تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1758 از 2608 اولاول ... 75812581658170817481754175517561757175817591760176117621768180818582258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,571 به 17,580 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

پینگ من از 210 یهویی میره رو 390

من آخه بازی آنلاین انجام میدم تو سرورهای خارجی. تو یه سرور لاتین پینگم 210 یهویی ساعت 1:28 دقیقه شد 390 میلی ثانیه. از بازی اومد بیرون

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پاسختون
    منظور بنده تغییر پهنای باند سرویس نامحدود مثلا از 256 به 512 بود که از طریق همون آدرسی که گفتم اینکارو کردم و یکی دوساعت بعدش با 2020 تماس گرفتم و گفتن طلی امروز یا فردا تغییر سرعت اعمال میشه
    حوالی 4-5 ساعت بعد از درخواست اینترنتی بنده هم سرویس سرعتش افزایش پیدا کرد و همزمان پیامک افزایش سرعت سرویس هم برام اومد، ضمن اینکه همون لحظه چراغ مودم هم قرمز شد و با خاموش روشن کردن مودم سرعت جدید در پنل مودم هم تغییر کرد
    سلام. منم امروز 128 نامحدود خونه رو به 512 با حجم 4 گیگ که مربوط به کمپین شگفت انگیزه از طریق سایت مخابرات و اینترنتی تغییر دادم.
    الان قسمت پیگیری adsl سایت رو که میرم میزنه :در خواست تبدیل به وضعیت کمپین شما در وضعیت امور مشترکین می باشد.
    احتیاج نیست به مخابرات مراجعه کنم یا تلفن کنم؟ خودشون سرعت رو نهایتا 1-2 روزه افزایش میدن؟
    و اینکه گفتین چراغ مودم قرمز شد یعنی اینترنت قطع میشه و با یه خاموش روشن کردن درست میشه و دیگه نمیخاد کانفیگ مودم عوض شه؟
    اگه بیشتر از حجم ماهیانه م برم خودکار تمدید میشه یا باید از سایت حجم اضافه بخرم؟ هر یه گیگ اضافه حدودا چند تومنه؟
    و سوال آخر اینکه از 512 مخابرات راضی هستین؟ چطوره؟

ممنون

پ.ن: برای من به یک ساعت نکشید که سرعتم زیاد شد. چراغ مودمم قرمز نشد و نیازی به خاموش و روشن کردنش هم نشد. سرعتشم در حد همون 512 هست نه کمتر.
    Last edited by miss_ava7; 08-06-2016 at 15:08.

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام. منم امروز 128 نامحدود خونه رو به 512 با حجم 4 گیگ که مربوط به کمپین شگفت انگیزه از طریق سایت مخابرات و اینترنتی تغییر دادم.
    الان قسمت پیگیری adsl سایت رو که میرم میزنه :در خواست تبدیل به وضعیت کمپین شما در وضعیت امور مشترکین می باشد.
    احتیاج نیست به مخابرات مراجعه کنم یا تلفن کنم؟ خودشون سرعت رو نهایتا 1-2 روزه افزایش میدن؟
    و اینکه گفتین چراغ مودم قرمز شد یعنی اینترنت قطع میشه و با یه خاموش روشن کردن درست میشه و دیگه نمیخاد کانفیگ مودم عوض شه؟
    اگه بیشتر از حجم ماهیانه م برم خودکار تمدید میشه یا باید از سایت حجم اضافه بخرم؟ هر یه گیگ اضافه حدودا چند تومنه؟
    و سوال آخر اینکه از 512 مخابرات راضی هستین؟ چطوره؟

ممنون

پ.ن: برای من به یک ساعت نکشید که سرعتم زیاد شد. چراغ مودمم قرمز نشد و نیازی به خاموش و روشن کردنش هم نشد. سرعتشم در حد همون 512 هست نه کمتر.
    اذیت نشید نمیخوام ناراحتتون کنم اما شما اشتباه کردید به نظر من شما 512 حجمی گرفتین درسته ماهی 12 تومنه ولی کافیه 3 گیگ اضافه حجم مصرف کنید تا هزینش بشه اندازه 512 نامحدود 25 تومن در ماه.

512 نامحدود 25 تومنه ولی 24 ساعته میتونید دانلود کنید. روزی 4 گیگ راحت میتونستید دانلود کنید ماهی 120 گیگ با قیمت 25 تومن

شما الان 512 حجمی 4 گیگ گرفتین 12 تومن فقط حواستون نباشه 3 گیگ اضافه مصرف کنید میشه 25 هزار تومن در ماه که میشه همون 512 نامحدود .

بدی این کمپینا اینه که معمولا تا 1 سال نمیشه سرویس رو عوض کرد مگر اینکه رانژه خط رو جمع کنید دوباره درخواست بدید.و برید تو نوبت

4. 3 کاربر از محمد 1381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه P8H61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان گول این کمپینها رو نخورید فقط به فکر شیره مالیدن سر مردمن.

این کمپینها برای اینه که 1 - اونایی که نامحدود 1 و 2 مگ دارن سرشون رو شیره بمالن. 2- اونایی که سرویسشون شبانه رایگان داره رو سرشون شیره بمالن.

اینا اگر دلشون برای مردم میسوخت حجم باقیمانده ترافیک رو درست میکردن

این سرویس حجمی :

یعنی الان تمام مشترکان مخابرات استان تهران حجم باقیماندشون رو نمیتونن ببینن.یعنی در دنیا بی نظیره اینچنین چیزی.
    میرن تند تند فکر میکنن کمپین راه بندازن تا سر مردم رو شیره بمالن و سرویسهای خوبشون رو بگیرن ولی ایرادها ی فعلی رو برطرف نمیکنن.

بشناسید مخابرات تهران رو.

6. 7 کاربر از P8H61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اذیت نشید نمیخوام ناراحتتون کنم اما شما اشتباه کردید به نظر من شما 512 حجمی گرفتین درسته ماهی 12 تومنه ولی کافیه 3 گیگ اضافه حجم مصرف کنید تا هزینش بشه اندازه 512 نامحدود 25 تومن در ماه.

512 نامحدود 25 تومنه ولی 24 ساعته میتونید دانلود کنید. روزی 4 گیگ راحت میتونستید دانلود کنید ماهی 120 گیگ با قیمت 25 تومن

شما الان 512 حجمی 4 گیگ گرفتین 12 تومن فقط حواستون نباشه 3 گیگ اضافه مصرف کنید میشه 25 هزار تومن در ماه که میشه همون 512 نامحدود .

بدی این کمپینا اینه که معمولا تا 1 سال نمیشه سرویس رو عوض کرد مگر اینکه رانژه خط رو جمع کنید دوباره درخواست بدید.و برید تو نوبت
    حرفتون کاملا درسته. کلا این نوع کمپین ها برای کسایی که زیاد دانلود میکنن ضرره. من چون فقط یه نفرم و غیر از اینستاگرام، نهایتا بخام هفته ای یه فیلم دانلود کنم احساس کردم 4 گیگ بسه برام. برام مهم سرعت بهتر بود تا لپتاپو زیاد روشن نزارم و همینطور از خریدن بسته های همراه اول راحت شم.

ممنونم از توضیحتون. نمی دونستم کمپینش یک ساله است و اینکه از این به بعد حواسمو جمع کنم زیاد نرم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینترنت مخابرات غرب افتضاح شده تو این یک هفته سایت خارجی به زور باز میشه فقط سایت های ایرانی رو باز میکنه.
    ببخشید ولی به اصطلاح ساده اش ریده.

9. این کاربر از Anishtain_DM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام. دوستان من طرح یکساله محدود 2 مگ داشتم با شبونه رایگان. میخوام ببینم طرحی داریم که حتما شبونه رایگان داشته باشه ؟
    ممنونم .

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    امروز صبح حتی تو باز کردن پی سی هم مشکل داره
    من که مصرف زیاد ندارم حوصله جمع آوری و ثبت نام دوباره در یه شرکت دیگه هم ندارم همون یکدفعه که مخابرات رو قطع کردم از فن آوا گرفتم اونم یهو مصرف منصفانه گزاشت برام کافیه
    وگرنه یکدقیقه این باصطلاح اینترنت رو نگه نمیداشتم...
    Last edited by mehryar1973; 11-06-2016 at 08:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام . من یه سوالی دارم
    ما اینترنت ۵۱۲ مخابرات داریم . وقتی خودم فقط به اینترنت وصل باشم پینگم اوکی هستش . ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شه پینگ من میره روی ۱۰۰۰ . خواستم ببینم این واسه پهنای باند کمه ؟ تاثیر داره روی پینگ ؟
    اگه تعرفه ۲ مگابیت رو بگیرم مشکل حل میشه ؟ یکس دیگه وصل شه پینگ من زیاد نمیشه ؟

داره خودمونی میشه P8H61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان اینجارو نگاه کنید قبض تلفنمون امروز اومد:

مالیات + عوارض + آبونمان = 16 هزار تومن..میبینید چه پولای مفتی میگیرن
    یعنی مالیات تصاعدی زیاد میشه درسته.
    خوب وقتی اینجور مالیات میبندید منم راحت میتونم برم از یک شرکت خصوصی اینترنت بگیرم که روی قبض تلفن اینقدر مالیات نیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •