يه نكته تكميلي در حرف آقا مازيار اسليم ها تو نور شديد تصوير واضح تري مي دن نسبت به فت ها ولي بازم به قول مازيار جان انتظار زيادي نداشته باشين ... تصوير زير رو ببينيد از هر دومدل زير نور مستقيم عكس برداري شده ... ببخشيد عكس يكم گندس !
![]()
يه نكته تكميلي در حرف آقا مازيار اسليم ها تو نور شديد تصوير واضح تري مي دن نسبت به فت ها ولي بازم به قول مازيار جان انتظار زيادي نداشته باشين ... تصوير زير رو ببينيد از هر دومدل زير نور مستقيم عكس برداري شده ... ببخشيد عكس يكم گندس !
![]()
برتری نسبی PSP Fatدر برابر PSP Slim از لحاظ صدا:
وقتی که PSP Slim رو پشت و رو می کنی صداش ضعیف می شه (چون فک کنم که اسپیکراش جلو باشه درسته ؟)
اما PSP Fat فرقی نمی کنه هر طرف بچرخونی صدا رو نرمال پخش می کنه..
اینم یه تست انجام شده.. ولی بعضی ها اعتقاد داشتن چون دوربین رو خیلی زیاد به PSP Fat نزدیک کرده بود باعث شده که صدا قوی تر جلوه کنه.. اما در حقیقت کیفیت صداشون فرق چندانی با هم نداره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مازيار جان حالا مطمئني اين xbox كه گرفتي تعمير ميشه ؟ چون اگه gpu سوخته باشه به اين راحتي ها پيدا نميشه . تازه اگه پيدا كني هم خيلي گرونه
منم با شما موافقم اصلا حال نمیده
من وقتی یه مرحله گیر میکنم save game میریزم که بتونم مرحله هاب بعدی رو بازی کنم چون بعضی بلزی های قشنگش چیت نداره
جاوید تو ویرایش امضا allow html چه موقعی فعال میشه ؟
کسی برنامه ای برای تبادل اطلا عات با موبایل اگه داره لینک بزاره لطفا
اينم براي شما اقا علي
برنامه PspIrDA برنامه اي براي انتقال فايل بين psp و موبايل ميباشد . اطلاعاتي كه در اين چند وقت استفاده من از اين برنامه دارم رو براتون مينويسم.
مشكلات برنامه: اولين مشكل برنامه اينه كه سرعت رد وبدل اين برنامه بسيار پايين هست به طوري كه يه عكس معمولي رو بيش از 5 دقيقه طولش ميده چه برسه به اهنگ و...
دومين مشكل اون اينه كه تقريبا يا هيچكدوم از گوشي هاي سوني اركسون هم خواني نداره ولي با نوكيا وضع كمي بهتر هست .
سومين مشكل اون اينه كه درصدي كه ميزنه اصلا درست نيست و وقتي كه فايلي داره براي اون ارسال ميشه گير ميكنه و نميشه فهميد كه چقدر از فايل ارسال شده
و مشكلات ديگه اي كه خودتون با اون كار كنيد متوجه ميشويد.
محاسن برنامه: فقط اينه كه به هر حال يه كاري ميكنه .
نظر من در باره برنامه : اين برنامه اصلا به درد نميخوره خيلي مشكل داره بايد ببينيم كه اين مشكلات در ورژن هاي بعدي برنامه (البته اگه بياد) حل ميشه يا نه . فقط ارزش يك بار امتحان كردن داره نه بيشتر مطمئن باشيد.
اينم توضيحاتي كه من لازم ميدونستم در مورد اين برنامه بگم تا هي نگيد انتقال فايل بين psp وموبايل كه چيز همچين دندون گيري نيست. پس نظر خودتون رو براي اين برنامه براي انتخاب pspfat و pspslim عوض نكنيد.
اينم لينك برنامه (نزديك بود بفراموشم از بس حرف زدم)
درمورد اون عكسايي هم كه اقا جاويد گزاشتن هم فكر كنم pspfat اصلا خاموش هست چون چراغ سبز اون خاموشه ولي در اين شكي ندارم كه كيفيت Lcd اسليم كمي بهتر هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه رسول جان روشنه اين سايت در خيلي موارد PSP ها رو با هم مقايسه كرد اين يكي از عكس هاش بود ...درمورد اون عكسايي هم كه اقا جاويد گزاشتن هم فكر كنم pspfat اصلا خاموش هست چون چراغ سبز اون خاموشه ولي در اين شكي ندارم كه كيفيت Lcd اسليم كمي بهتر هستش.
آقا اين cwcheat رو نصب كردم برنامه جالبيه . چند تا فايله كپي مي كني تو مموري كارت بعد از تو recovery نصب مي كني . شبيه trainer براي بازي هاي psp و ps1 عمل مي كنه ميشه باهاش تو بازي هايي كه cheat ندارند از cheat استفاده كرد.
درسته اینجا جاش نيست. اما آره درست ميشه با 60 تومان.مازيار جان حالا مطمئني اين xbox كه گرفتي تعمير ميشه ؟ چون اگه gpu سوخته باشه به اين راحتي ها پيدا نميشه . تازه اگه پيدا كني هم خيلي گرونه
بد نيست خوبه ديگه . امشب پی اس پيمو دادم اینو گرفتم. ای بابا بی پوليه ديگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)