تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 312 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام نازنینای من :
    متاسفانه یکی از مسائل مهمی که ما اصلا بهش توجهی نداریم غیبت کردنه .
    وقتی من و شما در مورد کسی غیبت میکنیم ، یک انرژی منفی از کمر شخصی که داریم غیبتشو میکنیم ازاد میشه ، به دو نیم تقسیم میشه و از نوک انگشتان پای من و شما وارد میشه و در کمرمون میمونه برای مجازاتمون .
    یه وقتی میبینی فلانی ادم بدیه ولی روز به روز داره پیشرفت میکنه و هیچ مشکلی نداره. از قدیم گفتن گناه کسی رو نشورید . این عین واقعیته ، چون منو شما در موردش غیبت کردیم و تمام انرژی های منفی که به دور خودش جمع کرده رو به خودمون میخریم . اینجا ما دچار مشکل میشیم نه اون . پس بیاید مسئله غیبت رو کلا از خودمون دور کنیم .

یه مسئله دیگه که میخواستم بگم اینه که :
    ایا در موقع نماز خوندن به این که چرا اینقدر خمیازه میکشید فکر کردید .؟ من خودم وقتی شروع به نماز خوندن میکنم دائم خمیازه میکشم . اگر کسی میدونه چرا اینطوری میشه بگه تا ببینیم نظر دیگران چیه؟ البته بعدا توضیح میدم که چرا اینطور میشه .
    خدا یار و یاورتون باشه .
    در مورد موضوع غیبت دستت درد نکنه اینا رو نمیدونستم
    در مورد نماز..............آره این چند وقتها منم اینطوری شدم.ولی نه خیلی زیاد
    شاید به خاطر این انرژی عظیمیه که موقع نماز خوندن میگیریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonata20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

سلام
    نمیدونم اینجا میتونم مشکلم رو حل کنم یا نه.
    من مدت 6 ماه پیش یا چند تا روح از طریق ذهنی صحبت میکردم (البته به روح خوب بود ویکی دیگه سرگردون که خودش رو به جای روح خوب جا زده بود) که بعد از 1 ماه ارتباطم را به هزار زور و زحمت قطع کردم.(البته اگه الان بخوام با روح کسی صحبت کنم همون روح سرگردون یام حرف مزنه وای من چنین کاری سعی میکنم نکنم)
    بعد از اون موقع دچار مشکلات عصبی وخیمی شدم.شبها هزار فکر و خیال بد میکنم تا بخوام بخوابم.اعصابم زود از همه چیز خورد میشه و....
    آیا راه حلی هست که من از این مشکلات عصبی در بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    نمیدونم اینجا میتونم مشکلم رو حل کنم یا نه.
    من مدت 6 ماه پیش یا چند تا روح از طریق ذهنی صحبت میکردم (البته به روح خوب بود ویکی دیگه سرگردون که خودش رو به جای روح خوب جا زده بود) که بعد از 1 ماه ارتباطم را به هزار زور و زحمت قطع کردم.(البته اگه الان بخوام با روح کسی صحبت کنم همون روح سرگردون یام حرف مزنه وای من چنین کاری سعی میکنم نکنم)
    بعد از اون موقع دچار مشکلات عصبی وخیمی شدم.شبها هزار فکر و خیال بد میکنم تا بخوام بخوابم.اعصابم زود از همه چیز خورد میشه و....
    آیا راه حلی هست که من از این مشکلات عصبی در بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام امیدوارم خوب باشی.
    اون روح سرگردون همیشه کنار شماست و ازارتون میده . درست فهمیدم؟
    قبلا هم راجع به ارواح سرگردون گفتم که کنار اشخاص قرار میگیرن و اونا رو دچار مشکل میکنن .
    هر روحی دنبال یک جسم میگرده تا بتونه خودش رو به اگاهی برسونه . در حال حاضر بیلیونها روح در انتظار وارد شدن به یک جسم فیزیکی هستند تا بتونن رشد کنن و به اگاهی برسن . حالا اگر چاکراهای شما فعال هستن یک تکنیک بگم برای دور کردن اون روح (در واقع کمک کردن به اون روح) اگر نه اسم و فامیل خودتون رو به ای دی یاهو که زیر اسمم هست بفرستید . انرژی که برات بفرستم اون روح راهش رو پیدا میکنه و میره به سمت نور .
    جای هیچ نگرانی نیست . البته نا گفته نمونه که اون ارواحی که شما احساس میکنی خوب هستن ارواح اجداد شما هستن که میخوان به شما چیز یاد بدن . اونا برای شما مسئله درست نمیکنن .
    بابای.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

سلام امیدوارم خوب باشی.
    اون روح سرگردون همیشه کنار شماست و ازارتون میده . درست فهمیدم؟
    قبلا هم راجع به ارواح سرگردون گفتم که کنار اشخاص قرار میگیرن و اونا رو دچار مشکل میکنن .
    هر روحی دنبال یک جسم میگرده تا بتونه خودش رو به اگاهی برسونه . در حال حاضر بیلیونها روح در انتظار وارد شدن به یک جسم فیزیکی هستند تا بتونن رشد کنن و به اگاهی برسن . حالا اگر چاکراهای شما فعال هستن یک تکنیک بگم برای دور کردن اون روح (در واقع کمک کردن به اون روح) اگر نه اسم و فامیل خودتون رو به ای دی یاهو که زیر اسمم هست بفرستید . انرژی که برات بفرستم اون روح راهش رو پیدا میکنه و میره به سمت نور .
    جای هیچ نگرانی نیست . البته نا گفته نمونه که اون ارواحی که شما احساس میکنی خوب هستن ارواح اجداد شما هستن که میخوان به شما چیز یاد بدن . اونا برای شما مسئله درست نمیکنن .
    بابای.
    مرسی
    ولی مشکلات من بیشتر عصبی هستن.
    ولی بازم باشه این کار رو میکنم.
    درسته اون روح خاله پدرم بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

6

سلام به دوستان عزیز
    من هیچ چیزی درباره ی مسایل متافیزیک نمیدونم
    ولی بهش علاقه دارم
    اما هنوز بهش ایمان نیاوردم
    اگر می توانید برای این که من به این مساله ایمان بیاورم یک فیلمی با گوشیتون از یکی از این کارهایی که می کنید بگیرید و توی این بخش قرار بدید . مثلا احضار روح...
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من هیچ چیزی درباره ی مسایل متافیزیک نمیدونم
    ولی بهش علاقه دارم
    اما هنوز بهش ایمان نیاوردم
    اگر می توانید برای این که من به این مساله ایمان بیاورم یک فیلمی با گوشیتون از یکی از این کارهایی که می کنید بگیرید و توی این بخش قرار بدید . مثلا احضار روح...
    با تشکر
    به نظر من بهتر تا نرفتی دور و بر احضار روح نرو چون برا آیندت بده.

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[/QUOTE]
    مرسی
    ولی مشکلات من بیشتر عصبی هستن.
    ولی بازم باشه این کار رو میکنم.
    درسته اون روح خاله پدرم بود

سلام .
    خوب یه روح سرگردون کار خاصی با شما نمیکنه. یعنی نمیتونه بکنه . فقط ممکنه از چاکرای سه به پایین براتون مشکل ایجاد بشه یا روی افکار شما تاثیر بزاره .شما هم نگران سیستم عصبی خودت نباش . انرژی جهانی بسیار هوشمند عمل میکنه ، انشالا برات انتقال انرژی میکنیم ،همه چی درست میشه نگران نباشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من بهتر تا نرفتی دور و بر احضار روح نرو چون برا آیندت بده.
    برای چی مگر احضار روح چه مشکلی داره...

در ضمن می خواستم بدونم شما که جادوگری بلدید می توانید مثلا بدون کارت به اینترنت وصل بشید!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای چی مگر احضار روح چه مشکلی داره...

در ضمن می خواستم بدونم شما که جادوگری بلدید می توانید مثلا بدون کارت به اینترنت وصل بشید!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام کسی میدونه که رقص یا ورزش شای رو میشه از کجا یاد گرفت.
    اگه اسمش رو درست نگفتم ببخشید همون ورزشی که از چین اومده و قدرت بسیار ,بسیار بسیار عضیمی میده که این قدرت اینقدر زیاده که ورزشش رو تو خود چین هم جمع کردن و الان تعطیله.
    این ورزش به صورتی یه که انرژی آدم رو با انرژی کاهنات هماهنگ میکنه اگه کسی میدونه خواهشاً بگه
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •