تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1759 از 2365 اولاول ... 75912591659170917491755175617571758175917601761176217631769180918592259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,581 به 17,590 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سیستم خوبی داشتی ؟ برای چی 1.5 دادیش ؟
    راستی داداش از باندات برام میگی ؟ راضی بودی ؟ حجم صدات چطوری بود ؟ کلا یکم توضیح میدی با اون باندا چیکارا میکردی ؟
    طرفی ک اومده بود ماشینم رو بخره اول از ماشین خوشش اومد بعد ک نشست ی دور بزنه ی اهنگم گذاشت . دیگه بیخیال ماشین شد کلا ماشینو با سیستم میخواست . منم مجبور شدم دل بکنم .
    دادا با 1900 واقعا سیستم خوبی از اب در اومده بود . من ک راضی بودم .
    از لحاظ کیفیت صدا و تفکیک نظیر نداره تو رنج قیمتش . رو بیسش زیاد حساب نکن . من چون کواک دوست دارم و صدا برام مهم بود e69xرو گرفتم وگرنه کامپ انتخاب بهتری بود .
    خلاصه من ساب P12داشتم ک از نظر بیس خیالم راحت بود و در کنار این ساب قدرت مندو کیفیتی ی کواک خوش صدا لازم داشتم مثل e69x. ک کامل بود . در هم ریزی صدا خیلی کمه .
    الیته امپم هم خیلی خوب بود . اما پخشم حرفه ای نبود اگه پخشتون حرفه ای و خوش صدا باشه .یعنی ی کلام تموووونه.فقط کمی رو ظاهرش بیشتر وقت میزاشتن خیلی خوب میشد .
    بازهم میگم تو رنج قیمت خودش و کمی بالاتر کواکی مثل e69x خوش صدا نیست
    Last edited by kasra k2; 20-04-2015 at 13:58.

2. این کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرفی ک اومده بود ماشینم رو بخره اول از ماشین خوشش اومد بعد ک نشست ی دور بزنه ی اهنگم گذاشت . دیگه بیخیال ماشین شد کلا ماشینو با سیستم میخواست . منم مجبور شدم دل بکنم .
    دادا با 1900 واقعا سیستم خوبی از اب در اومده بود . من ک راضی بودم .
    از لحاظ کیفیت صدا و تفکیک نظیر نداره تو رنج قیمتش . رو بیسش زیاد حساب نکن . من چون کواک دوست دارم و صدا برام مهم بود e69xرو گرفتم وگرنه کامپ انتخاب بهتری بود .
    خلاصه من ساب P12داشتم ک از نظر بیس خیالم راحت بود و در کنار این ساب قدرت مندو کیفیتی ی کواک خوش صدا لازم داشتم مثل e69x. ک کامل بود . در هم ریزی صدا خیلی کمه .
    الیته امپم هم خیلی خوب بود . اما پخشم حرفه ای نبود اگه پخشتون حرفه ای و خوش صدا باشه .یعنی ی کلام تموووونه.فقط کمی رو ظاهرش بیشتر وقت میزاشتن خیلی خوب میشد .
    بازهم میگم تو رنج قیمت خودش و کمی بالاتر کواکی مثل e69x خوش صدا نیست
    پخشتون چی بود ؟
    پخش من x400 هست ! به نسبت قیمتش میشه گفت بهترین انتخابه ! پخش خوش صدا با امکانات خوبی هست در برابر قیمتش .
    چرا کواک رو به کامپ ترجیح میدین ؟ بخاطر حجم صدا ؟
    حجم صدای اسپیکراتون چطور بود ؟ پرتاب صدای و بلندی آن چطور ؟
    سابی که برداشتین راه اندازی سختی داره ! من نظر خودم روی سری متچ هلیکس و گزینه 12w-d هست .

من صدای نرم و عدم تیزی + ووفر نرم و همینطور وضوح بالا و صدای شفاف دوست دارم . اکولایزر فلت پخش هم ترجیح میدم . اینک در عین تیز نبودن و خشک نبودن ، صدا دیتیل هم داشته باشه
    بنظرت E69X منو راضی میکنه ؟!
    Last edited by r0ss0neri; 20-04-2015 at 15:54.

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساب p12
    امپ ma 40
    باند e69x
    از سات خرید کردم .
    خیلی راضی بودم کلا برام 1900 برام ابخوده بود
    ولی بازم احساس میکردم امپ برای ساب ضعیف بود ma10بهتر بود
    سلام داداش مبارکت باشه ایشاالله تو شادی هات استفاده کنی،یه چندتا سوال داشتم
    پخش و ماشینتون چیه؟باطری هم عوض کردین؟قیمت کالاها رو هم میشه بگین؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا حمید ممنون از توضیحاتت داداش راهش انداختم سابو
    ولی یه مشکلی هست ولومو تا 20 میبرم بالا صدا عالیه اما وقتی بالاتر میبرم صدای بیس به جای اضافه شدن کم میشه
    وقتی ولوم به 50 میرسه صدای ساب بین صدای ریز و خواننده گم میشه

احتمال داره از امپ باشه؟چون خیلی هم داغ میکنه بعد چند دقیقه اصلا نمیشه به امپ دست زد مثل کتری جوش داغهدست تاول میزنه بخوره بهش
    امپلی تورنادو 700 وات 302.2 که به گفته رفیقم برای 10 سال پیشه

این مشکلات امکان داره با تعویض امپ حل بشه؟

این امپ مکسیدر MX-2 میتونه خوب صدای 1214 دراره؟

سلام امیر جان.خواهش میکنم دوست خوبم.
    داغ کردن امپهای کلاس AB طبیعی هست. اما متاسفانه آمپ شما به خاطر استفاده کردن از متریال نامرغوب نمیتونه اون قابلیتهای یه آمپلیفایر 4 کانال استاندارد رو ارائه بده.ضمنا کی گفته تورنادو ماله 10 سال پیشه؟!!قدیمیترین کالای فیک مافکو هست.
    تمام مشکلاتی که ذکر کردین مربوط به آمپتون هست.

سلام داداش مبارکت باشه ایشاالله تو شادی هات استفاده کنی،یه چندتا سوال داشتم
    پخش و ماشینتون چیه؟باطری هم عوض کردین؟قیمت کالاها رو هم میشه بگین؟
    امیر جان
    آقا کسری الان جنسهاشون رو فروختن شما دیر رسیدی و تبریکتون از اون دیرتر
    در حال حاضر
    ساب p12 قیمتش 450
    آمپ MA40FX قیمت 615
    اسپیکر E69X آخرین قیمت 290 بود چون کسی نداره.در چند روز آینده بار جدید میرسه و باید ببینم قیمتش رو چند میشه گرفت برای بچه ها.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام امیر جان.خواهش میکنم دوست خوبم.
    داغ کردن امپهای کلاس AB طبیعی هست. اما متاسفانه آمپ شما به خاطر استفاده کردن از متریال نامرغوب نمیتونه اون قابلیتهای یه آمپلیفایر 4 کانال استاندارد رو ارائه بده.ضمنا کی گفته تورنادو ماله 10 سال پیشه؟!!قدیمیترین کالای فیک مافکو هست.
    تمام مشکلاتی که ذکر کردین مربوط به آمپتون هست.
    ممنون داداش
    پس باید امپ سابو100% عوض کنم
    شما چی پیشنهاد میدین یه 2 کانال؟ همین مکسیدر MX-2 کارمو راه میندازه؟صدای 1214 در میاره؟تا 180-200 تومن چیزی گیر میاد؟یا PREMIER PRG-6500

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان آقا برای یه سیستم یه جفت کواک و یه ساب خازن هم نیازه؟ به باتری و برق ماشین آسیب نمیزنه؟ چون ماشین نو هست باتری فابریک روشه از این لحاظ گفتم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان آقا برای یه سیستم یه جفت کواک و یه ساب خازن هم نیازه؟ به باتری و برق ماشین آسیب نمیزنه؟ چون ماشین نو هست باتری فابریک روشه از این لحاظ گفتم...
    باطری فابریک احتمالا 50 آمپره ! در کل بجای خازن باطریتو عوض کنی بنظرم نتیجه خیلی بهتره !
    بسته به ماشینت ، باطری 74،76 آمپر بندازی ، کلا سیستم برق ماشینت بهتر میشه .
    ماشین شما چیه ؟ باید ببینی میتونی این باطری رو جا بدی و اینک دینامت توان شارژ اون رو داره یا نه . معمولا تا 80 آمپر رو توان شارژ کردن خوب دارن .

10. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باطری فابریک احتمالا 50 آمپره ! در کل بجای خازن باطریتو عوض کنی بنظرم نتیجه خیلی بهتره !
    بسته به ماشینت ، باطری 74،76 آمپر بندازی ، کلا سیستم برق ماشینت بهتر میشه .
    ماشین شما چیه ؟ باید ببینی میتونی این باطری رو جا بدی و اینک دینامت توان شارژ اون رو داره یا نه . معمولا تا 80 آمپر رو توان شارژ کردن خوب دارن .
    سلام ماشین سورن هست. یعنی اذیتم میکنه اگه به فکر برق نباشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام اقا حمیدخداقوت اول اینکه خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون بعدم بگم که رفتم سیستموبستم خیلی عالی شده فقط امپ نبستم تا هفته اینده هم میرم امپ رو میبندم خلاصه خیلی ممنونم از راهنمایی تون ........بعدم میگم پسر داییم سیستم منو دیده ازش خوشش اومده اما گفت بودجم کمه حالا میخواستم یه سیستم بین 500تا800بدون امپ وپخش ،بهترین سیستمی که میشه بااین هزینه بست رو بگیدخلاصه یه سیستم عالی باشه بااین هزینه مرسی بازم شمارو زحمت دادم....

13. این کاربر از گجیک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون داداش
    پس باید امپ سابو100% عوض کنم
    شما چی پیشنهاد میدین یه 2 کانال؟ همین مکسیدر MX-2 کارمو راه میندازه؟صدای 1214 در میاره؟تا 180-200 تومن چیزی گیر میاد؟یا PREMIER PRG-6500
    سلام
    به نظر بله تعویض کنید.
    من پیشنهادم 5602 پایونیر هست.
    اگر توان RMS ساب 1000 وات یا بالتر باشه بله باید خازن 1 فاراد نصب کنید.
    ضمنا حواستون باشه اگر خازن میخوهاید تهیه کنید خازن خوب و به قول معروف برند تهیه کنید. مثل استریت وایرز.در غیر اینصورت نه تنها پولتون رو دور ریختید بلکه باعث افت ولتاژ و صدمه به وسالتون هم خواهید شد.
    ضمنا خازنهای بالای 1 فاراد کلا دروغ و قلابی و تبلیغ هستند. گول اینگونه اعداد رو نخورید.حتی اگر برند بودند.
    در مورد باطری ماشین.شما ابتدا سیستم رو نصب کنید اگر تو ولومهای بالا و در شب نور چراغها خیلی کم نور و پر نور شدن بهتره باطری رو 74A کنید.هیچ مشکلی هم برای خودرو به وجود نمیاد.(شخصا تست کردم روی پراید و احتمالا روی ال90 میخوام74 نصب کنم)
    سلام اقا حمیدخداقوت اول اینکه خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون بعدم بگم که رفتم سیستموبستم خیلی عالی شده فقط امپ نبستم تا هفته اینده هم میرم امپ رو میبندم خلاصه خیلی ممنونم از راهنمایی تون ........بعدم میگم پسر داییم سیستم منو دیده ازش خوشش اومده اما گفت بودجم کمه حالا میخواستم یه سیستم بین 500تا800بدون امپ وپخش ،بهترین سیستمی که میشه بااین هزینه بست رو بگیدخلاصه یه سیستم عالی باشه بااین هزینه مرسی بازم شمارو زحمت دادم....
    سلام خواهش میکنم کاری نکردم
    بالاخره چیا گرفتی؟
    اگر پسر دائیتون در آینده آمپ هم نصب میکنه (که به ایشون بفرمائید حتما این کار رو انجام بده) من پخش 7056 با جی وی سی 7158 رو به ایشون پیشنهاد میکنم.
    پخش رو 560 و اسپیکر رو هم 227 میتونم براشون بگیرم.
    صدای خیلی خوبی میگیرن اگر آمپ هم نصب کنند که عالی میشه

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •