تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1758 از 2376 اولاول ... 75812581658170817481754175517561757175817591760176117621768180818582258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,571 به 17,580 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فتح آبادی:مدیریت در استقلال حرف اول را می زند

پیشكسوت فوتبال ایران كه در دو تیم استقلال و پرسپولیس بازی كرده است رمز موفقیت اخیر استقلال صدر نشین لیگ برتر را مدیریت صحیح در این تیم اعلام كرد.

غلامرضا فتح آبادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در حال حاضر بحرانی را كه در پرسپولیس شاهد هستیم از پایدار نبودن مدیریت در این تیم است برعكس در تیم فوتبال استقلال با آمدن امیر واعظ آشتیانی، باشگاه استقلال تهران به استحكام بیشتری دست پیدا كرده است.
    وی ادامه داد: مردم برای تماشای یك بازی تماشاگر پسند به ورزشگاه می آیند و چون در هر دو تیم بازیكنان فوتبال استقلال و پرسپولیس بازی و گلزنی نیز كرده ام از سرمربی های هر دو تیم خواهش می كنم كه ارایه بازی زیبا و جذابی را از بازیکنان خود بخواهند تا همه تماشاگران دیدار داربی راضی از ورزشگاه خارج شوند.
    فتح آبادی در خصوص اتفاقات و حواشی تیم فوتبال پرسپولیس تصریح كرد: هرچه زودتر باید عباس انصاری فرد، تیم فوتبال پرسپولیس را جمع و جور كند تا یك تیم قوی را راهی بازی داربی كند./ق

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هم استقلال جریمه شد، هم صبای قم

تیم فوتبال استقلال تهران در جریان دیدار با تیم صبای قم به دلیل 5 دقیقه تاخیر در ورود به زمین و تخلف تماشاگران از سوی كمیته انضباطی جریمه شد.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در جریان دیدار تیم استقلال تهران با صبای قم كه چهارم بهمن در ورزشگاه‌ آزادی برگزار شد، تیم استقلال با 3 دقیقه تاخیر در نیمه اول و 2 دقیقه در نیمه دوم وارد زمین شد و مطابق تبصره 2 ماده 58 آیین‌نامه انضباطی مشمول 150 هزار تومان جریمه نقدی شد.
    همچنین به دلیل تخلف تماشاگران منتصب به استقلال و فحاشی به تیم مقابل و شیث رضایی با توجه به ماده 71 آیین‌نامه انضباطی باشگاه استقلال توبیخ كتبی درج در پرونده و 500 هزار تومان جریمه نقدی شد.
    در همین بازی تیم صبای قم به دلیل 2 دقیقه تاخیر در ورود به زمین، به مبلغ 60 هزار تومان جریمه نقدی شد همچنین رضا مهاجری از مرییان تیم صبا به دلیل برخورد زننده با داور مسابقه 2 جلسه محروم و 500 هزار تومان جریمه نقدی شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نصیرزاده در گفت و گو با ایپنا:
    حمایت مالی سایپا از استقلال از لحاظ عرفی ایراد دارد

باشگاه استقلال طی مذاكراتی با شركت سایپا خودرو به توافقاتی مبنی بر حمایت این شركت از استقلال در رقابت‌های آسیایی انجام داده است.

کدخبر :10706
    تاریخ : سه شنبه 15 بهمن 1387

باشگاه استقلال طی مذاكراتی با شركت سایپا خودرو به توافقاتی مبنی بر حمایت این شركت از استقلال در رقابت‌های آسیایی انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، با توجه به حضور تیم سایپا در رقابت‌های لیگ برتر و اختصاص بودجه ورزشی شركت سایپا به این تیم، اسپانسرینگ سایپا از استقلال سئوالاتی را مطرح كرده است.شائبه همكاری دو باشگاه در حالی مطرح است كه در جریان رقابتهای لیگ برتر ، این دو تیم نیز حضور داشته و این موضوع می تواند باعث بروز شایعاتی شود.
    هوشنگ نصیرزاده در این باره گفت: در قوانین منعی برای اسپانسرینگ تیم‌های مختلف وجود ندارد. البته در قانون آمده شركتی كه اسپانسر تیم داوری است نباید اسپانسر تیم فوتبال در همان رده باشد. ولی در فوتبال چنین چیزی وجود ندارد. با این حال ممكن است این مسئله حواشی برای دو تیم ایجاد كند و از لحاظ عرفی این كار درست نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعضی از این پرسپولیسی ها هم یک چیزشون میشه!
    چطور فصل پیش که پرسپولیس قهرمان شد فوتبال ایران فاسد نبود؟
    تیم ما حداقلش با گلزنی دروازه بان حریف (که فصل بعد هم پاشه بیاد تیم خودمون) قهرمان نشده.
    تیم ما حداقل با هدیه 7 دقیقه ی داور و یا هدیه 5 امتیاز شاه حسینی (کسر امتیاز از سپاهان) قهرمان نشده.
    می بینید کوچک کردن قهرمانی یک تیم زیاد سخت نیست.
    زیادوقت خودتو با خوندن همچین مزخفاتی تلف نکن
    بیامن خودم سیستمهای جنگ روانی رایادت بدم که طرف ازعصبانیت هردفعه که متنتو میخونه سرشو بکوبه به دیوار
    اصولا کرکری بین تماشاچیان وطرفداران توایران بابی منطقی خیلی تفاوتی نداره . اما بهترین روش برای مقابله با بی منطقی جواب ندادن بشون هست کاری که واعظ آشتیانی برای اولین بار تواستقلال داره انجام میده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

وینگو بگوویچ: استقلال قهرمان لیگ برتر می‌شود.

سرمربی پاس همدان استقلال را قهرمان احتمالی این دوره از رقابت های لیگ برتر دانست.
    وینگو بگوویچ گفت: «به نظر من استقلال به احتمال ۹۰ درصد قهرمان امسال رقابت های لیگ برتر خواهد شد. آنها تیم بسیار خوبی دارند و اکنون با ۵ امتیاز اختلاف نسبت به ذوب آهن در صدر قرار دارند. استقلال بازیکنان جوان بسیاری دارد و آنها در بازی های خانگی بسیار خوب ظاهر می شوند.»
    بگوویچ پیرامون احتمال سقوط پاس به رقابت های دسته اول لیگ ایران گفت: «به همان اندازه که احتمال سقوط ما به دسته پایین تر وجود دارد، احتمال این هم وجود دارد که در پایان فصل بتوانیم جزو ۱۰ تیم بالای جدول باشیم. ما ۱۰ بازی دیگر پیش رو داریم و بر این باور هستم که می توانیم رتبه خود در جدول را بهبود بخشیم.»
    وی در مورد دیدار بعدی تیمش برابر ذوب آهن اصفهان و استفاده از بازیکنان جوان هم خاطرنشان کرد: «مصاف بسیار دشواری خواهد بود و ما باید تنها روی بازی خودمان تمرکز کنیم. من اعتقادی به سن و سال بازیکنان ندارم. تنها عملکرد بازیکن برای من مهم است؛ بسیاری مواقع یک بازیکن مسن بهتر از یک بازیکن جوان عمل می کند و برعکس.»
    بگوویچ همچنین یادآور شد که از مشکلات احتمالی مالی باشگاه باخبر نیست و در صورت وجود چنین مشکلاتی، معتقد نیست که مسائل مالی روی عملکرد تیمش تاثیر گذار هستند.
    بگوویچ در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی ۲۰۱۰ صعود خواهد کرد یا نه؟ گفت: «چرا که نه؟ ایران دو بازی مهم خانگی پیش رو دارد که می تواند نهایت استفاده را از این بازی ها ببرد. تیم ملی استعدادهای جوان بسیاری در اختیار دارد، اما نباید از رقبایی همچون کره جنوبی و امارات متحده عربی نیز غافل شد.»
    بگوویچ با ارزیابی فوتبال ایران به صورت کلی گفت: «به نظر من فوتبال آسیا در مجموع پس از جام جهانی ۲۰۰۲ افت زیادی داشته است. وقتی این روزها از تلویزیون فوتبال کشورهایی همچون عربستان سعودی، ژاپن و یا کره را می بینم احساس می کنم فوتبال آسیا نسبت به پیش از رقابت‌های جام جهانی ۲۰۰۲ افت زیادی داشته، البته این تنها نظر من است.»
    سرمربی پاس همدان در پایان پیرامون آینده خود در باشگاه پاس گفت: «من با پاس قرارداد ۳ ساله دارم و هنوز هیچ چیز پیرامون آینده‌ام در این باشگاه مشخص نیست.»

