5 پوينت برا يه ماهه ديگه درسته؟ برا خود امريكايي ها چقدر در مياد؟
5 پوينت برا يه ماهه ديگه درسته؟ برا خود امريكايي ها چقدر در مياد؟
بله 5 پوینت مال 1 ماه هست ....... قیمتش به دلار 4.5 دلار میشه (تقریبا) که یکم بیشتر از 1000 تومن برا هر دلار در میاد . البته واقعیتش 1000 تومن هر دلار هست که 1000 تومن هم تقریبا کارمزد میگیره. البته اینم بگم چون اینا به یورو و یا پوینت میگیرن دلارم باید تبدیل بشه به اونا ... واسه همین یک 100-200 تومنی هم با خاطر اون گرون میشه و فقط 800 تومن کارمزد میگیره از من.
پس منم ميخوام![]()
چقدر طول ميكشه؟ چيكار كنم؟ شماره حساب رو كي ميدي؟![]()
ما قبلا 5 پوینت رو 4000 تومن میخریدیم.
4000 تومن .... ؟
چی بگم والا .... یعنی این رقم خیلی بالاست صرف نمیکنه براتون ؟ ..... اگر همه مخالف این رقم هستند من بازم دنبال جای دیگه میگردم ارزونتر پیدا بشه .....
ولی امکان نداره زیر 4500 تومن بتونم پیدا کنم !!!! 4.5 دلار رو 4 تومن و بدون کار مزد فکر نکنم بشه گیر آورد ....
باز هرجور جمع تصمیم بگیره. من که فعلا در حال استفادم .
Hannibal جان صبر کن تصمیم بگیریم که میخوایم یا نه بعد ایمیل میدم شماره حساب اینارم اونجا میدم بهتون .....
زمانش هم فکر کنم جداکثر 48 ساعته میرسه به دستتون .
برا من که 10 دقیقه طول کشید تا درست کنه برام
دقیقش 3500 بود
رقم قبلی
5 پوینت = 3500
10 پوینت = 7000
20 پوینت = 15000
حالا بازم هرچی جمع بگه![]()
سلام هادی جان
درسته عزیز
من 20 پوینت گرفتم اونم 15 تومن
از یکی از دوستان
ولی خب این هم بد نیست
اگه کارت نداشته باشی![]()
علی شهر را گرفتم
وئلی یادم رفت حواسم نبود تو یه نوبل من دیگه هم فرستادی برا همون یه نوبل من پرید
ببخشید
خوب اینهمه وقت میدونستید من دنبالشم حداقل میگفتین قیمت چند بوده ....
من از خیلی جاها پرسیدم مثلا همون سایتی که مصطفی معرفی کرد 3 تومن کامزد میگیره + 4500 که میشه 7500 تومن ....
یا چند جا که خودم میدونستم ......
اینم امروز برا من 5350 تومن آب خورد ولی چون گفت قیمت متغیر هست گفت برا آینده رو 5500 حساب کن .....
ببینید البته یک چیز
وقتی تعداد پوینت رو زیاد و یک جا بخریم و بعد تقسیم کنیم خیلی ارزونتر تموم میشه ......
حتما شماهم اونطوری گرفتین بعد خودتون تقسیم کردین ...... واسه همین ارزون شده براتون من اینو حساب نکردم ها !!!!!!!!!!!!!
یکیم که چون خودتون خواسته بودین براتون پیگیر شدموگرنه خوب هرکسی ارزونتر پیدا کنه که مشکلی پیش نمیاد برا بقیه هم خرید کنه ..... منم از ماه بعد از شما میخرم ....
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)