پینگ من از 210 یهویی میره رو 390
من آخه بازی آنلاین انجام میدم تو سرورهای خارجی. تو یه سرور لاتین پینگم 210 یهویی ساعت 1:28 دقیقه شد 390 میلی ثانیه. از بازی اومد بیرون
پینگ من از 210 یهویی میره رو 390
من آخه بازی آنلاین انجام میدم تو سرورهای خارجی. تو یه سرور لاتین پینگم 210 یهویی ساعت 1:28 دقیقه شد 390 میلی ثانیه. از بازی اومد بیرون
سلام. منم امروز 128 نامحدود خونه رو به 512 با حجم 4 گیگ که مربوط به کمپین شگفت انگیزه از طریق سایت مخابرات و اینترنتی تغییر دادم.
الان قسمت پیگیری adsl سایت رو که میرم میزنه :در خواست تبدیل به وضعیت کمپین شما در وضعیت امور مشترکین می باشد.
احتیاج نیست به مخابرات مراجعه کنم یا تلفن کنم؟ خودشون سرعت رو نهایتا 1-2 روزه افزایش میدن؟
و اینکه گفتین چراغ مودم قرمز شد یعنی اینترنت قطع میشه و با یه خاموش روشن کردن درست میشه و دیگه نمیخاد کانفیگ مودم عوض شه؟
اگه بیشتر از حجم ماهیانه م برم خودکار تمدید میشه یا باید از سایت حجم اضافه بخرم؟ هر یه گیگ اضافه حدودا چند تومنه؟
و سوال آخر اینکه از 512 مخابرات راضی هستین؟ چطوره؟
ممنون
پ.ن: برای من به یک ساعت نکشید که سرعتم زیاد شد.چراغ مودمم قرمز نشد و نیازی به خاموش و روشن کردنش هم نشد. سرعتشم در حد همون 512 هست نه کمتر.
Last edited by miss_ava7; 08-06-2016 at 15:08.
اذیت نشید نمیخوام ناراحتتون کنم اما شما اشتباه کردید به نظر من شما 512 حجمی گرفتین درسته ماهی 12 تومنه ولی کافیه 3 گیگ اضافه حجم مصرف کنید تا هزینش بشه اندازه 512 نامحدود 25 تومن در ماه.
512 نامحدود 25 تومنه ولی 24 ساعته میتونید دانلود کنید. روزی 4 گیگ راحت میتونستید دانلود کنید ماهی 120 گیگ با قیمت 25 تومن
شما الان 512 حجمی 4 گیگ گرفتین 12 تومن فقط حواستون نباشه 3 گیگ اضافه مصرف کنید میشه 25 هزار تومن در ماه که میشه همون 512 نامحدود .
بدی این کمپینا اینه که معمولا تا 1 سال نمیشه سرویس رو عوض کرد مگر اینکه رانژه خط رو جمع کنید دوباره درخواست بدید.و برید تو نوبت
دوستان گول این کمپینها رو نخورید فقط به فکر شیره مالیدن سر مردمن.
این کمپینها برای اینه که 1 - اونایی که نامحدود 1 و 2 مگ دارن سرشون رو شیره بمالن. 2- اونایی که سرویسشون شبانه رایگان داره رو سرشون شیره بمالن.
اینا اگر دلشون برای مردم میسوخت حجم باقیمانده ترافیک رو درست میکردن
این سرویس حجمی :
یعنی الان تمام مشترکان مخابرات استان تهران حجم باقیماندشون رو نمیتونن ببینن.یعنی در دنیا بی نظیره اینچنین چیزی.
میرن تند تند فکر میکنن کمپین راه بندازن تا سر مردم رو شیره بمالن و سرویسهای خوبشون رو بگیرن ولی ایرادها ی فعلی رو برطرف نمیکنن.
بشناسید مخابرات تهران رو.
حرفتون کاملا درسته. کلا این نوع کمپین ها برای کسایی که زیاد دانلود میکنن ضرره. من چون فقط یه نفرم و غیر از اینستاگرام، نهایتا بخام هفته ای یه فیلم دانلود کنم احساس کردم 4 گیگ بسه برام. برام مهم سرعت بهتر بود تا لپتاپو زیاد روشن نزارم و همینطور از خریدن بسته های همراه اول راحت شم.
ممنونم از توضیحتون. نمی دونستم کمپینش یک ساله است و اینکه از این به بعد حواسمو جمع کنم زیاد نرم!
اینترنت مخابرات غرب افتضاح شده تو این یک هفته سایت خارجی به زور باز میشه فقط سایت های ایرانی رو باز میکنه.
ببخشید ولی به اصطلاح ساده اش ریده.
سلام. دوستان من طرح یکساله محدود 2 مگ داشتم با شبونه رایگان. میخوام ببینم طرحی داریم که حتما شبونه رایگان داشته باشه ؟
ممنونم .
سلام
امروز صبح حتی تو باز کردن پی سی هم مشکل داره
من که مصرف زیاد ندارم حوصله جمع آوری و ثبت نام دوباره در یه شرکت دیگه هم ندارم همون یکدفعه که مخابرات رو قطع کردم از فن آوا گرفتم اونم یهو مصرف منصفانه گزاشت برام کافیه
وگرنه یکدقیقه این باصطلاح اینترنت رو نگه نمیداشتم...
Last edited by mehryar1973; 11-06-2016 at 08:50.
سلام . من یه سوالی دارم
ما اینترنت ۵۱۲ مخابرات داریم . وقتی خودم فقط به اینترنت وصل باشم پینگم اوکی هستش . ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شه پینگ من میره روی ۱۰۰۰ . خواستم ببینم این واسه پهنای باند کمه ؟ تاثیر داره روی پینگ ؟
اگه تعرفه ۲ مگابیت رو بگیرم مشکل حل میشه ؟ یکس دیگه وصل شه پینگ من زیاد نمیشه ؟
دوستان اینجارو نگاه کنید قبض تلفنمون امروز اومد:
مالیات + عوارض + آبونمان = 16 هزار تومن..میبینید چه پولای مفتی میگیرن
یعنی مالیات تصاعدی زیاد میشه درسته.
خوب وقتی اینجور مالیات میبندید منم راحت میتونم برم از یک شرکت خصوصی اینترنت بگیرم که روی قبض تلفن اینقدر مالیات نیاد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)