامی ها رو دارن نگاه میکنن بی خبر از اینکه نظامیا دارن به ریششون می خندن. ما موندیم کدوم حرف شما رو روش مانور بدیم . به هر حال من هر دو مورد در دوتا بخش صحبتهای بالایییم اشاره کردم .

19. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •