تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1759 از 3347 اولاول ... 759125916591709174917551756175717581759176017611762176317691809185922592759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,581 به 17,590 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

الان سرعت من چطوریه ؟!؟! پایینه ؟! بالاست ؟! با 3G ایرانسل تست کردم . به Hotspot گوشی وصل شدم .

تو گوشی تو قسمت singal Strentgh نوشته dBm -53 , 30 asu ، قضیه این اعداد چیه ؟!برای افزایش سرعت نت ببیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟! ممنون میشم یه توضیح مختصر بدین .

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هر دو باند با هم فعال خواهند بود .. علت سرعت کم این دوستمون هم که 400 متر فاصله دارن بخاطر پهنای 5 مگاهرتز هست ... روی 5 مگاهرتز فاصله هرچی نزدیک باشه بهتره...ولی روی 15 مگاهرتز تا آخرین نقطه ای که -110 سیگنال بگیره هم میشه 40-50 مگابیت کشید حالا هرچقدر پوشش کم باشه...الان خیلی از کشور ها که Cate4 و Cate6 ارائه میدم از باند 2600 استفاده میکنن و مشکلی ندارن...با توجه به اینکه تعداد سایت های نسل 4 ایرانسلم تو مراکز شهر ها مخصوصا، زیاد هست مشکل پوشش آنچنان چشمگیر نمیشه. تعداد سایت ها هم که رفته رفته از اینی که هست داره بیشتر میشه پس فرقی نمیکنه.

الان روی باند 1800 ایرانسل که 5 مگاهرتز هست شما با سیگنال -110 به هیچ عنوان نمیتونید بیشتر از 3 مگابیت بکشید..ولی پهنای 15 مگاهرتز چه رو باند 1800 که رایتل داره چه رو 2600 با سیگنال -110 هم راحت تا 40 مگابیت میره اگه سایت جا داشته باشه.

البته اینم در آخر اضافه کنم که سازمان تنظیم مثل اینکه شفاهی اجازه افزایش پهنای باند 1800 ایرانسلو از 5 به 10 دادن ولی هنوز کاملا قطعی نیست.همچنین برای خرید تکه باند فرکانس 900 نسل سه هم تلاش هایی داره انجام میشه که فعلا گفتند زوده در موردش تصمیم گیری.
    پهنای باند فرکانسی 15مگاهرتز فقط برای 4G هست؟
    3G همین 5مگاهرتز میمونه؟

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان سرعت من چطوریه ؟!؟! پایینه ؟! بالاست ؟! با 3G ایرانسل تست کردم . به Hotspot گوشی وصل شدم .

تو گوشی تو قسمت singal Strentgh نوشته dBm -53 , 30 asu ، قضیه این اعداد چیه ؟!برای افزایش سرعت نت ببیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟! ممنون میشم یه توضیح مختصر بدین .
    سرعت با توجه به 3G بودن بالا نیست.
    سرعت دانلودتون 174 کیلوبات بر ثانیه هست.
    هرچه سیگنال دریافتی قوی تر باشه کیفیت هم بالاتر میره ، dbm هرچه به صفر نزدیک تر باشه و asu هرچه بیشتر باشه سیگنال و کیفیت قوی تره.
    الان شما سیگنال خیلی خوبی دارید و باید نزدیک BTS ایرانسل باشید.

4. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

7 روز هفته 24ساعت همینه امکان نداره 1 کیلوباییت بیشتر از 32 بشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

6. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز زنگ زدم ایرانسل که چرا سرعت اینجوریه چرا همش اتنن میپره یا انتن دهی ضعیفه اونوقت جواب سر بالا داد

تست سرعت که گذاشنم دیدین؟ من هروز داره سرعتم کمتر میشه و ضعیف تر هر چیم به ایرانسل میگم جواب سربالا میدن یا پشت گوش میندازن ما داریم پول میدین مجانی که نمیخایم الان میخوام بدونم چرا اینجوریه؟ اگر اینجوری پیش بره من شخصا میرمadsl میگیرم الانم با نرم افزار opensignal محل دقیق دکل که بهش وصل شدم عکسشو میزارم بعد گفتم که این نرم افزار نشون داده کجا وصل شدم ایرانسل گفت نرم افزار خطا داره منم در جواب اون اپراتورز گفتم خطا نداره چون دقیق هست واغعا

الان تو عکس نشون داده طبق این الان ادرسی که نشون میده من ازش 6 کیلومتر فاصله دارم چرا به دکل که اینقدر دوره وصل میشه؟ جای ما این همه دکل هست چرا به اینا وصل نمیشه؟

8. 2 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

امروز زنگ زدم ایرانسل که چرا سرعت اینجوریه چرا همش اتنن میپره یا انتن دهی ضعیفه اونوقت جواب سر بالا داد

تست سرعت که گذاشنم دیدین؟ من هروز داره سرعتم کمتر میشه و ضعیف تر هر چیم به ایرانسل میگم جواب سربالا میدن یا پشت گوش میندازن ما داریم پول میدین مجانی که نمیخایم الان میخوام بدونم چرا اینجوریه؟ اگر اینجوری پیش بره من شخصا میرمadsl میگیرم الانم با نرم افزار opensignal محل دقیق دکل که بهش وصل شدم عکسشو میزارم بعد گفتم که این نرم افزار نشون داده کجا وصل شدم ایرانسل گفت نرم افزار خطا داره منم در جواب اون اپراتورز گفتم خطا نداره چون دقیق هست واغعا
    الان تو عکس نشون داده طبق این الان ادرسی که نشون میده من ازش 6 کیلومتر فاصله دارم چرا به دکل که اینقدر دوره وصل میشه؟ جای ما این همه دکل هست چرا به اینا وصل نمیشه؟
    دوست عزیز اساس اطلاعات موجود تو این نرم ازفزار استفاده کاربران متفاوت در جاهای مختلف هست که نمیشه به اون ها اعتنا کرد !!
    چه خبره این همه دکل تو یه محدوده چند کلومتری ؟
    نباید به اطلاعات این نرم افزار اعتنا کرد
    برای خود من تو محل ما هیچ نرم دکلی نشون نمیده و من رو به دکلی که چند ده کیلومتر با اون فصله دارم وصل میکنه !! که چنین چیزی ممکن نست و محض خالی نبودن عریضه داره سرمون شیره میماله

10. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سرعت با توجه به 3G بودن بالا نیست.
    سرعت دانلودتون 174 کیلوبات بر ثانیه هست.
    هرچه سیگنال دریافتی قوی تر باشه کیفیت هم بالاتر میره ، dbm هرچه به صفر نزدیک تر باشه و asu هرچه بیشتر باشه سیگنال و کیفیت قوی تره.
    الان شما سیگنال خیلی خوبی دارید و باید نزدیک BTS ایرانسل باشید.
    سپاس بابت توضیح مختصر و مفید .

ببخشید سرعت دانلود 174 ؟!!؟ از کجا اومد این عدد !؟
    سرعت دانلود من از 174 خیلی بالاتره ! چون من تو بازه زمانی 2تا6 صبح 20 گیگ رو کامل دانلود میکنم .

شما هم گفتی که سیگنال خوبی داری .

تست همین الان یهویی . dBm -51 . 31 asu

Last edited by ™...; 17-12-2015 at 17:20.

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اساس اطلاعات موجود تو این نرم ازفزار استفاده کاربران متفاوت در جاهای مختلف هست که نمیشه به اون ها اعتنا کرد !!
    برای خود من تو محل ما هیچ نرم دکلی نشون نمیده و من رو به دکلی که چند ده کیلومتر با اون فصله دارم وصل میکنه !! که چنین چیزی ممکن نست و محض خالی نبودن عریضه داره سرمون شیره میماله

شخصا رفتم به منطقه که دکل بود تو نقشه هرچی نزدیک میشدم مقدار dbm کمتر میشد هرچند گوگل ادرس دقیق نمیده ولی تا 500 متری میده ادرس رو بعدشم رسیدم حدودا 60 dbm بود فرکانس دریافتی تست گرفتم 78 مگ سرعتم بودوقتی تو خونه هستم سرعتم از 16 مگ بالاتر نمیره در نتیجه نرم افزار داره دقیق عمل میکنه شمام بیشتر در مورد این برنامه تحقیق کنید

13. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

درسته
    تایید میشه
    به نظر من هم دقیق نیست این نرم افزار

15. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

شخصا رفتم به منطقه که دکل بود تو نقشه هرچی نزدیک میشدم مقدار dbm کمتر میشد هرچند گوگل ادرس دقیق نمیده ولی تا 500 متری میده ادرس رو بعدشم رسیدم حدودا 60 dbm بود فرکانس دریافتی تست گرفتم 78 مگ سرعتم بودوقتی تو خونه هستم سرعتم از 16 مگ بالاتر نمیره در نتیجه نرم افزار داره دقیق عمل میکنه شمام بیشتر در مورد این برنامه تحقیق کنید
    نمیگم که 100 درصد اشتباهه !! منظور من اینه که نمیشه زیاد روش حساب باز کرد
    همونطور که گفتم بستگی داره تو اون منطقه شما چند نفر با اون نرم افزار کار کنن تا دیتا بیس اون نرم افزار برای منطقه شما کامل تر بشه !!
    و چون تو ایران از این نرم افزار کم استفاده میشه طبیعیه که دیتا بیس ضعیفی داشته باشه تو اکثر مناطق

17. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •