من سوء استفاده علمی کردم ؟!
بله باید جلوی سوء استفاده های علمی هم گرفته بشه خصوصا در کاربردهاشون مثلا توی سلاحهای اتمی و شیمیایی و میکروبی ... اینشتین هم وقتی از کاربردهای منفی کشفیاتش در سلاحهای اتمی در هیروشیما و ناکازاکی مطلع شد آخر عمرش به نوعی افسردگی دچار شد (منظورم بیماری افسردگی نیست) و در سمینارها و کنفرانسها و درسخنانش بر علیه کاربرد نظامی انرژی هسته ای سخنرانی کرد .
من درباره همزیستی انسان و ویروسها از گذشته های دور حرف زدم .
خب این خیلی مهمه که بدونیم نه فقط ویروسها بلکه انسان هم هنوز شناخته نشده و در حال حاضر یک بیگانه محسوب میشه !
بله انسان اساسا خودش بزرگترین بیگانه است ! که هزاران ساله میخواد خودش رو بشناسه و هنوز خیلی خیلی مونده در این کار به نتیجه قطعی و انتهایی برسه !
در مورد اون قضیه اژدهای هفت سر هزارمتری هم که زیاد بحثش طول کشید من اصلا منظورم این نبود که چنین چیزی وجود داره ، گفتم احتمال وجودش محال عقلی نیست ، همین ، بله درسته جزء اسراره و هیچ مدرکی هم ندارم که مثلا اثبات کنم توی قوطی کبریت خونمون الان یه چنین اژدهایی داره به مارمولکها تئوری ابر ریسمانها رو تدریس می کنه . یا اینکه الان یه مورچه داره با یه ربات نفوذیش که توی مغزم کاشته این مطالب رو برای شما تایپ می کنه ...
ولی میگم محال عقلی نیست که چیزی که خیلی خیلی برامون عجیبه یه جایی واقعا رخ نده ، چون علم ما خیلی خیلی ناقصه ...من معتقدم ما در اقیانوس بیکران اسرار و ناشناخته ها هستیم و علم تنها گوشه کوچکی از این حیطه بی نهایت رو روشن کرده ...
ضمنا قضیه اژدهای هفت سر هزار متری خیلی با مسئله یوفوها و بیگانه های هوشمند انسانی یا غیر انسانی فرق می کنه ، چون همه اینها قابل توضیح با علم هستند و دلائل درست هم در گذشته و حال ارائه شدند و می شوند ، فقط ارائه دلیل واضح و همه پسند فوق العاده مشکله و آزادی بیان محدوده ...
حالا اون قضیه اژدهای هفت سر و آتشین و از این چیزها شاید بعضیها توی دنیاهای دیگه ببیننش ، از کجا معلوم که میگن نیست ؟ اگه این ژنهای انسانی به دست یه موجودات خیلی هوشمند و بی رحمی بیفته خب معلومه دوباره می سازنش دیگه ، به نظرتون خیلی عجیبه که یه ماری باشه که فقط نیشش ده متر درازا داشته باشه ؟ خب شاید در آینده خود انسان بتونه یک چنین رباتهایی بسازه ، درباره موجودات ناشناخته چرا نشه تصور کرد ؟ ... من یکی که خوشم نمیاد برم توی شکم یکی از اینها و جنس پوستم هم نسوز باشه ...
خلاصه سخن :
من میگم اینکه بعضیها بدون دلیل حکم به نبودن چیزها می کنند ( مهم نیست چقدرعجیبه ) علمی نیست و باید گفت نمیدانم و یا اینکه جزء اسراره و هنوز شناخته نشده ، یا اینکه دلیل علمی برای نبودنش ارائه بدن ...
من ( صد در صد ) طرفدار عقل و منطق و علم هستم و به هیچ وجه مخالف علم نیستم ...