تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1759 از 1805 اولاول ... 75912591659170917491755175617571758175917601761176217631769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,581 به 17,590 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام---پس من این طرح را بخرم...طرح دوم منظورم است...من تا حالا از مخابرات 4 سال دارم وراضی هستم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از من ميشنوي اگر سرعت ميخوايي و كيفيت پارس انلاين ( تنها مشكلي كه ميشه بهش گرفت اينه كه ساعت ٢ تا ٧ صبح رو يك سوم حساب ميكنه ) اما از نظر كيفيت بهترينه. قيمتاشم مناسب تر از بقيه جاهاست

Sent from my iphone using taptalk

2. این کاربر از Farid_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از من ميشنوي اگر سرعت ميخوايي و كيفيت پارس انلاين ( تنها مشكلي كه ميشه بهش گرفت اينه كه ساعت ٢ تا ٧ صبح رو يك سوم حساب ميكنه ) اما از نظر كيفيت بهترينه. قيمتاشم مناسب تر از بقيه جاهاست

سلام...منظور از یک سوم چی هست...شبانه ان سرعت متوسط ان چند است....روزها سرعت یک مگ بده کاملا برایم کافی است...ماهی چند؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام...منظور از یک سوم چی هست...شبانه ان سرعت متوسط ان چند است....روزها سرعت یک مگ بده کاملا برایم کافی است...ماهی چند؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت اينترنت پرسرعت ميتونين قيمت هارو نگاه كنين
    يا ميتونين تماس بگيرين : ٣٨٤٤٤٤١٨
    منظور از يك سوم اينه كه مثلا ٣ گيگ دانلود كنين ١ گيگ ازتون كم ميكنه.
    درضمن اگر دوست داشتين بنده رو به عنوان معرف معرفي كنين ممنون ميشم. واسه شما تفاوتي نداره و فقط به من يك گيگ رايگان ميده. ولي بنده فقط راهنمايي كردم چون واقعا از همه نظر راضيم ازشون. اسم بنده : فريد سعادت اگر نياز داشتين.
    در ضمن شركت هايي مثل شاتل كه تايم رايگان دارن براي تايم رايگان ٥٠ هزار تومان ازتون ميگيرن كه اگر حساب كنين ٥٠ تومان ميشه حدود ١٥ گيگ اينترنت اگه در حالت هاي تخفيف دار نگيرين كه شبانه ٤٥ گيگ دانلود بهتون ميده. حالا بازم سوالي بود درخدمتم. ضمنا پارس انلاين اولين شركتي هستش كه اينترنت ١٦ مگابيت در ايران ارايه كرد. موفق باشيد

5. این کاربر از Farid_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بعید میدونم. 100% پیشنهاد می کنم حجم باقیمانده را مصرف کنید چون دارید کلا طرح تون رو تعویض می کنید و نه شارژ مجدد.
    سلام.دوستان من از سرویس الانم که طرح خانواده هست 6گیگ ترافیک دارم الان میخوام طرح ویژه ماه رمضان با 10گیگ رو بگیرم خواستم بدونم این ترافیک باقیمونده انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
    البته زنگ زدم پرسیدم گفتن انتقال پیدا میکنه ولی به حرفاشون اعتباری نیست.
    دوست من شما که نمیدونید نظر ندید
    من طرح کمپین ماه رمضون داشتم و تو رزو سرویس عیدانه بعد چون زمانم داشت تموم میشد خواستم سرویس رمضان جدید رو بگیرم
    و مجبور شدم سرویس رزرو رو فعال کنم بعد سرویس رمضان رو خریدم ودوباره سرویس رزرو رو فعال کردم
    لازم به ذکره که قبل اینکار من75 گیگ حجم داشتم که فعال بود ولی طرح جدید که گرفتم و این 75 گیگ به رزور منتقل شد واون10گیگ سرویس جدید فعال شد وهر وقت تموم بشه از رزرو درمیاد
    از سایتmr2020.ir خرید کنید تا مالیات پرداخت نکنید هر مقدار حجم وطرحی هم بگیرید کمتر از10 دقیقه براتون فعال میکنه پشتیبانی خوبی هم داره

7. 2 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من شما که نمیدونید نظر ندید
    من طرح کمپین ماه رمضون داشتم و تو رزو سرویس عیدانه بعد چون زمانم داشت تموم میشد خواستم سرویس رمضان جدید رو بگیرم
    و مجبور شدم سرویس رزرو رو فعال کنم بعد سرویس رمضان رو خریدم ودوباره سرویس رزرو رو فعال کردم
    لازم به ذکره که قبل اینکار من75 گیگ حجم داشتم که فعال بود ولی طرح جدید که گرفتم و این 75 گیگ به رزور منتقل شد واون10گیگ سرویس جدید فعال شد وهر وقت تموم بشه از رزرو درمیاد
    از سایتmr2020.ir خرید کنید تا مالیات پرداخت نکنید هر مقدار حجم وطرحی هم بگیرید کمتر از10 دقیقه براتون فعال میکنه پشتیبانی خوبی هم داره

سلام..از طرحتان راضی هستید...سرعت دنلود توی شب و روز چطوره؟؟؟؟

در آغاز فعالیت halker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول ببینید خطتون جواب میده چون اونا که از پول بدشون نمیاد براشون مهم نیست . از پشتیبانی بپرسید اگر 10 مگ جواب میده بعد بگیرید.
    من طرح رمضان رو گرفتم ولی سرعت افتضاح موند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سایت 8513030.com میگه دیگه طرح شبانه فروشش متوقف شده اگر خریدید مسولیت بازگشت پول با خودتون

11. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول ببینید خطتون جواب میده چون اونا که از پول بدشون نمیاد براشون مهم نیست . از پشتیبانی بپرسید اگر 10 مگ جواب میده بعد بگیرید.
    من طرح رمضان رو گرفتم ولی سرعت افتضاح موند.
    سلام..این مشخصات مودم..طرح نقره ای مخابرات..
    data rate 10240 است..

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت اينترنت پرسرعت ميتونين قيمت هارو نگاه كنين
    يا ميتونين تماس بگيرين : ٣٨٤٤٤٤١٨
    منظور از يك سوم اينه كه مثلا ٣ گيگ دانلود كنين ١ گيگ ازتون كم ميكنه.
    درضمن اگر دوست داشتين بنده رو به عنوان معرف معرفي كنين ممنون ميشم. واسه شما تفاوتي نداره و فقط به من يك گيگ رايگان ميده. ولي بنده فقط راهنمايي كردم چون واقعا از همه نظر راضيم ازشون. اسم بنده : فريد سعادت اگر نياز داشتين.
    در ضمن شركت هايي مثل شاتل كه تايم رايگان دارن براي تايم رايگان ٥٠ هزار تومان ازتون ميگيرن كه اگر حساب كنين ٥٠ تومان ميشه حدود ١٥ گيگ اينترنت اگه در حالت هاي تخفيف دار نگيرين كه شبانه ٤٥ گيگ دانلود بهتون ميده. حالا بازم سوالي بود درخدمتم. ضمنا پارس انلاين اولين شركتي هستش كه اينترنت ١٦ مگابيت در ايران ارايه كرد. موفق باشيد

سلام.
    نمیخوام تبلیغ شاتل رو بکنم ولی قیمت شبانه ی شاتل 5250 تومانه ،پنج هزار و دویست و پنجاه تا تک تومان نه قیمتی که شما گفتید.(۵۰ هزار تومان)
    سرعت دانلود از گوگل پلی و تلگرام برای من در تایم روزانه ۱۶ مگه ،سرعت وبگردی و پینگ هم خوبه فقط قیمت ترافیک گرونه که فعلا جشنواره گذاشته و ۵۰ گیگ رو ۵۶ هزار تومان میفروشه.
    در مورد شبانه هم باید بگم از وقتی اومدم شاتل ده برابر زمانی ک مخابرات بودم دانلود کردم.فقط هر شب نباید دانلود کرد چون محدود میکنه...
    البته یک ماهی هم اسیاتک داشتم شبی ۱۵ گیگ دانلود میشد اما وبگردی و اینستاگرام وتلگرام افتضاح بود.
    Last edited by fight12; 07-07-2016 at 00:18.

14. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام.
    نمیخوام تبلیغ شاتل رو بکنم ولی قیمت شبانه ی شاتل 5250 تومانه ،پنج هزار و دویست و پنجاه تا تک تومان نه قیمتی که شما گفتید.(۵۰ هزار تومان)
    سرعت دانلود از گوگل پلی و تلگرام برای من در تایم روزانه ۱۶ مگه ،سرعت وبگردی و پینگ هم خوبه فقط قیمت ترافیک گرونه که فعلا جشنواره گذاشته و ۵۰ گیگ رو ۵۶ هزار تومان میفروشه.
    در مورد شبانه هم باید بگم از وقتی اومدم شاتل ده برابر زمانی ک مخابرات بودم دانلود کردم.فقط هر شب نباید دانلود کرد چون محدود میکنه...
    البته یک ماهی هم اسیاتک داشتم شبی ۱۵ گیگ دانلود میشد اما وبگردی و اینستاگرام وتلگرام افتضاح بود.
    من چون ٢٥٠ تا تك تومني اشتباه گفتم اشتباه شد ؟ شاتل وقتي محدودتون ميكنه حداقل ٣ هفته محدودين مگر اينكه خوش شانس باشين. پشتيبانيشون هم بلد نيست. اطلاعات بنده كامل هست در مورد شاتل چون تا ٢ ماه پيش شاتل داشتم اما پارس انلاين از همه نظر از همه يك سر و گردن بالاتره ( البته نظر شخصي من هست و هركسي نظر خودشو داره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •