شنبه 9/6 باید 01 باشیم.لباس فقط یک دست دادن اونم تنگه.خیلی چیزا رو ندادن.خدا کنه سخت نگیرن بمون.بقیه لباس ها و وسایل رو شنبه میدن یا آخر آموزشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنبه 9/6 باید 01 باشیم.لباس فقط یک دست دادن اونم تنگه.خیلی چیزا رو ندادن.خدا کنه سخت نگیرن بمون.بقیه لباس ها و وسایل رو شنبه میدن یا آخر آموزشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما لباس رو می تونید با بقیه بچه ها عوض کنید یک دست لباس ۴ جیب هم انتهای آموزشی بهت میدن . بقیه موارد رو هم روز شنبه رفتی می گیری مثل شامپو صابون واکس و... روز های اول خیلی سخت میگذره اما با بچه ها دوست باشین و ابنو فراموش نکن که بهترین دوران خدمت همین آموزشیه . خوب جایی هستی آخر هفته با بچه ها بربن و از امکانات تهران استفاده کنید . ما پارسال اونجا بودیم .
تو نيروي انتظامي اگه بدون اجازه براي مثلا دو سه روز از يگان خارج بشيم اين فرار حساب ميشه يا غيبت؟ چون بعضيا ميگن اگه بدون مرخصي ساعتي يا استحقاقي از يگان خارج بشيم مي تونن ما رو فرري حساب كنن بعضيا ميگن فقط غيبت برات رد ميكنن بعضيا هم ميگن فقط سابقه ات درج ميشه (اگه كمتر از 24 ساعت باشه) و ممكنه بازداشتي داشته باشه فقط؟
Last edited by mhei; 30-08-2013 at 09:09.
سلام، من هم سال 89 آموزشیم رو در پادگان 01 یگان 521 گذروندم. اصلاً نگران نباش. میتونم بهت بگم که 01 یکی از بهترین پادگان های ایرانه. اگه زیاد سخت نگیری زود میگذره. کادری ها هم با سربازها خیلی خوب رفتار میکنن، حتی اونا رو با عنوان "دانشجو" خطاب میکنن، نه سرباز. اصلاً استرس نداشته باش و سعی کن که فقط بهت خوش بگذره.
غیبت بیش از 15 روز در زمان صلح فرار حساب می شه ! و در زمان جنگ بیش از 5 روز ، فرار حساب می شود ! بس تا 14 روز غبیت کن فرار حساب نمی شه ! اما 30 روز اضافه خدمت می خوری
آموزشی کلا سخته ! باید دایورت کنی . ایشالا بعد آموزشی می ری هتل![]()
البته اگه اموزشی صفر یک باشی از هتل هم بهتره
سلام
لطفا بفرمایید اگه تو آموزشی ، کدوم مسولیتها رو پیشنهاد کردن ما سریع دستمونو بالا کنیم( البته به نظر خودم مسولیت نگیریم بهتره ولی شاید بعضی از مسولیتها که نمیدونم اسمشون چیه خوب باشه)
سپاس فراوان
تو آموزشی کلا مسئولیت نگیر ! از من نصیحت ! بخوای عنیر و ..... شی کار مفت و بی مواجب هستش ! کلا آموزشی 2 ماهه ! اما تو یگان سعی کن عنیر شی![]()
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
1-من تک پسر هستم پدرم 59 سالش هست و 8 سال قبل عمل قلب باز و تعویض عروق کرونر انجام داده چند درصد احتمال داره معافیت کفالت بگیرم؟
2-کسایی که معافیت کفالت میگیرن آموزشی باید برن؟
3-کسایی که تک پسر هستن آموزشی و کد تو شهر خودشون میفتن؟
4- اگه الان برای معافی اقدام کنم جوابش حدودا کی میاد؟
شرمنه سوالا زیاد شد![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)