یعنی چی که میسوزه ؟؟ پولی که دادیم ، پس چی!
یعنی چی که میسوزه ؟؟ پولی که دادیم ، پس چی!
سلام
این طرح رو در تاریخ 20/9 94 خریداری کردم....
20 ماهه با ترافیک 20 گیگ و شبانه رایگان از ساعت4 تا 9 صبح.... به قیمت 40 تومن....
سرعت روزها تا 500 و شبانه هم تا 128
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
سلام
این طرح رو در تاریخ 20/9 94 خریداری کردم....
20 ماهه با ترافیک 20 گیگ و شبانه رایگان از ساعت4 تا 9 صبح.... به قیمت 40 تومن....
سرعت روزها تا 500 و شبانه هم تا 128
---------------------------------------------
دانلود شبانه با سرعت بالاتر از 128
سلام
این روشی رو میگم 4ماهه دارم ازش استفاده میکنم و تا الان جواب داده...
تنها کاری که باید بکنید اینکه باید 5دقیقه قبل از ساعت شبانه یعنی اگه از ساعت 2 شروع میشه.... باید 5دقیقه مونده به 2 ... اینترنت تون رو قطع و وصل کنید و دانلود شبانه تون رو ادامه بدید...
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید.... من 3 دقیقه قبل از ساعت شبانه (ساعت 4) دانلودم رو شروع کردم و در ساعت 6 تموم کردم که چیزی حدود 2600مگابایت در عرض 2ساعت دانلود شده و اگر بخواهیم میانگین سرعت رو محاسبه کنیم.....
2600مگابایت =2,662,400 کیلوبایت
2ساعت =7200ثانیه
2,662,400 ÷ 7200=370
میانگین سرعت 370 کیلوبایت بر ثانیه !!!!!!!!!!
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Last edited by ad0095134; 05-07-2016 at 09:46.
وقتی وارد سامانه مدیریت مشتریان می شوی این پیام در بالای صفحه نمایان میشه حالا نمیدونم جریان از چه قراره و اصلا این پیام یعنی چه؟
حداقل برای من اینطور نمایش میده
بقیه را نمیدونم
روش ایشون جالب بود
منم یه روش دیگه دارم که چون فعلا در مرحله ی پایلوتههنوز باید بیشتر تست بشه
چند دقیقه به ساعت شروع دانلود، مودم رو ریبوت میکنم تا خودش بزبون خوش ip جدید بگیره و بار روی دوش مخابرات چی ها سبک بشه. چون هر وقت اونا زحمتش رو میکشن سرعت یهو میشه 1 مگ.
ولی اگر خودم اینکارو بکنم سرعت همچنان بالا میمونه (حدود 7-8 مگ)
سلام....خیلی جالبه...خیلی ممنونم...
یعنی چند دقیقه قبل از ساعت شبانه.مودم را خاموش وروشن کنم....
یک ساله ۴۰ هزار تومن دادید؟؟؟؟؟
این روشایی که گفتین خوب بود ولی اگر قبل شروع تایم دانلود، استارت دانلود رو بزنید سرعت بالا می مونه؛ نیازی به خاموش روشن نیست
با سلام دوستان من این طرح رمضانو از سایت 851 خریدم دیروز ولی قسمت رزرو پنلم نیومده و فقط بیست گیگ حجم ثبت شده الانم هرچی به پشتیبانیشون از دیروز تماس میگیرم جواب نمیدن .53400 تومن پول ازم گرفتن ولی طرح رو ثبت نکردن پشتیبانیشون بسیاز ضعیف .الان موندم چکار کنم به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید با همونجایی که طرح و براتون میخواسته بزنه تماس بگیرید و بگید تا درست کنه.ولی اینام متاسفانه اصلا پاسخگو نیستن از دیروز هرچی تماس میگیرم .کسی به مشکل من خورده آیا؟
مخابرات كه افتضاحه به نظر من. شاتل هم زده رو دست مخابرات اينقدر گند شده ( هم از نظر پشتيباني و هم از نظر كيفيت سرويس هاش ). فقط و فقط پارس انلاين. انصافا پشتيباني عاااالييييي ، كيفيت كه اصلا نميشه حرفي زد در موردش. من كه تا ٢ ماه پيش از شاتل ماكزيمم سرعت دانلودم ١٥٠-١٦٠ بود الان با پارس حداقل ٢٠٠ كيلوبايت ميگيرم. چه بسا كه ٨٠٪ مواقع سرعت بالاي ٣٠٠ هم هستعاليه. پيشنهاد ميكنم امتحان كنين. پشتيباني لايه يك رو فقط و فقط پارس انلاين هست كه داره و همونطور كه ميدونين پشتيباني لايه يك قوي ترين پشتيباني رو داره و اپراتورهاي لايه يك از نظر علمي از همه قوي ترن...
Sent from my iphone using taptalk
سلام---پس من این طرح را بخرم...طرح دوم منظورم است...من تا حالا از مخابرات 4 سال دارم وراضی هستم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)