تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1759 از 2608 اولاول ... 75912591659170917491755175617571758175917601761176217631769180918592259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,581 به 17,590 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه P8H61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام . من یه سوالی دارم
    ما اینترنت ۵۱۲ مخابرات داریم . وقتی خودم فقط به اینترنت وصل باشم پینگم اوکی هستش . ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شه پینگ من میره روی ۱۰۰۰ . خواستم ببینم این واسه پهنای باند کمه ؟ تاثیر داره روی پینگ ؟
    اگه تعرفه ۲ مگابیت رو بگیرم مشکل حل میشه ؟ یکس دیگه وصل شه پینگ من زیاد نمیشه ؟
    سلام آره برای پهنای باندتونه.

شما 2 مگ هم بگیری بازم 1 نفر وصل شه پینگت میره بالا .من الان 2 مگ دارم برادرم با گوشیش میره تو اینستاگرام ویدئو میبینه پینگ من از 80 میره روی 999 از بازی کیک میشم توسط ادمین.

شما یک کلک باید بزنی از برنامه NETCUT استفاده کن کسایی که به مودمت وصل میشن موقع بازی به صورت مخفی قطعشون کن.اگر گفتن علیرضا چرا اینترنت قطعه بگو نمیدونم من که وصلم تو بازیم

2. این کاربر از P8H61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

4 بار امروز مودم چراغش رفت اومد رفت اومد ، رفت اومد

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قضیه در "دست بررسی بودن" ارائه سرعت های بالا 512 چی شد؟قبلا تو هر صفحه فروم پرسش و پاسخ مخابرات بیشتر از نصفش مربوط به همین قضیه بود
    الان من یه 10-15 صفحه گشتم دریغ از یه پیام با این موضوع

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

درود
    دوستان مخابرات طرحی داره که شبانه رایگان داشته باشه. ممنون میشم زودتر جواب بدین. چون احتمالا میخوام خطمو جمع کنم .

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

قضیه در "دست بررسی بودن" ارائه سرعت های بالا 512 چی شد؟قبلا تو هر صفحه فروم پرسش و پاسخ مخابرات بیشتر از نصفش مربوط به همین قضیه بود
    الان من یه 10-15 صفحه گشتم دریغ از یه پیام با این موضوع
    اخرین خبر اینکه روی همون فروم قسمت تلفن ثابت یکی درخواست داده بود و جواب داده بودن که هم به صورت کتبی هم شفاهی به مدیران گزارش شده و منتظر تصمیم گیری در این خصوص هستند
    من فکر میکنم که با تغییراتی که در بدنه مدیریتی مخابرات اتفاق افتاده شاید تا یه مدت دیگه این طرح ها ارائه بشه چون از 2 مرکز مخابراتی هم شنیده شده که کلا طرح ها جمع میشه و تماما نامحدود ارائه میشه....خدا به خیر کنه تعرفه شونو اگه این اتفاق بیوفته،ناگقته نمایند که یکی از مسئولین فکر میکنم معاون سازمان تنظیم گفته بود که تعرفه اینترنت ثابت و تلفن باید به صورت ابونمان باشه و فروش ای دی اس ال حجمی متوقف بشه....اینترنت موبایل باید حجمی باشه همه جای دنیا همین جور هست،امیدوارم اتفاقای خوبی بیوفته
    باز تا یک هفته دیگه از منبع موثق میپرسم اگه خبر خوبی بود میگم

دوستان کسی جدیدا در حدود همین 1-2 هفته اخیر 512 نامحدود گرفته؟؟مرکز مخابراتتونم ذکر کنید لطفا
    Last edited by farid_givehchin; 15-06-2016 at 11:28.

7. 4 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

1

خیلی چراغ خاموش سعی دارن نامحدود ارائه نکنن و میگن که دلیلشم پایین اومدن سرعت شبکه هستش
    صبح خیلی پیگیری کردم و فهمیدم این داستان اینکه دارن خیلی زیر ابی سعی میکنن نامحدود جمع کنن با بهانه اینکه امار درخواستی کاربرا کمه تو این سرویس....زنگ زدم این ور و اون ور از مرکز فروش ای دی اس ال اصلی گفتم که میگن 512 نمیدن و مابقی مسائل که اتفاق افتاده اونا هم گفتن پیگیری میکنن و کلی سرویس خوب دیگه ام هست منم گفتم دانشجو هستم و این سرویس میخوام اینا هم میگن فقط کمپین تابستانه میدن گفت دلیل اینکه نامحدود کمتر میدن اینه که سرعت شبکه میاد پایین ولی حق ندارن اصلا ندن یک ساعت بعد زنگ زدم باز بماند که شماره نیم ساعت اشغال بود و به شماره همکارش زنگیدم گفتن که با ناظر منطفه تماس گرفته شده و گفتن هر سرویسی میخوایید باید بهتون بدن منم تشکر کردم و زنگ زدم مرکز خودمون(و بماند که دوباره همین داستان اشغال بودن خط و جواب ندادن تکرار شد)بعد به اپراتوره میگم من بیام؟؟ناظر منطقه با شما تماس گرفته؟میگه نه دیروز شما اومدی با یه لهن بدی صحبت کردی....کلی باهم دعوا کردیم پای تفلن و داد و بیداد منم کم نیاوردم گفتم شما کارتون غیر قانونیه هی میگفت از رئیس نامه داریم...اخرشم گفت فقط به شما یکی میدیم نامحدود،خلاصه مطلب اینکه اگر حقی دارید تا اخرش برید جلو از کسی هم نترسید از سامانه 195 و بازرسی سایت خودشون یا به صورت داخلی پیگیری کنید تا حق خودتون بگیرید
    من راحتشون نمیذارم و شدیدا پیگیری میکنم که ببینم کی به اینا دستور داده و چرا مقاومت میکنن و نامحدود نمیدن!!!تو این مرکز ورداورد معلوم نیست چیکار میکنن اصلا!!!

بعد اینکه اومدم خونه و این پست با اینترنت خطم نوشتم ای دی اس ال وصل کردن من دیدم یا خدا چرا SNR انقدر پایینه مگه میشه؟؟5 و 6 بود بعد دیدم همینجوری پشت هم داره CRC میندازه و خط ریست میشه و نکته خیلی خیلی جالب این بود که سرعت خط اصلا محدودیت نداشت یعنی به جای 576 گذاشته بودن 25000 من واقعا شاخ در اورده بودم...گفتم شاید سیم کشی اینجا داغونه،پاشدم رفتم پایین از سر خط وصل کردم دیدم نه فرقی نمیکنه هی حالت های مختلف تست کردم دیدم نه نمیشه زنگ زدم 2020 گفتم خانوم اینو چرا اینجوری بستنش نگاه کرد دید گفت 512 دارید دیگه درسته گفتم بله بعد گفت بزار نگاه کنم یهو گفت ااااووه این چرا اینجوریه...گفتم تازه من خودم کمش کردم اوردم رو 10 مگ کلی اون طرف از من تشکر کرد و تنظیمات خط درست کرد
    ببینید پیگیری ادم جواب میده سر همین اینترنت من 2 روز دویدم ولی تونستم کار خودمو راه بندازم امیدوارم چیزای که تعریف کردم به درد دوستان بخوره
    Last edited by farid_givehchin; 15-06-2016 at 13:34.

9. 5 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام. آقایون شما احیانا با تلگرام مشکلی ندارید؟ . سرعت تلگرام روی اینترنت مخابرات به شدت محدود شده . برنامه های دیگه مثل اینستاگرام هیچ مشکلی ندان و با سرعت کامل لود میشن اما تلگرام هم روی pc و هم نسخه موبایل با 10-15 کیلوبایت لود میشه. با قند شکن مشکل کامل حل میشه اما در حالت عادی به شدت کنده

داره خودمونی میشه P8H61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

کسی هست هنوز 2 مگ نامحدود ماهی 75 هزا رتومنی داشته باشه؟ میخواستم بگم اگر بهت 1 میلیون تومن پول نقد دادن گفتن آقا سرویستو عوض کن. اینکارو نکنید. سرویس شما 10 میلیون تومن می ارزه.

منم داشتم عجب چیزی بود.ماهی 600 گیگ دانلود میکردم 75 هزا رتومن .حیف شد.خر شدم رفتم تو این جشنواره ها 2 مگ محدود گرفتم. حالا 30 گیگ مصرف کنم ماهی 75 تومن میشه.

رفتم پیش رئیس مخابرات گفت اعوذوب الله خدا هم بیاد بگه 2 مگ نامحدود بدید دیگه نمیدیم .

محکم بچسبید .

12. 3 کاربر از P8H61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام آقایون خانوما ، این 512 نامحدود زجر آوره. نخریدی. کسایی که 2 مگ دارن به خیال نامحدود بودن سمت 512 نیان مگه این سرویس رو سرویس اصلیشون در نظر نگیرن و از اینترنت دیگه ای برای کارهای روزانه شون استفاده کنن.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی هست هنوز 2 مگ نامحدود ماهی 75 هزا رتومنی داشته باشه؟ میخواستم بگم اگر بهت 1 میلیون تومن پول نقد دادن گفتن آقا سرویستو عوض کن. اینکارو نکنید. سرویس شما 10 میلیون تومن می ارزه.

منم داشتم عجب چیزی بود.ماهی 600 گیگ دانلود میکردم 75 هزا رتومن .حیف شد.خر شدم رفتم تو این جشنواره ها 2 مگ محدود گرفتم. حالا 30 گیگ مصرف کنم ماهی 75 تومن میشه.

رفتم پیش رئیس مخابرات گفت اعوذوب الله خدا هم بیاد بگه 2 مگ نامحدود بدید دیگه نمیدیم .

محکم بچسبید .
    اتفاقا این سرویس ۲زار هم نمیرزه با اون کیفیت مزخرفش.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •