رفیق از اینجا هم میتونی ریست کنی
اگه یک دونه از اونpvc هست که درسته که. همون جا تنظیمات رو انجــام بده
محتوای مخفی: u
رفیق از اینجا هم میتونی ریست کنی
اگه یک دونه از اونpvc هست که درسته که. همون جا تنظیمات رو انجــام بده
محتوای مخفی: u
Last edited by moghaddas mfa; 01-09-2014 at 15:01.
چه تنظیماتی انجام بدم ؟
الان تنظیمات خودمو با عکسی که شما گذاشتی مقایسه کردم همه یکی بود به غیر از گزینهConnection Setting
شما اونو بزار رو حالت دومی بعد سیو کن و مودم رو خاموش روشن کن خوب صبر کن تا سه تا چراخ اول مودم روشن بشه
از روی این عکس مشخصه که PVC0 پاک نشده، فقط غیرفعال شده. اگه دقت کنی زیر باکس انتخاب PVCها گزینه Deactivated انتخاب شده. شما ارتباط اینترنتت رو باید روی یکی از این PVCها تعریف کنی و ترجیحاً بقیهاشون غیرفعال باشن.
چیزی که من روش شک دارم اون عددهای VPI و VCI ایه که شما به ترتیب 8 و 35 ستش کردی. اینا رو مطمئنی؟ تو مودم قبلیت این عددا چندن؟
همون غیر فعال بودنش درسته دیگه اون دو عددو 0 و 35 بزار بعد سیو کن
مسلم اگه میشه رو گزینه status برو و یه عکس از اونجا بزار
Last edited by moghaddas mfa; 01-09-2014 at 15:32.
در حال حاضر tplink td-w8960N دارم و برای خط دیگه میخواستم مودم tplink بخرم -- نظرتون در مورد TD-W8980 و TD-W8970 یا AC1750 کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط در مورد TD-W8980 پنج تا انتن داره که 3 تاش 5 گیگ هست و 2 تاش 2.4 گیگ هست --برای دیوایس داخل خونه این مودم کاربرد بهتری داره یا نه ؟ اما فکر کنم قیمت بالایی داره
در مورد AC1750 هم 3 تا انتن 5 گیگ داره و 3 تا انتن اینترنال 2.4 گیگ داره
خب خدا را شکر الآن با مودم جدید اومدم نت اما مشکل وایرلس پا برجاس
البته قبلاً با گوشی وای فای بالا میاد اما الآن دیگه وصل وای فای نمیشه
عجب فیلیم داریما
راستی ممکنه تو تنظیمات فیلتر یا فعال بودن وایرلس اتفاقاتی افتاده باشه
بار اول که این مودم رو اندازی کردم باید با کانکشن آن میشدم اما الآن اتوماتیک آن میشه
الآن 5 تا چراغ رونه قبلاً 4 تا بود چراغ سوم روشن نمیشد
خب دوستان درست شد
مشکل در قسمت وایرلس بود
اوون پایین که گزینه اکتیو هست
ممنون که کنارم بودین
خدا رو شکر که مشکل حل شد. درست یه کم اذیت شدی، ولی به نظرم به تجربهاش میارزید. این جوری دفعه دیگه اگه مشکلی پیش بیاد میدونی که میتونی از عهدهاش بربیای. موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)