تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1758 از 3745 اولاول ... 758125816581708174817541755175617571758175917601761176217681808185822582758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,571 به 17,580 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

من خیلی از شرکت ها بودم
    شاتل - لایزر - پارس آنلاین - مخابرات و ...

یه مدت اینقدر شرکت عوض میکردم که یه بار خود رئیس مخابرات منطقه تماس گرفت گفت چرا اینقدر شرکت عوض میکنی ؟!

اینو گفتم که بگم من تو این یکسالی که آسیاتک هستم بهتر از شرکت های دیگه بوده. البته قبول دارم که قیمت خیلی بالاست و سرعت هم مطلوب نیست ولی در کل و در مقایسه با شرکتهای دیگه فکر کنم بهتر باشه.

2. 2 کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تنها مزیتی که آسیاتک نسبت به isp های دیگه داره، ثبات در سرعت دانلود شبانه هست. برای مثال من الان سرویس 10 مگ حجمی رو تقریبا سه ماهی هست که دارم، همیشه سرعت دانلود رایگان شبانه روی 2 مگ(250 - 260 کیلو بایت) بوده و کمتر نشده و هیچ محدودیت دانلود شبانه ای نداشته. قبلا هم که 4 مگ حجمی داشتم سرعت دانلود شبانه همیشه روی 160 بود و نه کمتر میشد و نه بیشتر.

از لحاظ سرعت سرور خارجی مثل بقیه isp هاست و نوسان داره. از لحاظ پینگ تقریبا میشه گفت از متوسط هم بدتر هست و تقریبا در رده های آخر قرار می گیره، از لحاظ سرعت روزانه هم مثل بقیه isp ها هست و معمولا زیاد نوسان نداره که البته باید هم اینطور باشه.

در کل برای کسانیکه دانلود زیادی دارن و در نتیجه دانلود شبانه رایگان میخوان، سرویس 10 مگ حجمی که ماهی 20 گیگ دانلود روزانه داره رو پیشنهاد می کنم.

برای کسانیکه سرویس نامحدود میخوان یا برای Xbox Live و در کل بازی های آنلاین سرویس میخوان، اصلا آسیاتک رو پیشنهاد نمی کنم.
    Last edited by keyvan360; 09-03-2014 at 21:57.

4. 3 کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهاب 20 گیگ 76900 قیمتش که با مالیات و سایر موارد فکر کنم 80 تومن بشه ماهی! زیاد نمیصرفه.
    من تا الان فکر میکردم سرعت شب ها نصف روز هاست مثلا 2 مگ قدیم داشتم شب ها رو 1 مگ بود
    اینطوری که شما میگی سرویس 10 مگ شبهاش روی 2 مگه یعنی یک پنجم سرعت روز.

دوستان اگر امکان داره یه تست کنید ببینید شب ها فرقی بین سرعت دانلود از سایت های خارجی و دانلود از سایت های ایرانی هست یا نه؟
    یعنی مثلا شب ها سایت های ایرانی سرعتشون مثل همون سرعت روزه یا شب ها اونا هم محدود میشه مثل سایت های خارجی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

همه شرکت ها قیمت ها رو کاهش دادن اینا هنوز ندادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان اگر امکان داره یه تست کنید ببینید شب ها فرقی بین سرعت دانلود از سایت های خارجی و دانلود از سایت های ایرانی هست یا نه؟
    یعنی مثلا شب ها سایت های ایرانی سرعتشون مثل همون سرعت روزه یا شب ها اونا هم محدود میشه مثل سایت های خارجی.
    برای من که داخلی و خارجی فرق نمیکنه. البته جدیدا امتحان نکردم ولی قبلا که فرق نمی کرد. حالا تست می کنم و اگر فرق کرد اینجا بهش اشاره می کنم، ولی بعید به نظر میرسه!

8. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرویس 2مگ محدود 10 گیگ در ماه ساعت 4:42 PM سرور لندن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

افتضاح افتضاح.اگه همین سرویس را از پارس آنلاین و شرکتای دیگه گرفته بودی سرعتت بالای 9 مگ بود.آسیاتک یه افتضاح به تمام معناست.

14. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

از نظر قیمت دیگه به صرفه در نمیاد قبلا از شرکتهای دیگه ارزونتر بود سرویسهاش ولی الان دیگه نه هم قطعیش زیاده و هم پینگش بالا
    سرویسی که من دارم ( کیمیا ماهی ده گیگ 1 ساله ) بدون مالیات و عوارض میشه 450 تومن
    اگه بخوام برم صبانت سرویس 4 مگ یک ساله با 80 گیگ ترافیک میشه 350 و 50 گیگ هم ترافیک اضافه بخرم که بشه ماهی 10 گیگ . میشه 112 تومن که مجموعا میشه 460 تومن
    سرویس 2 مگ صبانت با 80 گیگ ترافیک در یکسال هم در میاد 300 که با 50 گیگ ترافیک اضافه میشه 415
    اگه قیمتها رو کاهش نده میرم از این شرکت

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فکر نمیکنم... ظاهرا 1/4 سرعت رو میدن! شما ک اینقدر میخوای هزینه کنی وایمکس بگیر... جدا وضع پینگش فوق افتضاحه! بعد اتمام حجم روزانه
    دوست عزیز شما که تابحال وایمکس نداشتی چرا به بقیه سیگنال غلط میدی که الکی برن سمت وایمکس و خودشون را تو دردسر بندازن؟
    من از اول که وایمکس اومد از مبین نت گرفتم که روز به روز فقط کیفیت را پایین آورده و قیمت را بالا
    تو وایمکس فقط سرعت واقعی با قیمت نجومی بهت میدن مثلا شما 686.000 تومن (بدون احتساب مالیات و ارزش افزوده) باید بدی برای نامحدود 1 مگ تازه سرعت دانلودت هم 12 هست (چون 1 مگ سرعت واقعیش 128 هست و چون نامحدودها بین 10 نفر شیر (البته تقسیم شده) سرعتت میشه 12.8 خودت را هم بکشی بالاتر نمیره. دستت هم به هیچ جا بند نیست.
    درصورتیکه قیمت اینترنت ADSL آسیاتک یا بقیه شرکت ها هم از وایمکس ارزون تره و هم سرعت را بالاتر میده (هم سرعت بسیار بالاتر در حجم محدود روزانه و هم سرعت بالاتر از مقداری که باید بهتون بده تو بقیه ساعات)
    البته من قصد دفاع از این شرکت را ندارم ولی آدرس غلط به مردم ندین که برن سمت وایمکس.

در حالت کلی در صورتیکه تلفن منزلتون امکان دریافت ADSL را داره حتما ADSL بگیرید. (حالا از هر شرکتی که بهتره) و در صورتیکه فیبر نوری هستید یا از مخابرات یا از آسیاتک بازم ADSL و درصورتیکه خط تلفن PCM باشه که هیچ راهی نداره برید سمت وایمکس و اگر وایمکس هم پوشش نده دیگه فقط GPRS میشه داشت.

17. 3 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •