در مورد موضوع غیبت دستت درد نکنه اینا رو نمیدونستم
در مورد نماز..............آره این چند وقتها منم اینطوری شدم.ولی نه خیلی زیاد
شاید به خاطر این انرژی عظیمیه که موقع نماز خوندن میگیریم.![]()
در مورد موضوع غیبت دستت درد نکنه اینا رو نمیدونستم
در مورد نماز..............آره این چند وقتها منم اینطوری شدم.ولی نه خیلی زیاد
شاید به خاطر این انرژی عظیمیه که موقع نماز خوندن میگیریم.![]()
سلام
نمیدونم اینجا میتونم مشکلم رو حل کنم یا نه.
من مدت 6 ماه پیش یا چند تا روح از طریق ذهنی صحبت میکردم (البته به روح خوب بود ویکی دیگه سرگردون که خودش رو به جای روح خوب جا زده بود) که بعد از 1 ماه ارتباطم را به هزار زور و زحمت قطع کردم.(البته اگه الان بخوام با روح کسی صحبت کنم همون روح سرگردون یام حرف مزنه وای من چنین کاری سعی میکنم نکنم)
بعد از اون موقع دچار مشکلات عصبی وخیمی شدم.شبها هزار فکر و خیال بد میکنم تا بخوام بخوابم.اعصابم زود از همه چیز خورد میشه و....
آیا راه حلی هست که من از این مشکلات عصبی در بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام امیدوارم خوب باشی.
اون روح سرگردون همیشه کنار شماست و ازارتون میده . درست فهمیدم؟
قبلا هم راجع به ارواح سرگردون گفتم که کنار اشخاص قرار میگیرن و اونا رو دچار مشکل میکنن .
هر روحی دنبال یک جسم میگرده تا بتونه خودش رو به اگاهی برسونه . در حال حاضر بیلیونها روح در انتظار وارد شدن به یک جسم فیزیکی هستند تا بتونن رشد کنن و به اگاهی برسن . حالا اگر چاکراهای شما فعال هستن یک تکنیک بگم برای دور کردن اون روح (در واقع کمک کردن به اون روح) اگر نه اسم و فامیل خودتون رو به ای دی یاهو که زیر اسمم هست بفرستید . انرژی که برات بفرستم اون روح راهش رو پیدا میکنه و میره به سمت نور .
جای هیچ نگرانی نیست . البته نا گفته نمونه که اون ارواحی که شما احساس میکنی خوب هستن ارواح اجداد شما هستن که میخوان به شما چیز یاد بدن . اونا برای شما مسئله درست نمیکنن .
بابای.![]()
مرسی
ولی مشکلات من بیشتر عصبی هستن.
ولی بازم باشه این کار رو میکنم.
درسته اون روح خاله پدرم بود
سلام به دوستان عزیز
من هیچ چیزی درباره ی مسایل متافیزیک نمیدونم
ولی بهش علاقه دارم
اما هنوز بهش ایمان نیاوردم
اگر می توانید برای این که من به این مساله ایمان بیاورم یک فیلمی با گوشیتون از یکی از این کارهایی که می کنید بگیرید و توی این بخش قرار بدید . مثلا احضار روح...
با تشکر
به نظر من بهتر تا نرفتی دور و بر احضار روح نرو چون برا آیندت بده.
[/QUOTE]
سلام .
خوب یه روح سرگردون کار خاصی با شما نمیکنه. یعنی نمیتونه بکنه . فقط ممکنه از چاکرای سه به پایین براتون مشکل ایجاد بشه یا روی افکار شما تاثیر بزاره .شما هم نگران سیستم عصبی خودت نباش . انرژی جهانی بسیار هوشمند عمل میکنه ، انشالا برات انتقال انرژی میکنیم ،همه چی درست میشه نگران نباشید .
برای چی مگر احضار روح چه مشکلی داره...
در ضمن می خواستم بدونم شما که جادوگری بلدید می توانید مثلا بدون کارت به اینترنت وصل بشید!!!
سلام کسی میدونه که رقص یا ورزش شای رو میشه از کجا یاد گرفت.
اگه اسمش رو درست نگفتم ببخشید همون ورزشی که از چین اومده و قدرت بسیار ,بسیار بسیار عضیمی میده که این قدرت اینقدر زیاده که ورزشش رو تو خود چین هم جمع کردن و الان تعطیله.
این ورزش به صورتی یه که انرژی آدم رو با انرژی کاهنات هماهنگ میکنه اگه کسی میدونه خواهشاً بگه
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)