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این اسم من اینقدر جوات هست که چند ساعت از افتتاح سایت نگذشته یکی رفته ثبتش کرده
    بدبختی عدد هم در نام کاربری قبول نمیکنه!
    باید منتظر موند و دید چیکارش می کنند خیلی ناقص هست و به نظر من باید کامل ترش می کردند و بعد معرفیش می کردند!
    امیدوارم هرچه زودتر انجمنش راه بیفته تازگی ها این ابیته خیلی اذیت می کنه!
    سلام..
    منم که اسمم 4 حرفیه و قبول نمیکنه. عدد هم قبول نمیکنه..
    موندم نام کاربریم رو چی بزنم. صبر میکنم که عدد هم بشه تو نام کاربری گذاشت..
    سایتش خیلی ناقصه. خیلی از گزینه هاش کار نمیکنه. کاش همه ی گزینه هاش رو فعال میکردن بعد سایت رو راه اندازی میکردن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

استقلال اینقدر خوب بازی میکنه و خوب نتیجه میگیره که تا الان حتی از پرسپولیسی های دو آتیشه هم ندیدم بگن بردای استقلال شانسیه .حالا اون عده ای انگشت شماری که میگن بردای استقلال شانسیه دو دسته اند :یکی اونایی هستند که اصلا نمیدونن فوتبال چیه و تا بحث فوتبالی میشه برا اینکه کم نیارن یه چیزی میگن.دومین دسته هم اونایی هستند که دوست دارن الان جای قلعه نوعی باشن و به قول معروف خودشونو صاحب استقلال میدونن(همونایی که وقتی تیم دستشون بود نزدیک بود استقلالو قهرمان کنن و لی از آخر).

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

زیادوقت خودتو با خوندن همچین مزخفاتی تلف نکن
    بیامن خودم سیستمهای جنگ روانی رایادت بدم که طرف ازعصبانیت هردفعه که متنتو میخونه سرشو بکوبه به دیوار
    اصولا کرکری بین تماشاچیان وطرفداران توایران بابی منطقی خیلی تفاوتی نداره . اما بهترین روش برای مقابله با بی منطقی جواب ندادن بشون هست کاری که واعظ آشتیانی برای اولین بار تواستقلال داره انجام میده
    انگار یادتون رفته که از شپاهان 3 امتیاز کم شده و از تیم پرسپولیس هم 6 امتیاز کسر شد

براتون متاسفم که میخواید با جو سازی کاراتون رو پیش ببرید

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

اول جدولو نگاه کن بعد بگو کی جوسازی میکنه
    نکنه یه چیزیم شما طلبکار شدی این وسط
    امسا ل با دادن وعده وعید به این و اون بالا اومدید ولی پارسال یادمونه که کم مونده بود سقوط کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انگار یادتون رفته که از شپاهان 3 امتیاز کم شده و از تیم پرسپولیس هم 6 امتیاز کسر شد

براتون متاسفم که میخواید با جو سازی کاراتون رو پیش ببرید
    ازسپاهان 5 امتیاز کم شد .
    ضمنا اینجا نباید درموردتیم حریف بحث کرد فقط درمورداستقلال باید بحث بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •