تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1759 از 3745 اولاول ... 759125916591709174917551756175717581759176017611762176317691809185922592759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,581 به 17,590 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

دقیقا درسته. وایمکس جز عذاب هیچی نیست و فقط برای شرایط و مکانهای خاص پیشنهاد میشه. به هیچ عنوان و حتی در بهترین شرایط هم قابل قیاس با ADSL نیست. چه از نظر هزینه، چه کیفیت و چه سرعت و پینگ.

Sent from iPhone ~ Tapatalk

2. 3 کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوست عزیز شما که تابحال وایمکس نداشتی چرا به بقیه سیگنال غلط میدی که الکی برن سمت وایمکس و خودشون را تو دردسر بندازن؟
    من از اول که وایمکس اومد از مبین نت گرفتم که روز به روز فقط کیفیت را پایین آورده و قیمت را بالا
    تو وایمکس فقط سرعت واقعی با قیمت نجومی بهت میدن مثلا شما 686.000 تومن (بدون احتساب مالیات و ارزش افزوده) باید بدی برای نامحدود 1 مگ تازه سرعت دانلودت هم 12 هست (چون 1 مگ سرعت واقعیش 128 هست و چون نامحدودها بین 10 نفر شیر (البته تقسیم شده) سرعتت میشه 12.8 خودت را هم بکشی بالاتر نمیره. دستت هم به هیچ جا بند نیست.
    درصورتیکه قیمت اینترنت ADSL آسیاتک یا بقیه شرکت ها هم از وایمکس ارزون تره و هم سرعت را بالاتر میده (هم سرعت بسیار بالاتر در حجم محدود روزانه و هم سرعت بالاتر از مقداری که باید بهتون بده تو بقیه ساعات)
    البته من قصد دفاع از این شرکت را ندارم ولی آدرس غلط به مردم ندین که برن سمت وایمکس.

در حالت کلی در صورتیکه تلفن منزلتون امکان دریافت ADSL را داره حتما ADSL بگیرید. (حالا از هر شرکتی که بهتره) و در صورتیکه فیبر نوری هستید یا از مخابرات یا از آسیاتک بازم ADSL و درصورتیکه خط تلفن PCM باشه که هیچ راهی نداره برید سمت وایمکس و اگر وایمکس هم پوشش نده دیگه فقط GPRS میشه داشت.
    اشتباه شما این بوده که از مبین نت وایمکس گرفتید عین اینه که شما ای دی اس ال را از اسیاتک بگیرید این دو شرکت هیچ فرقی با هم ندارد.

4. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بچه ها یه سری به این تاپیک هم بزنید... مطالب مفیدی در مورد سرعت اینترنت داره...

6. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اشتباه شما این بوده که از مبین نت وایمکس گرفتید عین اینه که شما ای دی اس ال را از اسیاتک بگیرید این دو شرکت هیچ فرقی با هم ندارد.
    باز هم از شما می پرسم اصلا تابحال وایمکس داشتی؟ حالا چه مبین نت چه ایرانسل!!!!
    اولا مبین نت از نظر سرعت و کیفیت خیلی بهتر از ایرانسل بوده و هست. (ایرانسل با روش هایی مثل نصف کردن قیمت مودم و جشنواره و .... خیلی ها را گرفتار خودش کرد و همین که مبین نت حداقل همین حقه بازی ها را انجام نداده نشون دهنده برتر بودن خدماتش هست) مبین نت از اول شبانه رایگان داشت ولی ایرانسل فقط تو یک سال اخیر اون هم با شرایط خاص جشنواره و ... شبانه رایگان میده و خیلی از موارد دیگر
    متاسفانه خیلی ها هم که فقط قیمت اولیه (مودم) را در نظر می گرفتن تو چاه ویرانسل سقوط می کردند و بدلیل اینکه اطلاعات کمی داشتند نمی دونستن که چطوری ایرانسل سرشون کلاه میگزاشت و پول 10 تا مودم را ازشون می گرفت. من تو دوستام حداقل سرعت و کیفیت افتضاح وایمکس ایرانسل را دیدم که می گم 100 رحمت به مبین نت
    جالبه همشون سرعت 512 گرفته بودن و بعد از کلی وقت گاها بالای 2 سال وقتی بهشون می گفتم برید اسپید تست سرعتتون را امتحان کنید می دیدند ای داد بیداد تو این دو سه سال فقط اینترنت 128 بهشون داده و پول 512 گرفته. وقتی هم که به پشتیبانی زنگ می زدند به جای اینکه به حرفشون توجه کنند کلی اراجیف تحویلشون می دادند.
    حداقل مبین نت از این فیلمها کمتر سر مشتریهاش در میاره (البته نمی گم در نمیاره نمونه جدیدش هم کم کردن ساعت و محدود کردن حجم دانلود شبانه بدون اطلاع رسانی دقیق به مشتریهاش)

مصیبت دیگری که کاربرای وایمکس باهاش طرف هستند مودم های وایمکس هست که هر شرکتی فقط مودم خودش را قبول می کنه و اگر شما از مبین نت گرفتید نمی تونی برای دوره بعد با مودمتون از ایرانسل اینترنت دریافت کنید یا بالعکس و باید مودم جدید از شرکت بعدی بگیری اونوقت 200 یا 300 تومن مودم را هم باید بندازی بیرون تو سطل آشغال!!!

باز هم می گم هر کی می تونه ADSL بگیره بره خدا را شکر کنه و اسم وایمکس را هم نیاره
    شما هم دوست عزیز اگر با این توصیفات من باز هم میگی وایمکس این شرکت یا اون شرکت بهتره، باسمالله برو وایمکس بگیر چرا اینجا خودت را معطل کردی؟

8. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

باز هم از شما می پرسم اصلا تابحال وایمکس داشتی؟ حالا چه مبین نت چه ایرانسل!!!!
    اولا مبین نت از نظر سرعت و کیفیت خیلی بهتر از ایرانسل بوده و هست. (ایرانسل با روش هایی مثل نصف کردن قیمت مودم و جشنواره و .... خیلی ها را گرفتار خودش کرد و همین که مبین نت حداقل همین حقه بازی ها را انجام نداده نشون دهنده برتر بودن خدماتش هست) مبین نت از اول شبانه رایگان داشت ولی ایرانسل فقط تو یک سال اخیر اون هم با شرایط خاص جشنواره و ... شبانه رایگان میده و خیلی از موارد دیگر
    متاسفانه خیلی ها هم که فقط قیمت اولیه (مودم) را در نظر می گرفتن تو چاه ویرانسل سقوط می کردند و بدلیل اینکه اطلاعات کمی داشتند نمی دونستن که چطوری ایرانسل سرشون کلاه میگزاشت و پول 10 تا مودم را ازشون می گرفت. من تو دوستام حداقل سرعت و کیفیت افتضاح وایمکس ایرانسل را دیدم که می گم 100 رحمت به مبین نت
    جالبه همشون سرعت 512 گرفته بودن و بعد از کلی وقت گاها بالای 2 سال وقتی بهشون می گفتم برید اسپید تست سرعتتون را امتحان کنید می دیدند ای داد بیداد تو این دو سه سال فقط اینترنت 128 بهشون داده و پول 512 گرفته. وقتی هم که به پشتیبانی زنگ می زدند به جای اینکه به حرفشون توجه کنند کلی اراجیف تحویلشون می دادند.
    حداقل مبین نت از این فیلمها کمتر سر مشتریهاش در میاره (البته نمی گم در نمیاره نمونه جدیدش هم کم کردن ساعت و محدود کردن حجم دانلود شبانه بدون اطلاع رسانی دقیق به مشتریهاش)

مصیبت دیگری که کاربرای وایمکس باهاش طرف هستند مودم های وایمکس هست که هر شرکتی فقط مودم خودش را قبول می کنه و اگر شما از مبین نت گرفتید نمی تونی برای دوره بعد با مودمتون از ایرانسل اینترنت دریافت کنید یا بالعکس و باید مودم جدید از شرکت بعدی بگیری اونوقت 200 یا 300 تومن مودم را هم باید بندازی بیرون تو سطل آشغال!!!

باز هم می گم هر کی می تونه ADSL بگیره بره خدا را شکر کنه و اسم وایمکس را هم نیاره
    شما هم دوست عزیز اگر با این توصیفات من باز هم میگی وایمکس این شرکت یا اون شرکت بهتره، باسمالله برو وایمکس بگیر چرا اینجا خودت را معطل کردی؟
    خودم وایمکس ندارم به دلیل اینکه خونمون را پوشش نمیده وگرنه یک لحظه هم این شرکت را تحمل نمیکردم. اما دوستان و فامیلم وایمکس ایرانسل دارند و ازش خیلی راضی هستند سرعت واقعی را بهشون میده 512 دارند سرعت دانلودشون 64 است تنها مشکلش برای بعضی از دوستام اینکه قطعی داره اونم به دلیل پوشش ضعیف و پینگ بالا که نسبت به اسیا تک خیلی خوبه!اما در مورد مبین نت از همون اول بخاطر گران بودن تعرفها و بعدا سرویسای نامحدودش را برداشت خیلیا ازش نا راضی بودن عجیبه شما ازش راضی بودی یعنی چی واسه یه گیگ اضافه باید 12 تومن بدید؟؟؟در مود جشنواره باید بگم اینم یکی از امتیازات مثبت ایرانسل نسبته به مبین نت است نه امتیاز منفی!در مورد پشتیبانی هم باید بگم پشتیبانی اسیاتک نه تنها اراجیف میگه بلکه به راحتی دروغ هم میگن البته اکثر پشتیبانیها دروغ میگن اما هیچ پشتبانی به اندازه پشتیبانی اسیاتک دروغ نمیگه!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوست عزیز شما که تابحال وایمکس نداشتی چرا به بقیه سیگنال غلط میدی که الکی برن سمت وایمکس و خودشون را تو دردسر بندازن؟
    من از اول که وایمکس اومد از مبین نت گرفتم که روز به روز فقط کیفیت را پایین آورده و قیمت را بالا
    تو وایمکس فقط سرعت واقعی با قیمت نجومی بهت میدن مثلا شما 686.000 تومن (بدون احتساب مالیات و ارزش افزوده) باید بدی برای نامحدود 1 مگ تازه سرعت دانلودت هم 12 هست (چون 1 مگ سرعت واقعیش 128 هست و چون نامحدودها بین 10 نفر شیر (البته تقسیم شده) سرعتت میشه 12.8 خودت را هم بکشی بالاتر نمیره. دستت هم به هیچ جا بند نیست.
    درصورتیکه قیمت اینترنت ADSL آسیاتک یا بقیه شرکت ها هم از وایمکس ارزون تره و هم سرعت را بالاتر میده (هم سرعت بسیار بالاتر در حجم محدود روزانه و هم سرعت بالاتر از مقداری که باید بهتون بده تو بقیه ساعات)
    البته من قصد دفاع از این شرکت را ندارم ولی آدرس غلط به مردم ندین که برن سمت وایمکس.

در حالت کلی در صورتیکه تلفن منزلتون امکان دریافت ADSL را داره حتما ADSL بگیرید. (حالا از هر شرکتی که بهتره) و در صورتیکه فیبر نوری هستید یا از مخابرات یا از آسیاتک بازم ADSL و درصورتیکه خط تلفن PCM باشه که هیچ راهی نداره برید سمت وایمکس و اگر وایمکس هم پوشش نده دیگه فقط GPRS میشه داشت.
    من واقعا نفهمیدم شما اطلاعاتتو از کجا آوردی...
    اما سرعت وایمکس نامحدود دقیقا اسمیه.... اینکه منطقه شما آنتن نداره، مشکل حساب نمیشه چون میتونی مودم قویتری بخری!
    تهرانو کاری ندارم اما اگه شما شهرستان وایمکس بگیری (چون ظرفیتش تکمیل نیست) سیاست مصرف منصفانه اعمال نمیشه و اینم تعرفه!

اینم تعرفه شهرستان...

خواهشا از این به بعد قبل پست های طولانیت، یکم تحقیق کن....
    قابل توجه تهرانی ها ! 2 مگ نامحدود 120 گیگ مصرف منصفانه داره بعدش ممکنه سرعتتون پایین بیاد!

11. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ویرایش نمیشه...
    فقط 1 مگ و 2 مگ مصرف منصفانه داره....
    و نکته خیلی مهم اینکه، شما اگه 2 مگ نامحدود داشته باشی و ساعت رایگان محدود، دانلود کنی، جز مصرف منصفانت حساب نمیشه....
    Last edited by ShadowDragon; 11-03-2014 at 09:42.

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. کسی ذیشب تست کرد ببینه سرعت دانلود از سایت های ایرانی و خارجی فرق داره یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

دوستان وضعیت نامحدود چطوره؟ توی تعرفه ها نوشته "حداقل تبادل" منظورش چیه؟ محدود میکنن؟

برای سرویس های محدود هم که باید 10 گیگ به بالا بگیرم تا بتونم از ساعات رایگان استفاده کنم.
    نمیدونم این "نیم بها" رو از کجا درآوردن!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوستان اسیاتک هم تعرفه را کاهش داد.(تعرفه خرید حجم اضافی) اما سرویس حجمی را کاهش قیمت نداده؟؟؟دوستان من یه چیز را متوجه نشدم مثلا من 20 گیگ اضافه بخوام بخره هر گیگ برای من 2000تومن در میاد یا 2400 تومن؟؟؟اصلا تو پنا اسیاتک مگه میشه بیشتر از 10 گیگ حجم خرید تو پنل من اصلا خرید گیگ اضافی وجود نداره؟شاید بخاطر اینکه سرویسم نامحدوده.کسی اطلاع داره؟
    Last edited by dvd2010; 11-03-2014 at 16:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •