ویندوز پسورد نداره!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ویندوز پسورد نداره!
سلام
براي من 15 روز اگر درست يادم باشه رانزه خط تول كشيد!
هنوز درست نشده! از ساعت يك سرعت دانلود 3/1 هم كمتره!!!! تمام سايت هاي فلش هم بستن! اصلا فلش پلير نميشه نصب كرد از سايت آدوبه
فقط لينك هاي ويدئوي باز شده
دوستان الان وضعیت دانلود از رپیدشیر با اکانت پرمیوم چطوره؟؟؟ هنوزم محدود شده سرعتش؟؟؟؟
سلام .
این شاتل انگار اصلا قصد درست کردن سرعتها رو نداره !
من دوستم شاتل داره و خودم صبانت . دوستم از 5 روز قبل از حماسه 22 بهمنتا الان هنوز که هنوزه شبانه سرعتش پائینه ! ولی صبانت درست همون شب حماسه
سرعتهارو درست کرد .
در کل جفتشون مفت نمیارزن![]()
مخلصیم .
آقایون من ART3 هستم میخوام بکنم ART1 میگن نمیشه آخه به چه دلیلی؟
کمبود سرعت که حل نشد کم شارژ کردند هم اضافه شد.
طبق گفته های دوستان اگر سرویس رو دیر شارژ کنید اون چند روز تاخیر از حسابتون کم میشه . یعنی دزدی در روز روشن . شما پول یک دوره رو کامل می دید ولی با تاخیر 3 روزه ولی این دزد اون 3 روز رو از کل دوره کم میکنه دیگه این که مشکل مخابرات نیست مشکل پهنای باند هم نیست برای این چه دلیلی وجود داره کلا باید این شرکت ادب بشه.
بچه هایی که آرت دارند و پهنای باند 1 مگ دارند ، سرعت دانلودشون از رپیدشیر با اکانت چنده ؟؟؟
بچه ها شاتل دوره من رو از یک روز زودتر شروع کرده و 600 مگ من سوخته، الان هم بهم می گن برای همه کاربرا این اتفاق افتاده و بهت بر نمی گردونیم این ترافیک رو، کسی مثه من مشکل داشته؟
رپید با اکانت 30 کیلو بایت
ولی دو بار قطع میکنم وصل میکنم میره 110
یکی از دوست دخترام جنت آباد تهران میشینه شاتل داره خیلی راضیه میگه سرعت دانلودش ثابت رو 100-110 هستش
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)