یه جای تاپیک بود. اگه پیدا کردم لینک می دم. در ضمن عکس تا دلت بخواد دارم. ممنون.
یه جای تاپیک بود. اگه پیدا کردم لینک می دم. در ضمن عکس تا دلت بخواد دارم. ممنون.
من دوباره امتحان کردم. اول که یه پیغام calculating gps data داد و وقتی هم که این پیغام رفت تو position نوشته بود waiting for gps (دقیقا نمی دونم همین بود یا نه ولی شبیه این بود حداقل!) و تا پنج دقیقه هم که من صبر کردم همون بود. تو satellite atatus هم پنج تا خط بود با اعداد مختلف (کوچیک ترین 3 و بزرگترین هم 27) باید چی کنم؟ اصلا تا حالا کسی از gps این گوشی استفاده کرده؟ اصلا کار می کنه؟
Last edited by Hoom@n; 03-10-2007 at 22:03.
اگر به خاطر نقشه ایران می خواهید ورژن 1.1 فاقد ایران است شما باید ورژن 1 رو دانلود و نصب کنید چون فقط ورژن 1 ایرانو داره.
دوست عزیز چیزی که شما می گویید یعنی شرایط استفاده از gps در محل شما وجود دارد من تعجب می کنم که چرا نتیجه نمی گیرید ولی روش کار همین است و مطمئن باشید که کار می کند چون من خودم استفاده می کنم .تجربه من می گوید که وقتی گوشی روی زمین ثابت باشد سریع تر نتیجه می دهد .امتحان کنید و سعی کنید.
اون بچه باحالهایی که قدیم اینجا بودن چرا دیگه نمیان؟؟؟؟؟
بابا اینجا که شده چت روم
ناراحت نشید ولی خیلی بچه بازی شده
حرفه ای ها چرا نمیان ؟؟؟
والله حق دارین که نیاین با این وضع ...من خودم هم وقتی میام از اومدن پشیمون می شم متاسفم
همش حرفای تکراری سوالهای تکراری
24 ساعت ما اینجا نبودیم ببین چه خبر شده...!
ایمان جان حق داری...
چی بگم...؟!
در مورد اون کیبورد هم فکر نکنی که یادم رفته...!
اتفاقا 2 روز پیش با یکی از دوستام رفته بودم علاالدین که خودم یکیشو بخرم...
ولی هرچی طبقه هارو گشتم پیدا نکردم...
باید یه سری هم به پاساژ ایرانیان بزنم...
به احتمال زیاد اونجا میشه یکی پیدا کرد...
دوست عزیز...
اگر منظورت همون فلشیه که موقع عکسبرداری روشن میشه، باید بگم که اون هنگام فیلمبرداری بلااستفاده هست و فقط یه فلش قرمز رنگ نمایان میشه...
در این مورد قبلا هم صحبت شده...
دوستان خوب من...
عزیزان محترم...
آقا پسرهای گل گلاب...
چرا وقتی که میخواین یه سوال رو مطرح بکنین این احتمال رو به خودتون نمیدین که شاید در مورد سوال شما بحث های زیادی شده باشه...؟
خصوصا سوال هایی که اهمیت بیشتری برای مطرح شدن داشتن...
عزیز دل...!
در مورد Nokla N95 هم بحث های زیادی تو اوایل تاپیک شده...
حتی بچه ها یه تاپیک جدا با اسم Nokla N95 را با Nokia N95 اشتباه نگیرید هم زده بودن...!
در مورد همه چیزش هم صحبت شده...
شما این قدر بحثتون کل کلی هست زحمت یه سرچ کوچولو رو هم بخ خودت بده...!
ایمان جان منظورت از سمت راست، وقتی هست که گوشی بازه یا اینکه زمانی که بسته هست...؟
اگر زمان بسته بودن گوشیه که آره، به کل قسمت بالای گوشی در حد نیم میلیمتر لقی داره که طبیعیه...
اما اگر منظورت زمانیه که گوشی بازه، نباید چنین حالتی به وجود بیاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)